Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Nike is felszólalt az amerikai rasszizmus ellen: most azt mondják "don't do it"

Noizz
-
  Ma 16:06 Bulvár

A Nike egy új videóval szólít fel rendszerszintű rasszizmus és társadalmi igazságtalanság elleni harcra. A kampányban átírták 30 éves szlogenjüket, a "Just Do It"-et "For once, just don't do it."-re ("Most az egyszer ne csináld"), ami fekete háttér előtt jelenik meg.

Galambokkal harcoltak Hitler ellen

24.hu
-
  Ma 16:01 Tudomány

Egy leleményes brit hadműveletben postagalambok segítségével kíséreltek meg információkat szerezni a németekről. Komoly sikerrel.

Varga: a járvány elleni védekezés és a gazdaságvédelem kap elsőbbséget 2021-ben 

A kormány átcsoportosította az erőforrásokat, a járvány elleni védekezés és a gazdaságvédelem kap elsőbbséget 2021-ben – jelentette ki a pénzügyminiszter a jövő évi költségvetésről a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Mondjuk a rossz idő elleni varázsigét: süss egy sütit!

Ízesélet
-
  Ma 15:33 Recept

Pünkösd is van, gyereknap is van, hosszú hétvége is van. És mi van még? Kellemetlen, hideg, esős-szeles időjárás. Ha már a lakásban ragadtunk, izzítsuk be a sütőt (egyébként is jól fog esni…), és süssünk valami vigaszt nyújtó finomságot. Bloggereink receptjeiből válogattunk.  Túró Rudi torta  A Pasi Spájz egyik legnépszerűbb…

Hadjárat az újságírók ellen? Élő adásban tartóztattak el egy riportert

ContextUs
-
  Ma 14:30 Kultúra

Egy ártatlan, fekete riportert letartóztatni, csak azért mert a munkáját végzi helytelen és elfogadhatatlan.

A Mercedes az egyetlen csapat, amely ellenzi a sprintfutam bevezetését

Formula
-
  Ma 14:04 Forma1

Kiderült, hogy az a bizonyos istálló, amely határozottan elhatárolódott a két helyszínen kipróbálandó fordított rajtrácsos kvalifikációs futamtól, a Mercedes. Elég egyetlen csapat nem szavazata, hogy az elképzelésből ne legyen semmi.

Meg sem lehetett azon lepődni, amit az ellenzék művelt

Demokrata
-
  Ma 14:02 Belföld

A DK szerint Orbán Viktor nem tud meglenni teljhatalom nélkül.

Ellenőrzi a rendőrség a mellékutakon közlekedő tehergépkocsikat

Jász-Nagykun-Szolnok megye főútjait elkerülő utakon közlekedő tehergépkocsik szabályt szegő vezetői szigorú szankcióra számíthatnak.

A Fidesz még gyereknapi üzenetében is az ellenzéket szidja

Szemben a baloldallal, nekik a gyerek az első. A kormánypártok számára továbbra is a gyermek az első – közölte a Fidesz vasárnap, gyermeknap alkalmából az MTI-vel. Az a céljuk – írták közleményükben –, hogy Magyarország családbarát ország legyen, és ezen a mostanihoz hasonló nehezebb idők sem változtatnak. A baloldal…

Komplex ellenőrzést tartottak a kecskeméti rendőrök

A Kecskeméti Rendőrkapitányság összehangolt éjszakai közlekedésrendészeti akciót tartott a megyeszékhelyen.

A Bayern korábbi játékosa ellenzi Sané megszerzését

Eddig mindenki szívesen látta volna Leroy Sanét Münchenben.

Enyhébbnek tűnik a járvány ott, ahol már bevezették a TBC elleni oltást

Azokban az országokban, ahol a BCG-oltást már évtizedekkel ezelőtt kötelezővé tették, enyhébbnek tűnik a koronavírus-járvány lefolyása - mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa, Szlávik János.

Az 1707. évi ráctámadás Kecskemét ellen

Hiros
-
  Ma 12:44 Kultúra

  A rácok a Xiv. század végétől, a Xv. század elejétől kezdték el a terjeszkedést a Magyar Királyság déli területein. A következő évszázadokban rendszeresek lettek a rabló portyázások valamint időszakosak a rác családok hazánk területére történő telepítése. A rác lakosok fokozatosan szivárogtak a kihalt, kipusztított falvakba illetve a gazdátlanul

Így tehetjük ellenállóbbá ellátási láncunkat

autopro
-
  Ma 12:21 Cégvilág

A jövőben az beszállítói láncoknak nem csak hatékonynak, hanem a mainál rugalmasabbnak is kell lennie, hogy ellenállóbbak legyenek a jelenlegihez hasonló válságokkal szemben.

Premier League: Nem volt pozitív eset az újabb ellenőrzésnél

A PL közleményben tudatta, hogy csütörtökön és pénteken összesen 1130 játékost, stábtagot, klubalkalmazottat vizsgáltak meg. Az elmúlt két hétben már három hasonló, több napos tesztelés volt, melyek során hat, kettő, illetve négy fertőzöttet találtak. Az érintettek hét napra házikaranténba kerültek. A Premier League-ben szerdán döntöttek a…