Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 235 hír

Hadiipari gyár épül ősszel Kaposváron

A vállalat a tervek szerint évente legalább száz katonai járművet készít el.

Ősztől épül a kaposvári fegyvergyár

Idén ősszel kezdődik a Rheinmetall Hungary Zrt. hadiipari gyárának építése Kaposváron – közölte a védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos csütörtökön.

Egymás mellett épülne meg a kínai egyetem és a Diákváros

Egymás mellett épülne meg a kínai Fudan Egyetem magyarországi kampusza és a Diákváros Ferencváros déli és Csepel északi részén a kormány tervei szerint. Fürjes Balázs államtitkár közölte: a kollégiumok építése két éven belül elindulhat a dél-pesti rozsdaövezetben. Ellenzéki pártok az egyetemet a kínai kommunista párt trójai falovának tartják.…

A sportlétesítmény mellett épül a rekreációs központ Szekszárdon

Az 1600 m²-es létesítmény a strand parkolójának kétharmadán épül, benne 1000 m²-nyi medence, s rehabilitációs rész lesz.

A tervek szerint épül meg a diákváros

vg.hu
-
 Ma 17:35Karrier

Budapestnek szüksége van a magas színvonalon működő egyetemek hallgatóinak elhelyezésre, jelenleg ugyanis nincs elég férőhely, és a meglévő kollégiumok színvonala is problémás.

Vasúti épület gyulladt ki a XIII. kerületben

Az épület használaton kívül áll a Kámfor utcában.

Lángokba borult egy vasúti épület a fővárosban

A vasúti épület tetőszerkezete gyulladt ki. Kigyulladt egy használaton kívüli vasúti épület Budapest Xiii. kerületében, a Kámfor utcában csütörtök délután – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Az oltás idejére a tűzoltók a Kámfor utca érintett szakaszát lezárták – közölte Kisdi Máté. Elmondta: az épület tetőszerkezete mi

Felújítják az egykori rendőrségi épületet Héderváron

Kisalföld
-
 Ma 16:26Megyei

Elkezdődött az önkormányzati tulajdonú, rendőrségi használatban lévő ingatlan felújítása. A munkálatokra szeptemberben nyert az önkormányzat közel 30 millió forintos támogatást a Magyar Falu Program keretében. 

Lángokba borult egy vasúti épület Budapesten

Kigyulladt egy használaton kívüli vasúti épület Budapest XIII. kerületében, a Kámfor utcában csütörtök délután - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Bringások! Egyedülálló pálya épült Hosszúhetényben!

Legálisan is zúzhatnak a sport szerelmesei Hosszúhetény központjában, a Hármashegy utcában egy pumptrack-, Kövestetőn pedig egy enduropálya, úgynevezett. flowline épült 2020 őszén. Korosztálytól függetlenül bárki gurulhat vagy ugrálhat az új terepen - természetesen személyes felelősséget vállalva. Pumptrack pálya, ahol…

Fürjes: tartalékterületen épül fel a kínai egyetem

Kéthetes hallgatás után se tudunk többet a Fudan Egyetem budapesti terveiről.

Gazdasági épület gyulladt ki Nagyszőlősön

Április 11-én kijevi idő szerint 2:20 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy Nagyszőlősön, a Krivulyak utcában kigyulladt egy gazdasági épület.  A tüzet későn vették észre, így a lángok jelentős területre terjedtek szét. Halálos áldozatai és sérültjei szerencsére nincsenek az esetnek. A…

Lassan épülhet vissza a forgalom a teraszok megnyitása után

A VIMOSZ a vendéglátósok állami támogatásának fenntartását javasolta, mert a kereslet nem fog a nyitás után azonnal visszatérni.

Épül az ország első jobboldali közösségi stúdiója

Interjú Kovács Istvánnal, a Megafon alapítójával.

Bölcsőde épül Sásdon

HírTV
-
 Ma 15:19Vélemény

A 180 millió forintos beruházás alapkövét ma tették le.