Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 247 hír

Fed: A gazdasági fejleményektől függ a kamat alakulása

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed januári kamatdöntő ülésének szerdán közzétett jegyzőkönyve szerint a Federal Reserve monetáris politikája a jövőben rugalmasan alkalmazkodik a pénzügyi, gazdasági feltételek alakulásához, így a kamatmódosítások üteme és mértéke bizonytalan.

Áder: Dinamikusan erősödnek a magyar–osztrák gazdasági kapcsolatok

A magyar államfő klímavédelmi és energetikai kérdésekről is tárgyalt osztrák kollégájával.

Kínos hete jöhet Trumpnak

Napi
-
  Tegnap 21:15 KülföldUSADonald Trump

A jövő héten lezárhatják a Robert Mueller vezette különleges bizottság vizsgálatait a Donald Trump kampánycsapatának munkatársai és oroszok közötti esetleges összejátszásról a 2106-os elnökválasztási kampány idején - értesült a CNN hírtelevízió.

Létrejöhet a környezetvédelmi bűnözéssel foglalkozó rendőrség

Parameter
-
  Tegnap 19:55 Határtalan

„Ez nemcsak a gazdák földdel és vízzel kapcsolatos problémáiról szól, hanem az illegális szemétlerakók problémájáról is. Ezek olyan dolgok, amelyek nemcsak a mi generációnknak, hanem a gyermekeink generációjának is problémát fognak okozni, ezért már most el kell kezdenünk foglalkozni ezekkel. Megyei szinten olyan rendőri…

Farkas Örs szerint a visegrádi országok közös külpolitikája erőközpontot hoz létre az EU-n belül, ami a jövőre nézve po…

A szakértő szerdán az M1 aktuális csatornán úgy vélekedett, ez felülírja például azt az eddig megszokott uniós normát is, hogy a nyugat-európai tagállamok csak piacként és töredezett világként tekintenek a kelet-európai tagállamokra.

Az 1-es típusú cukorbetegség kialakulása - Mi válthatja ki?

WebBeteg
-
  Tegnap 18:36 Egészség

A cukorbetegség (diabétesz mellitusz) a szervezet anyagcseréjének örökölhető, krónikus megbetegedése. Két nagy csoportot különíthetünk el: az 1-es típust, melyre az inzulin hiánya jellemző, illetve a 2-es típust, melyben inzulinrezisztencia van, azaz csökken az inzulin iránti érzékenység.

Ízelítőn a Kia Ceed crossover verziója – XCeed néven jöhet Genfben

Autó Pult
-
  Tegnap 18:26 Autó-motor

Már lassan három hete, hogy beszámoltunk róla: egyes értesülések szerint már Genfben bemutatkozhat a Kia Ceed crossover verziója, amely az XCeed nevet kaphatja. Most maga a gyártó is hírt adott az újdonság felől, méghozzá egy sejtelmes digitális rajz képében, és bár azt továbbra sem árulták el, hogy a svájci seregszemlén láthatjuk-e majd…

Áder János: dinamikusan erősödnek a két ország gazdasági kapcsolatai

Ausztria még mindig Magyarország egyik legfontosabb gazdasági partnere, a harmadik legnagyobb külföldi munkaadó és befektető.

Űrhaderőnemet hozott létre Trump

SG
-
  Tegnap 17:53 Tudomány

A Pentagon szerint Kína űrszemét elleni fejlesztései valójában az amerikai műholdak esetleges kiiktatására irányulnak.

Áder János Bécsben: dinamikusan erősödnek a két ország gazdasági kapcsolatai

Az elmúlt hét évben dinamikusan erősödtek a két ország közötti gazdasági kapcsolatok – mondta a magyar köztársasági elnök szerdán Bécsben Alexander van der Bellen osztrák köztársasági elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján. Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita, valamint Alexander Van Der Bellen osztrák…

Mi a különbség a régi és az új típusú nagy teljesítményű zseblámpa között?

IHO
-
  Tegnap 16:56 Autó-motor

Ma már nem arányos egymással a méret és a hatékonyság, vagyis a fényerő. Éppen ezért már egy ceruzányi kis lámpából is előcsalhatunk óriási fényt.

Megállapodás született az Európai Védelmi Alap létrehozásáról

Napi
-
  Tegnap 16:46 KülföldEurópai Unió

Megállapodtak az Európai Védelmi Alap (EDF) létrehozásáról az innovatív, versenyképes hadiipari bázis kialakításának érdekében szerdán az Európai Unió társjogalkotó intézményei - írja az MTI.

Áder János szerint dinamikusan erősödnek Magyarország és Ausztria gazdasági kapcsolatai

Az elmúlt hét évben dinamikusan erősödtek a két ország közötti gazdasági kapcsolatok - mondta a magyar köztársasági elnök szerdán Bécsben Alexander van der Bellen osztrák köztársasági elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján.

Áder: Dinamikusan erősödnek Magyarország és Ausztria gazdasági kapcsolatai

Az elmúlt hét évben dinamikusan erősödtek a két ország közötti gazdasági kapcsolatok - mondta a magyar köztársasági elnök szerdán Bécsben Alexander van der Bellen osztrák köztársasági elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján.

Egyre erősödnek az osztrák-magyar gazdasági kapcsolatok

Ausztria még mindig Magyarország egyik legfontosabb gazdasági partnere, jelentette ki Áder János.