Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb per indul John McAfee ellen

Új beszédtémája lesz mindenki kedvenc kriptopénzes trolljának, ha Elon Muskot nem számítjuk. John McAfee ellen eljárást indított az amerikai igazságügyi minisztérium (DOJ).

Milyen betegségekhez vezethet a túlzott húsfogyasztás?

Kapcsolatot talált a rendszeres húsfogyasztás és a nem daganatos betegségek hosszú sora között egy nagy létszámmal végzett brit kutatás.

Pozitív az elektromos autók megítélése Magyarországon

A nemzetközi trendnek megfelelően, a beszerzési ár mellett a töltési lehetőségek hiányát érzik a magyar autótulajdonosok a legfőbb problémának, amikor új autó beszerzésekor az elektromos autók is mérlegelésre kerülnek

Újabb komoly pandémia-kihívás előtt állunk

Duol
-
 Ma 08:00Megyei

Nem mindegy, hogy valamelyik vakcinával védekezik, vagy magával a kórral találkozik az ember

Koronavírus: újabb változások a kerületi intézményekben!

Cserdiné Németh Angéla polgármester több helyi döntést is hozott a járvány miatti újabb korlátozások kapcsán.Hétfőtől zárva lesznek a nappali ellátást végző szociális intézmények, a bölcsődék egyelőre nyitva maradnak, óvodai ügyelet viszont nem tartható.Az Egyesített Szociális Intézmény nappali ellátást végző telephelyei március 8-tól…

Így tisztítsd az elektromos grill- és melegszendvicssütőt: egyszerű, bevált módszert mutatunk

Só&Bors
-
 Ma 07:50Recept

Érdemes jobb minőségű elektromos grillsütőre beruházni, amelyben melegszendvics és panini is sülhet, a sokoldalú sütő egy életre hű társad lesz, ha megfelelően vigyázol rá.

Újabb kiesési rangadó

A hétközi fordulóban a szintén a bennmaradásért küzdő Csákvár ellen hazai pályán szerzett pontot csapatunk, amely vasárnap

Tisztán elektromos változatban is elérhető a valaha készült egyik legelegánsabb Bentley

Manapság különösebben már meg sem lepődünk azon, ha a régmúlt egy ikonikus modellje tisztán elektromos hajtással tér vissza a köztudatba.

Változatlanul pozitív az elektromos autók megítélése

Főként a környezetvédelmi megfontolások táplálják a töretlenül magas hazai vásárlási hajlandóságot. A nemzetközi trendnek megfelelően, a beszerzési ár mellett a töltési lehetőségek hiányát érzik a magyar autótulajdonosok a legfőbb problémának, amikor új autó beszerzésekor az elektromos autókat is számításba veszik.    A tavalyi év…

Kapcsolatot találtak a rendszeres húsfogyasztás és bizonyos betegségek között

Kapcsolatot talált a rendszeres húsfogyasztás és a nem daganatos betegségek hosszú sora között egy nagy létszámmal végzett brit kutatás. Erős bizonyítékok utaltak már arra, hogy a vörös húsok és a feldolgozott hústermékek (egyebek mellett szalonna, kolbász) túlzott fogyasztása összefügghet a vastag- és végbélrák kockázatának növekedésével.…

Nagy Alexandra életét megmérgezi a betegsége: állandó szégyenben élek a bőrproblémáim miatt – Tinédzser kora óta s…

Blikk
-
 Ma 04:10Bulvár

Sok év után őszintén és nyíltan beszél bőrproblémáiról Nagy Alexandra. A Barátok közt sztárja közel húsz éve küzd azzal, hogy milyen az arcbőre, saját történetével pedig szeretne azokon segíteni, akik hasonló problémáktól szenvednek.

Ők kapnak támogatást az újabb koronavírus-zárlat miatt – megjelent a Közlöny!

A kormány csütörtöki bejelentésével összhangban péntek este megjelent a közlemény arról, hogy pontosan mely ágazatokra terjeszti ki az állami bértámogatást a március 8-án életbe lépő kényszerű bezárás miatt. Pénteken éjfél előtt néhány perccel pedig megjelent a közlöny újabb száma, benne az ígért rendelettel.

Megjelent a rendelet! Itt a lista, kik kapnak támogatást az újabb koronavírus-zárlat miatt

A kormány csütörtöki bejelentésével összhangban péntek este megjelent a közlemény arról, hogy pontosan mely ágazatokra terjeszti ki az állami bértámogatást a március 8-án életbe lépő kényszerű bezárás miatt. Pénteken éjfél előtt néhány perccel pedig megjelent a közlöny újabb száma, benne az ígért rendelettel.