Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

A kajakozást még gyakorolnia kell az olajos testű tongai sztárnak

Origo
-
  Ma 20:21 Sport

A szegedi világbajnokságon próbál kvótát szerezni a legutóbbi két olimpia óceániai csillaga.

Haszán Róháni: Ha elapad Irán olajexportja, nem lesz biztonságos a hajózás

Neokohn
-
  Ma 17:06 Külföld

Ha nullára csökken Irán olajexportja, nem lesznek olyan biztonságosak a nemzetközi vízi utak, mint korábban - jelentette ki szerdán az iráni elnök.

Elhasalt az oroszok vezető olajcége

Jelentősen, 15 százalékkal csökkent a Rosznyefty orosz olajvállalat nyeresége a második negyedévben.

Nagyot drágult a kenyér

Egy év alatt az infláció háromszorosával emelkedett az ára.

Jól gondold meg, ha saját magad építkeznél! - Durván drágultak a telekárak

A fővárosban és a legtöbb megyei jogú városban is jelentősen drágultak a saját célú építkezésre alkalmas kisebb, lakóövezeti és külterületi telkek. A nagyobb városokban egy év alatt akár kétszámjegyű árnövekedést is lehetett...

Az olajárak és a járműipar: kéz a kézben

NRGreport
-
  Ma 09:54 Pénzügy

A kőolajpiac mindig árgus szemmel követte a járműipar alakulását, mivel az új személygépkocsi eladások száma általában jól lekövette az olajkereslet alakulását. Vagyis aki új autót vagy nehézgépjárművet vett, az általában használta is, mégpedig az átlaghoz képest lényegesen többet. A járműgyártás dinamikája már tavaly is megtorpant, idén pedig…

Egymilliárddal drágult a csatornázás

Napi
-
  Ma 09:23 Cégvilág

A Budapest nyolc kerületében megvalósuló szennyvízcsatornázás kiviteli terveinek elkészítését és a kivitelezést a Strabag Építő Zrt., valamint a Penta Általános Építőipari Kft. végezheti - a becsült 2 milliárd 732 millió forinttal szemben 3 milliárd 787 millió forintért.

Új szabályozás jön januártól, már készülnek az olajvállalatok

NRGreport
-
  Ma 07:48 Gazdaság

Készülnek a magyar piacon üzemanyagokat forgalmazó társaságok arra, hogy január 1-jétől emelkedik a motorbenzinbe és a dízelbe keverendő, megújuló energiaforrásnak minősülő, biológiai eredetű összetevők kötelező mértéke - írta a hétfői Magyar Nemzet. 

Sokat drágult a kenyér az elmúlt egy évben

HVG
-
  Tegnap 21:16 Gazdaság

A KSH adatai alapján az infláció háromszorosával, egyetlen év alatt átlagosan 8,4 százalékkal drágult a kenyér. A félbarna az átlagnál is nagyobb mértékben, 14 százalékkal lett drágább.

Ördögien manipulálják az olajárakat a szaúdiak

Napi
-
  Tegnap 19:14 Külföld

Szaúd-Arábia meredeken növeli kínai és hasonlóan meredeken csökkenti amerikai olajexportját. Szakértők az ország vezetése szerint jól átgondolt, rafinált stratégiát követ ezzel, ami taktikai megfontolásokkal is párosul. Eközben Kína is ügyeskedik.

Támogatja a bőr öngyógyító képességét és mélyen ápolja azt: a ligetszépe olaj nemcsak ámítás

Retikül
-
  Tegnap 18:00 Divat

Sokat hallani róla, hébe-hóba látja az ember a drogériák polcain, de igazából nem tudja hova tenni a ligetszépe olajat. Jól csengő neve értékes és hatékony szépítőszer hírében áll, de mire is jó pontosan? Amit nem tudtál a ligetszépe  olajról Elsőként a dél-amerikai indiánok fedezték fel a növény egészségre és sebgyógyításra gyakorolt jótékony…

Olajcsere? Néhány éve volt utoljára...

Totalcar
-
  Tegnap 08:56 Autó-motor

A karbantartás a hosszú autóélet lelke, ha pedig elhanyagolják, annak ez az eredménye.

Pluszban nyitott New York, emelkedett az olajár

Napi
-
  19.08.19 16:31 Pénzügy

Folytatódott a pénteken megindult árfolyam-emelkedés, hétfőn egy százalékot meghaladó mértékben emelkedtek az amerikai indexek a kereskedés kezdetén - adta hírül az MTI.

Sajnos, nem olcsó a lecsó – Utánajártunk, hogy miért drágultak meg a hozzávalói?

Feol
-
  19.08.19 15:30 Gazdaság

A lecsó nem tartozik a pénztárcakímélő ételek közé az idén: a hozzávalók közül borsos ára van a paradicsomnak, s a tavalyinál többet kell fizetni a paprikáért és a vöröshagymáért is.

Irán óva intette az Egyesült Államokat olajszállítójának elkobzásától

Parameter
-
  19.08.19 14:12 Külföld

"Irán hivatalos csatornákon elküldte a szükséges figyelmeztetéseket az amerikai vezetőknek (.), hogy ne kövessenek el ilyen hibát, mert súlyos következményei lesznek" - jelentette ki Abbász Muszávi, az iráni külügyminisztérium szóvivője. A Marine Traffic szakportál szerint a tankhajó, amely július 4. óta vesztegelt a gibraltári partoknál, vasárnap