Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb megyékre terjesztik ki az éjszakai kijárási tilalmat Franciaországban

A franciák több mint kétharmadát érinti szombattól az éjszakai kijárási korlátozás, amelyet a koronavírus-járvány megfékezésére a kormány az ország száz megyéjéből 54-re terjeszt ki.

Németország újabb három magyar megyét nyilvánított kockázatosnak

A kockázatosnak minősített térségekből érkezőknek 14 napra karanténba kell vonulniuk. A német közegészségügyi hivatal, a Robert Koch Intézet (RKI) legfrissebb tájékoztatásában újabb három magyar megyét, Hevest, Somogyt és Zalát is kockázatosnak minősítette járványszempontból. A német szabályok szerint a kockázatosnak…

Újabb szigorú intézkedések Szlovákiában

A kijárási tilalom alatt az emberek egyebek között csak a lakhelyükhöz legközelebbi élelmiszerboltokat vagy gyógyszertárakat kereshetik fel. Szlovákiában a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hétfőtől egy hónapra bezárnak az iskolák. Már szombaton kijárási tilalom lép életbe a járvány által leginkább érintett négy északi járásban, majd…

Újabb szlovén szigorítás

Szlovéniában szombattól egy hétig bezárják a nem alapvető fontosságú boltokat, a vendéglátóhelyeket és a szállodákat.

Öt újabb háromszéki településen haladta meg a három ezreléket a fertőzések aránya

Székelyhon
-
  Ma 20:24 Határtalan

Kilyénben, Pákéban, Bélmezőn, Aldobolyban és Zalánpatakon is meghaladta a 3 ezreléket a fertőzések aránya, így hamarosan ezekben a falvakban is életbe lép a vörös forgatókönyv és a szigorítások.

Párizs és a nagyvárosok után újabb 38 francia megyében is kijárási tilalom lesz esténként

Origo
-
  Ma 20:14 Külföld

Egyre súlyosabb a koronavírus-járvány Franciaországban, az elmúlt hetekben drámaian sok idős ember lett beteg.

Alacsony szén-dioxid kibocsátással készített mesterséges mézet egy cég

Origo
-
  Ma 20:13 Gazdaság

Az előállítás utánozza azt a folyamatot, ahogy a méh is dolgozik.

Újabb korlátozások nélkül

Magyar Szó
-
  Ma 20:07 Határtalan

Az aktuális járványügyi jelentés értelmében a szerda és csütörtök között eltelt 24 órában valamelyest csökkent az újonnan azonosított fertőzöttek száma és a pozitivitás aránya.

Donáth Anna elmondta, miért kérte fel Ceglédit

Elismerően nyilatkozott a publicistáról. Ceglédi Zoltán politikai elemző, publicista, humorista január óta Donáth Anna stábjában dolgozik. Az Index felkereste a Momentum európai parlamenti képviselőjét, hogy pontosan milyen elemzői munkára kötötték meg a szerződést. “Ceglédi Zoltánt több mint egy évtizedes tapasztalata és kommunikációs…

Férfi kézi NB I: nagy csata Csurgón, újabb füredi iksz

NSO
-
  Ma 19:43 Kézilabda

A férfi kézilabda NB I csütörtöki játéknapján a Csurgó hiába vezetett a szünetben egy góllal, 27–27-es döntetlent játszott a Balatonfüreddel.

Egy újabb szuper fejlesztés is helyet kap a PS5-ben

Liner
-
  Ma 19:42 Infotech

Egy újabb nagyon érdekes fejlesztésről hullt le a lepel, amiből még lehet pár, noha az új next-gen konzol hamarosan piacra kerül.

Digitális oktatást támogatja a Vodafone és a Mozaik Kiadó közös szolgáltatása

A Vodafone Magyarország egy újabb partnermegállapodás keretében szeretné támogatni a hazai digitális oktatás fejlődését. A Mozaik Kiadóval közösen új szolgáltatást vezetett be a szolgáltató 2020. október 20-tól. A piacon egyedülálló konstrukcióval a Vodafone célja, hogy segítse az általános és középiskolás fiatalok élményszerű oktatási…

Németország újabb három magyar megyét nyilvánított kockázatosnak

444.hu
-
  Ma 19:35 Külföld

Mostantól a Hevesből, Somogyból, Zalából érkezőket is két hetes karanténra kötelezik.

Euró tízmilliókkal támogatta az EU a palesztin terrort a tavalyi évben is

Neokohn
-
  Ma 19:25 Külföld

Összesen 33 millió euró uniós pénzt kaptak terroristákat támogató, antiszemita palesztin szervezetek 2019-ben az NGO Monitor szerint.