Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 98 hír

Szegregált iskolából indult roma példakép: Senki sem állhat a törvény fölött

Klubrádió
-
  Tegnap 20:03 Vélemény

Jónás Tímea Aranypánt-díjas korábbi kórházi vezető ápolót kérdeztük a szegregált oktatásban részt vevő gyerekek helyzetéről, esélyeiről és a gyöngyöspatai kártérítésekről.

Elutasította a törvényszék egy magyarellenes egyesület perét Romániában

A Kovászna Megyei Törvényszék csütörtöki ítélete értelmében nem kell kitűzni a román zászlót Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatalának a tornyára a város magyar megszállás alóli felszabadítása emlékére.

Több hazai élelmiszert szeretnénk, a csapkodó törvénykezés viszont nem segít

ma7.sk
-
  Tegnap 18:00 Mezőgazdaság

Frissesség, minőség, ár, összetétel és eredet. Ebben a sorrendben határozták meg a vásárlók a prioritásaikat. A Trend portál azt vizsgálta, hogy miért nem tud a szlovákiai élelmiszer áttörést elérni a hazai piacon.

Kovásznai törvényszék: Nem kell kitűzni a román zászlót

hirado.hu
-
  Tegnap 16:03 Külföld

A csütörtöki ítélet értelmében nem kell kitűzni a román zászlót sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal tornyára.

A Kecskeméti Törvényszéken folytatódik a Czeglédy-ügy

A Szegedi Ítélőtábla, elfogadva a Szegedi Törvényszék elfogultságra vonatkozó bejelentését, a Kecskeméti Törvényszéket jelölte ki a Human Operator Zrt. ügyének tárgyalására - közölte a bíróság.

Ján Šanta speciális ügyész: "Győzedelmeskedtünk a törvénytelenség felett"

Parameter
-
  Tegnap 12:47 Határtalan

Az ügyész szerint a bírósági ítélet a törvénytelenség feletti győzelmet jelenti. A Speciális Büntetőbíróság csütörtökön kihirdetett ítéletét követően rámutatott, a csatát megnyerték, de fontos ütközet áll még előttük, mivel feltételezi, hogy a vádlottak fellebbezni fognak. Korábban Daniel Lipšic, a Markíza televízió jogi képviselője is jelezte, nag

Nyugodt törvénykezésre számít a következő hónapokban a házelnök (Itt meghallgathatja)

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 10:54 Belföld

Az oktatás és egészségügy kérdésében változtatni kell a kommunikáción, mert az ellenzék hisztériái miatt az épeszű érvek hatástalanok – mondta Kövér László a Karc Fm-en.

Czeglédy Csaba perében is elfogultságot jelentett a Szegedi Törvényszék

Kecskeméten folytatódik a Human Operator Zrt. ügyének tárgyalására.

Ahol nem számít a törvény - így dolgozik az agrármaffia

Népszava
-
  Tegnap 08:19 Külföld

A szisztéma leleplezése egy szlovákiai újságíró életébe került.

Kérdések és kételyek a Munkavédelmi törvény változásai körül

ProfitLine
-
  Tegnap 07:00 Gazdaság

A munkavédelmi törvény legutóbbi, 2020 január elseje óta hatályos változása a munkaegészségügyi vonatkozású bejelentések tartalmát szabályozza újra és az eddigiektől eltérő nyilvántartási kötelezettségeket ír elő, például a veszélyes anyagok hatásainak kitett munkavállalókra vagy a vegyianyagok kezelésére, nyilvántartására vonatkozóan. A…

A karma 7 törvénye, ami megváltoztatja az életed

Bien
-
  20.02.26 23:02 Életmód

A jó és a rossz energiák, amelyeket az univerzum felé küldünk, előbb-utóbb visszaszállnak ránk, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan éljük...

Jó a törvényjavaslat vagy nem?

Magyar Szó
-
  20.02.26 22:31 Határtalan

A törvény meghozatalával Szerbia teljesíti az Emberi Jogok Európai Bíróságával szembeni kötelezettségét, amelyet 2013-ban támasztott Szerbia felé, miután megszületett az első ítélet az eltűnt csecsemők kapcsán – emelte ki Kovács Elvira, a Vajdasági Magyar Szövetség parlamenti képviselője a köztársasági képviselőház napirendj

Nyírtávhő elszámolás – Az enyhe tél kedvez a távhős lakások tulajdonosainak

Nyíregyháza
-
  20.02.26 18:17 Belföld

Az enyhe télnek köszönhetően nem kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk a távhős lakások tulajdonosainak. Ez derül ki a tavalyi év második felének melegvíz-elszámolásaiból. A kegyes télnek köszönhetően nagyobb megtakarítással számolhatnak a fogyasztók. A Nyírtávhő Kft. rendszere fejlesztéseknek köszönhetően a téli szezonban is jól vizsgázott,…

Kedvezményes áron barlangászhatunk márciusban

A kampány ideje alatt nemcsak olcsóbb belépőkkel, hanem különleges programokkal is várják az érdeklődőket a nemzeti parkok.

Kedvezményes áron barlangászhatunk márciusban

Beol
-
  20.02.26 18:08 Életmód

A kampány ideje alatt nemcsak olcsóbb belépőkkel, hanem különleges programokkal is várják az érdeklődőket a nemzeti parkok.