Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Utazási kedvezményt biztosítanak a kisgyerekes családoknak

Szoljon
-
 Ma 07:00Belföld

Az önkormányzat által biztosított támogatásokra, ellátási formákra hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán a polgármesteri hivatal.

Vakcinaturizmus: 16 millióért visz oltani a luxus utazási iroda, 65-en már befizettek a szuris nyaralásra

BorsOnline
-
 21.01.15 22:15Egészség

Egy londoni központú utazási iroda kínál lehetőséget arra, hogy bárki soron kívül megkaphassa a koronavírus elleni vakcinát. Az iroda egy kisebb összegért cserébe azt ígéri, hogy az oltás egy életreszóló élménnyé varázsolja neked.

Örökre megváltoznak az utazási szokásaink a járvány után az Airbnb vezérigazgatója szerint

Brian Chesky, az Airbnb vezérigazgatója úgy véli, a koronavírus mély nyomot hagy majd az utazási szokásainkban. A járvány után ugyanis teljesen mások lesznek az igények.

Örökre megváltoznak az utazási szokásaink a járvány után az Airbnb vezérigazgatója szerint

Brian Chesky, az Airbnb vezérigazgatója úgy véli, a koronavírus mély nyomot hagy majd az utazási szokásainkban. A járvány után ugyanis teljesen mások lesznek az igények.

Utazási eufória jöhet? A korlátozások megszűnése után gyorsan élénkülhet a turizmus

A járványügyi korlátozások megszűntetése után gyorsan élénkülhet a turizmus belföldön az Mti-nek nyilatkozó makrogazdasági elemzők szerint, akik a Központi Statisztikai Hivatal (Ksh) legfrissebb adatairól kiemelték

Örökre megváltoztatja az utazási szokásokat a koronavírus az Airbnb vezérigazgatója szerint

Az Airbnb vezérigazgatója úgy gondolja, a hagyományos turizmus visszaszorul, illetve főleg a kisvárosok lesznek népszerű úti célok.

A Flixbus az utazási kedv gyors visszatérésére számít

Vezess
-
 21.01.15 12:00Autó-motor

Bár a tavalyi évben a lezárások miatt jelentősen visszaesett Európa legnagyobb buszos szolgáltatójának a forgalma, az idei évre már kicsit optimistábban tekintenek.

A Covid örökre megváltoztathatja utazási szokásainkat

Legalábbis Bria Chesky, a rövidtávú lakáskiadással foglalkozó Airbnb Reutersnek nyilatkozó vezérigazgatója szerint.

Változások a nemzetközi utazási és rendezvénytartási szabályokban (2. hét)

Turizmus.com
-
 21.01.14 17:57Utazás

A Budapest Convention Bureau folyamatosan monitorozza a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott, sokszor napról napra változó nemzetközi ki- és beutazási, illetve rendezvénytartási szabályozásokat. Íme összefoglalójuk a jelenleg érvényben lévő szabályokról.

Online utazási irodává alakul az Air Asia

Átalakítja bevételszerzési stratégiáját a súlyos anyagi gondokkal küzdő Air Asia.

Egyre több utazást foglalnak le a magyarok, az utazási irodák optimisták

ATV
-
 21.01.14 05:38Belföld

Egyre több utazást foglalnak le a magyarok, az utazási irodák pedig már készülnek a nyárra, kedvező előfoglalási akciókat hirdetnek. A Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke azt mondta: optimistán tekintenek a jövőbe, ugyanakkor mindenkinek azt javasolja: mindenképpen kössenek biztosítást, hogy ha mégsem tudnának elutazni,…

Jelenleg ezek az érvényes nemzetközi utazási és rendezvénytartási szabályok

Vaskarika
-
 21.01.14 00:10Kultúra

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében sokszor napról napra változnak a nemzetközi ki- és beutazási, illetve rendezvénytartási szabályozások, amiket folyamatosan monitoroz a Budapest Convention Bureau. Íme összefoglalójuk a jelenleg érvényben lévő szabályokról.

Online utazási irodává alakul az Air Asia

Átalakítja bevételszerzését az anyagi gondokkal küzdő Air Asia: szállodai szobákat és szolgáltatásokat, sőt más légitársaságok járataira szóló repülőjegyet is egyre nagyobb arányban szeretne értékesíteni.

Így készülnek az utazási irodák 2021-re

Infostart
-
 21.01.12 06:00Belföld

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége arra számít, hogy a második negyedévben emelkedni fog az utazási kedv, a nyári időszakra pedig már jelentős számú foglalás érkezett. Az szervezet elnöke elképzelhetőnek tartja, hogy egyes országok korábbi gyakorlatának megfelelően elvárás lesz az utazás előtt az oltási igazolás. Hozzátette: a megfelelő…

Egyelőre az utazási irodáknak a fele jelezte, hogy elindulna idén

HVG
-
 21.01.11 13:16Gazdaság

A korábbinál jóval kevesebben képeztek eddig vagyoni biztosítékot.