Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 141 hír

Molnár Piroska: Budapest a törzshelyem

Fidelio
-
 Ma 15:25Kultúra

Sorozatunkban Budapest díszpolgárai osztják meg velünk a fővároshoz kötődő személyes történetüket. Molnár Piroska színművész idén vehette át a megtisztelő címet, ennek apropóján mesélt arról, hogyan fedezte fel apránként a várost, és vált szinte tősgyökeres pestivé.

Az iskolabezárások felülvizsgálatára kérte a tanügyminisztériumot Molnár Zsolt ombudsman-helyettes

A Nép Ügyvédjének hivatal szerint mintegy hárommillió romániai diák tanul online úgy, hogy nem biztosítottak a feltételek.

Irodalmi szenzáció – Ismeretlen Molnár Ferenc-regények jelentek meg egy kötetben

Október 29-én megjelent Molnár Ferenc eddig ismeretlen kisregényeinek gyűjtő kötete Egyetlenegy asszony címmel.

Kisebb, de jobb lesz a Mol Bubi flotta

VG
-
 Ma 11:16Gazdaság

Hamarosan kiválasztják a Bubi új üzemeltetőjét. A Mol még vizsgálja a további támogatás lehetőségét – közölte Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató.

Molnár Áron: Ha David Attenborough-nak nem hiszünk, akkor a Föld is lehet lapos

Noár mozgalmának fő célja, hogy a passzív hallgatókból aktív cselekvők legyenek, hiszen ő is csak akkor tud bárki szemébe nézni, azt mondani, hogy ő nem csak egy srác, aki a neten szövegel.

Kiadásra kerültek Molnár eddig ismeretlen kisregényei

Hosszú évek gyűjtőmunkájának eredményeként október 29-én megjelentették Molnár Ferenc eddig ismeretlen kisregényit egy kötetben, amely az Egyetlenegy asszony címet kapta. Molnár Ferenc a magyar irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja, akinek nevéhez megannyi fantasztikus regény, novella és dráma fűződik, köztük a Liliom és a Játék a…

Ratkó-díj a moldvai irodalmárnak, néprajzkutatónak

„A keresztény kultúra hagyományos, valamint új értékeinek – a magyar lírában és prózában összetett poétikai formákkal történő – megjelenítéséért, a kisebbségben élő magyarság létének magas szintű szépirodalmi – néprajzkutatói szolgálatáért.” – így szól a Moldvából származó József Attila-díjas magyar író, költő, néprajzkutató oklevelén a…

Autómegosztóhoz csatlakozott az ID.3

Az európai terjeszkedésre még várni kell. A teljes anyag Autómegosztóhoz csatlakozott az ID.3 címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Szünetelnek a Kiskunfélegyházi könyvtár személyesen igénybe vehető szolgáltatásai

infoVáros
-
 Ma 09:06Megyei

Virtuális szolgáltatások elérhetőek a könyvtár honlapján, illetve facebook oldalán.

Állás: tanítót keres a Molnár Ferenc suli

A Molnár Ferenc Általános Iskola tanítót keres határozatlan idejű közalkalmazotti állásra, teljes munkaidőbe. A jelentkezőktől főiskolai végzettséget és középfokú angol C típusú nyelvvizsgát kérnek. A pályázatokat az alfred.torok@molnarferencaltiskola.hu címre kell küldeni december 1-jéig. A beérkezett pályázatokat 2-áig bírálják el. Az állásra…

Új központtal bővült a magyar hírszerzés

A technikai és szervezeti fejlődést mutatja, hogy fél éven belül a második új központtal bővült a magyar hírszerzés – mondta a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az Információs Hivatal Kríziskezelő Központjának átadásán. Szijjártó Péter elmondta, hogy május végén adták át az Információs Hivatal Oktatási és Képzési Központját, most…

A Mol vette, a felügyelő bizottság elnöke adta a Mol részvényeit

Folytatta a saját részvények vásárlását a Mol, tegnap közel 179 millió forint értékben vásároltak. A vállalat felügyelő bizottságának elnöke nagy volumenben értékesített papírokat.

Új központtal bővült a magyar titkosszolgálat

A technikai és szervezeti fejlődést mutatja, hogy fél éven belül a második új központtal bővült a magyar hírszerzés – mondta a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az Információs Hivatal Kríziskezelő Központjának átadásán.

A Mol, az Audi és a Legrand a legnagyobb hazai cégek

Népszava
-
 Tegnap 21:15Gazdaság

A toplistán szereplő 73 magyar székhelyű vállalat átlag feletti teljesítményt ért el.