Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Elismeréseket adott át a megyei rendőrfőkapitány

Kiemelkedő szakmai tevékenységükért vehettek át jutalmat a baranyai rendőrök.

Tehénfejés közben adott interjút a legszebb gazdász lány

hirado.hu
-
  Ma 15:43 Kultúra

Negyedik alkalommal rendezték meg a Gazdász Szépe versenyt.

Elismeréseket adott át Baranya rendőr-főkapitánya

Kiemelkedő szakmai tevékenységükért vehettek át jutalmat a baranyai rendőrök.    Dr. Gulyás Zsolt rendőr ezredes, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2019. július 16-a és 18-a között a főkapitányságon, valamint a kapitányságokon megtartott állománygyűléseken munkájuk elismeréseként összesen tizennégy főnek adott át…

Kábítószert adott el Sopronban

Police
-
  Ma 13:01 Baleset-bűnügy

Kábítószert adott el Sopronban Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 19., p - 13:01 A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

Négykilónyi drogot adott fel magának Hollandiában egy mindszenti férfi

Különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása miatt indult nyomozás egy 44 éves mindszenti férfi ellen, aki a gyanú szerint csaknem négy kilogramm kábítószert küldött magának Hollandiából - közölte az eljárást lefolytató Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

Elismeréseket adott át a megyei rendőrfőkapitány

Elismeréseket adott át a megyei rendőrfőkapitány Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 07. 19., p - 12:30 Kiemelkedő szakmai tevékenységükért vehettek át jutalmat a baranyai rendőrök.

Fair Play-díjat adott a Szentkirályi

Első alkalommal ítélték oda a Szentkirályi Fair Play díjat a debreceni Campus sportfesztivál legsportszerűbb résztvevőjének, a Kolozsvári Magyar Diákszövetségnek példamutató játékáért. A díjazottat több mint 1000 résztvevő közül választotta ki a zsűri a sportrendezvényen. „A sport, az egészséges életmód és a sportszerűség a piacvezető Szentkirályi

Levágott lába köszönt vissza a cigartettásdobozokról, pedig engedélyt sem adott rá, és nem is a dohányzás miatt veszít…

Egy 60 éves, a franciaországi Metzben élő albán férfi megdöbbenve vette tudomásul, hogy beleegyezése nélkül az ő amputált lábáról készült fotó került figyelmeztetésként az Európában forgalmazott cigaretták dobozaira - írja a BBC.

Süssön mindenki, amit szeretne: fontos tanácsot adott a kerti partik szervezőinek a mesterszakács

Blikk
-
  Tegnap 15:26 Bulvár

Miért ne foglalkozhatnánk házigazdaként egyéb teendőink elvégzésével, amíg pirulnak a parázs fölött a falatok, s miért fosztanánk meg a kerti parti vendégeit a sütögetés örömétől?

Riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat: jön a vihar

Elsőfokú figyelmeztetés lépett életbe térségünkben a megélénkülő szél és nagyobb mennyiségű eső miatt.

Hamarosan Budapestre látogat: különleges interjút adott Luis Fonsi

Két év után újra hazánkban lép színpadra Luis Fonsi! A Puerto Ricó-i énekes Despacito című slágerével lopta be magát végérvényesen az egész világ szívébe, azonban ennél sokkal többről szól az élete. A latin macsó a karrierje kezdetén egy fiúbandában énekelt, sőt majdnem sorozatszínész lett belőle.

Az UniCredit Bank Hungary nem teljesítő hitelportfóliót adott el az EOS Faktor Zrt.-nek

Az olasz UniCredit leánybankján, az UniCredit Bank Hungary Zrt.-n keresztül lakossági jelzáloghitelekből, fedezetlen hitelekből és számlakövetelésekből álló portfólió eladásáról kötött megállapodást az EOS Faktor Zrt.-vel – az adós nem teljesítéséért való szavatosság (pro-soluto) kizárásával. Az UniCredit szerdai közleménye szerint a portfólió telj

Az UniCredit Bank nem teljesítő hitelportfóliót adott el az EOS Faktor Zrt.-nek

Az olasz UniCredit leánybankján, az UniCredit Bank Hungary Zrt.-n keresztül lakossági jelzáloghitelekből, fedezetlen hitelekből és számlakövetelésekből álló portfólió eladásáról kötött megállapodást az EOS Faktor Zrt.-vel - az adós nem teljesítéséért való szavatosság (pro-soluto) kizárásával.

Nem adott elsőbbséget a kerékpárosnak

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 33 éves lesencetomaji férfi ellen folytatott közúti baleset gondatlan okozása miatt. Az eljárás adatai szerint a 33 éves férfi 2019. március 13-án dél körül Tapolcán a Keszthelyi úton közlekedett személyautóval. Haladása során balra kívánt kanyarodni egy…