Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Statisztikai adatokkal reagálnak a vádakra a Színművészeti hallgatói

A Hallgató Önkormányzat videójából kiderül, hogy mennyire eredményes a nemrég Vidnyánszky Attilának adott egyetem.

Tényekkel reagálnak a vádakra a Színművészeti hallgatói

HVG
-
  Tegnap 12:21 SzínpadSzínházOktatás

"A Színház- és Filmművészeti Egyetem generációkon átívelő örökségét most politikai-ideológiai céloktól vezérelve lerombolják. Ne hagyjuk, hogy egy egyetem szabadságharcát sárba tiporja a hatalom!" – hangsúlyozza a Facebookon közzétett videójában az SZFE diáksága.

Aeon Must Die: A State of Play-en bemutatkozott játék állítólag lopott ötlet, de további komoly vádak is érték a program…

IGN
-
  20.08.08 19:00 Gaming3 hír a témában

Csúnya ügy. Az Aeon Must Die!-é a State of Play egyik legjobb előzetese volt remek neonstílusával, azonban egy szép nagy botrány kerekedett a játék körül, ami a puszta létét fenyegeti.

Erőszakkal vádolja Kulcsár Edina férjét egy nő, Csuti szerint természetesen semmi sem igaz a vádakból

Egy ismeretlen nő a sztárpár régi lakásánál ordítozott. A szomszédok szerint a zavarodott nő azt állította, hogy Csuti megverte és megerőszakolta őt.

Hogy kerülnek vadak a súlyos milliárdokból elkészült autópályákra?

Egy 50 éves fűzvölgyi férfi közlekedett augusztus 5-én (szerdán) késő délután 19 órakor egy Volkswagen típusú autóval az M7-es autópályán, Budapest irányából Nagykanizsa felé. Haladása során a 191-es kilométerszelvénynél egy őzbak ugrott a járműve elé, melyet fékezés ellenére elütött, a vadon élő állat elpusztult – tájékoztatott csütörtökön a…

Bírósági nem a Porosenko és Parubij elleni vádak ejtésére

KárpátHír
-
  20.08.06 07:22 Határtalan

A bíróság helyt adott Andrij Portnov ügyvéd kérelmének, amelyben megtámadta

Súlyos vádakkal illették az amerikai nagybankot

Napi
-
  20.08.04 16:19 Pénzügy

A francia államadósságkezelő AFT felfüggesztette az amerikai befektetési bank, a Morgan Stanley francia államkötvények elsődleges értékpapír-kereskedői engedélyét legalább három hónapra, miután kiderült, hogy manipulálta az árakat.

"Úgy működik, mint egy illegális kartel": Durva vádak alapján perelték be a Golden Globe-ot átadó Hollywoodi Külföldi Új…

IGN
-
  20.08.04 16:00 Film

Kjersti Flaa elég lesújtó véleménnyel van a szervezetről. Kjersti Flaa két egymás utáni évben is sikertelenül próbált felvételt nyerni a szövetségbe, azonban hiába támogatta több tag is, a jelentkezését mindkétszer visszautasították. Szerinte nem vele volt a gond.