Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jöhet az újabb nyugdíjas utalvány? Ez lehet az áprilisi giga mentőcsomagban

Miután Orbán Viktor hétfő reggel a gazdasági élet több kulcsfontosságú szereplőjével és a kormány tagjaival egyeztetett, meg is érkezett az első javaslatcsomag a kormányhoz és a gazdaságújraindítási akciócsoporthoz. A Magyar Kereskedelmi...

Ennyivel csökken idén a világ autóeladása

A Moody’s hitelminősítő jelentősen rontotta a globális autóeladásra vonatkozó idei előrejelzését.

A világ egyik legrangosabb főzőakadémiájának tagjai főznek mától az egészségügyi dolgozóknak

Március utolsó napjától minden nap kórházi dolgozóknak és az Országos Mentőszolgálat munkatársainak főznek a Magyar Bocuse d’Or Akadémia séfjei, valamint a vendéglátás más területein dolgozó akadémiatagok is. 061.Hu Egyhetes szervezést követően sikerült minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy március 31-tól napi…

Koronavírus: Közel nyolcszázezer fertőzöttről tudni világszerte

Az elmúlt 24 órában négyezer ember halt meg és 14 ezren gyógyultak fel a Covid-19 betegségből.

Hétszáznyolcvanhatezer a koronavírus-fertőzöttek száma a világon

A Covid-19 betegségben eddig 37 820-an vesztették életüket, az utóbbi egy napban mintegy négyezren. A meggyógyultak száma 165 889.

Már 786 ezer a koronavírussal fertőzöttek száma a világban

24
-
  Ma 09:33 Külföld

A fertőzés már 178 országban van jelen.

A járványnak egyszer vége, de a világ már nem lesz ugyanolyan

A világ biztosan más hely lesz, mint a koronavírus előtt volt. Visszafordulhat a globalizáció, változhat az államok szerepe és az is, ahogyan utazunk, dolgozunk vagy fizetést kapunk.

Merénylet vagy véletlen? 28 éves korában, forgatás közben hunyt el a világsztár

Femcafe
-
  Ma 09:28 Bulvár

A hivatalos jelentés szerint baleset történt, kollégája lelőtte az egyik jelenet közben.

Budapest üres szállodák kivilágított ablakain keresztül üzen a világ nagyvárosainak

Közös kampányt indít a Fővárosi Önkormányzat és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége: az üresen álló budapesti szállodák ablakaiban sötétedés után a 4U! üzenetet jelenítik meg. A For You!, vagyis az Érted! Értetek! feliratot a szobák fényei adják ki - közölte a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) az MTI-vel hétfőn.

Wigneres kutató a világ legrégebbi tudományos folyóiratának vendégszerkesztője

MTA
-
  Ma 09:25 Tudomány

A Philosophical Transactions of Royal Society folyóirat A nemegyensúlyi termodinamika fundamentális problémái című különszámát Ván Péter, a Wigner Fizikai Kutatóközpont munkatársa szerkeszti.

Világszerte 786 ezren fertőződtek meg a koronavírussal

A Covid-19 betegségben eddig 37 820-an vesztették életüket, az utóbbi egy napban mintegy négyezren, a gyógyultak száma közel 14 ezerrel nőtt

Nyolcszázezer felé közelít a fertőzöttek száma a világban

Az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma mintegy 64 ezerrel 786 228-ra nőtt kedd reggelre a világban. A Covid-19 betegségben eddig 37 820-an vesztették életüket, az utóbbi egy napban mintegy négyezren. A meggyógyultak száma 165 889, körülbelül 14 ezerrel több, mint hétfőn reggel – olvasható a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem…

1940 – Mit nekünk a világbajnokot verő Svájc!

NSO
-
  Ma 09:09 Foci

Noha az 1938-as vb negyeddöntőjében futballistáink simán nyertek Svájc ellen, viszont 1939-ben Zürichben Európa-kupa-mérkőzésen 3:1-re kikaptak. Egy évvel később, március 31-én 3:0-s győzelemmel vágtunk vissza. De már nem Dietz Károllyal, hanem Ginzery Dénessel a kispadon.