Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

4 illegális migráns Bács-Kiskun megyében

4 illegális migráns Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 04., cs - 01:29 Hercegszántó térségében tartóztattak fel őket.

Kastélyok Vas megyében - A szelestei Festetics-Baich-kastély

Vaskarika
-
  Ma 01:00 Életmód

A műemléki védelem alatt álló Festetics–Baich-kastély Szelestén található. 1978-ban megkapta a község, a tanács azonban pénzhiány miatt le akarta bontani. A megsemmisüléstől a műemlékké nyilvánítás mentette meg az egykori főnemesi rezidenciát. Ma kastélyszálló működik benne.

Jó reggelt, Csongrád-Csanád megye!

Szegeder
-
  Ma 00:22 Belföld

A mai nappal új korszak kezdődik a környéken élők számára, legalábbis ami a hivatalnokokat illeti, mást ugyanis nem igazán érint a tény, hogy átnevezték Csongrád megyét. Ma 0 órától immáron Csongrád-Csanád megyében élünk, ennek apropóján pedig összeszedtünk néhány tudnivalót, és megválaszolunk pár felmerült kérdést.

Jobban megéri a nagyobbat venni? Ezt ajánlja az Xxl akció a Spar akciós szórólapjában

Blikk
-
  Ma 00:00 Bulvár

A népszerű mondás, miszerint a kevesebb több, most még igazabb, mint általában. A SPAR ugyanis most olyan XXL csomagokkal készült, amelyekkel nemcsak jobban járhatunk anyagilag, de be is spájzolhatunk a finomságokból későbbre. Az akció 2020. június 4-től 2020. június 10-ig érvényes.

Trianon 100 - Miniszterelnökség: világszerte megemlékeznek az évfordulóról

Gondola
-
  Tegnap 23:48 KülföldTrianonMTVA

Nemcsak az anyaországban, de  világszerte megemlékeznek a trianoni békediktátum századik évfordulójáról - közölte a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában

13 illegális migráns Bács-Kiskun megyében

Police
-
  Tegnap 23:46 Baleset-bűnügy

13 illegális migráns Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 03., sze - 23:46 Hercegszántó térségében tartóztattak fel őket.

Megvan, hol a legtisztább a levegő jelenleg a Földön

Ecolounge
-
  Tegnap 23:45 Tudomány

A Déli-óceán feletti atmoszferikus határréteg levegője mentes az emberi tevékenységekből eredő és távoli kontinensekről származó részecskéktől - állapították meg a Coloradói Állami Egyetem kutatói, akik elsőként vizsgálták az Antarktisz körüli víztömeg felett lévő levegő bioaeroszol-összetételét.

Megnyílt Debrecen első közösségi kertje, ennyiért használhatják (elsősorban) a vénkertiek

Megnyílt Debrecen első közösségi kertje – jelentette be Barcsa Lajos alpolgármester, a Vénkert önkormányzati képviselője.  A vénkerti Sinai Miklós utcai parkban több mint 500 négyzetméteren kertészkedhetnek a környéken élők. Debrecen Zöld város programjában a teljesen megújulhattak a Vénkert parkjai, játszóterei és sportpályái.   A Zöld…

Megtalálták a 13 éve eltűnt kis Madeleine elrablóját

Megoldódni látszik a 13 éves rejtély. A Portugáliában eltűnt brit Madeleine McCann elrablója úgy tűnik meg van, épp egy német börtönben ül. Nagy kérdés a már kamaszkorú Madeleine vajon él-e még ? Az tény, hogy ez az ügy is azt erősíti, hogy sosem szabad feladni semmit és beletörődni.   A Scotland Yard közölte, 20 ezer...

3 illegális migráns Bács-Kiskun megyében

3 illegális migráns Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 03., sze - 23:16 Hercegszántó térségében újabb külföldieket tartóztattak fel.

A karantén óta drámaian megnőtt a válások száma Olaszországban

Ripost
-
  Tegnap 23:02 Külföld

A két és fél hónapos kijárási tilalomnak és összezártságnak meglett az eredménye Olaszországban. Az olasz sajtó szerint 30 százalékkal többen bontanák fel a házasságukat, mint a járvány kitörése előtt.

Érdemes még társkereső oldalt indítani? Miért igen miért nem?

Talán már megszokhattátok, hogy hetente egy, néha két alkalommal is írok a Minnerre, Györfi András vagyok, újságíró és vállalkozó. A vállalkozói munkám eddigi jelentős része társkereső oldalak építésével telt, csináltam oldalt telteknek, félrelépőknek, az egyenruhások kedvelőinek, kifejezetten előnytelen külsejű embereknek is, sőt, olyan szolgáltat

Egy perc megállás, 100 másodperc harangszó

A holnapi Nemzeti Összetartozás Napjára számtalan programmal készül a kormány, többnyire az interneten. Az ellenzék nem sok esélyt kapott. A templomok többségében megszólalnak a harangok. A kormány „Összetartoz(t)unk, – összetartozunk” címmel szervezett megemlékezéseket a Facebookon, az első klippremier már ma este…

Megszólalt Vona Gábor a Jobbik széteséséről

Kedden jelentette be Mirkóczki Ádám, hogy Sneider Tamás, Varga-Damm Andrea és Farkas Gergely után ő is kilép a Jobbik frakciójából. /Kovács Tamás Mirkóczki Ádám, korábbi szóvivő, most pedig Eger polgármestere döntésének hátteréről és körülményeiről az ATV Egyenes Beszéd műsorában azt mondta,  már októberben megszületett…