Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 131 hír

Magyar Nemzet: Ukrajnában ragadt a Hableány-tragédiában érintett Viking Idun kapitánya

Fjodor S.-t bűnügyi felügyelet alá helyezték azzal a feltétellel, hogy havonta személyesen jelentkezik a rendőrségen. Egy ideje ezt már csak telefonon tudja megtenni, mert Ukrajnában tartózkodik.

Intelligens navigáció és wireless töltés mini-holdrobotok számára

Az Astrobotic cipősdoboz méretű CubeRover robotjai önállóan, vezeték nélküli töltéssel működnek majd – ezeket teljesíteni a zord körülmények kifejezetten kihívás. 

Februárban kapják meg a 13. havi nyugdíj első részletét az érintettek

Aki a bankszámlájára kapja az ellátást, az ehhez már február 12-én hozzájut, postai kézbesítés esetén pedig a februári ellátással együtt, február 12-től kézbesítik a postások a járandóságot - mondta Zsigó Róbert, a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára. A baloldali kormány által elvett 13. havi nyugdíj 2024-ig több lép

Gazdaságilag előnyös, politikailag hátrányos lehet Biden elnöksége Magyarország számára

Euronews
-
 Ma 10:06Belföld

Az új amerikai elnök várhatóan kritikusabb hangot fog megütni a magyar kormánnyal szemben.

Szakértő a kínai vakcináról: ezek a készítmények a harmadik világ tömegei számára készülnek

Jelenleg Nyugaton háromszázféle vakcinát fejlesztenek, de egyetlen olyan sincs köztük, mint a Sinopharmé és Sinovacé. Ezek a kínai oltóanyagok között is a legkorszerűtlenebbek - mondta Duda Ernő, immunológus professzor.

Kémkedésre módot adó hibákat fedeztek fel videóchat appokban, a Signal is érintett

NKI
-
 Ma 08:54Mobiltech

Aggasztó biztonsági hibákat fedeztek fel több népszerű video chat alkalmazásban ─ úgy mint a Signal, a Facebook Messenger, Google Duo, JioChat és a Mocha ─ amelyek lehetővé tették, hogy harmadik fél lehallgassa a hívott fél környezetét.

Folytatódik a küzdelem a férfi kézilabda-válogatott számára: itt a hivatalos vb-menetrend

A magyar férfi kézilabda-válogatott egy szenzációs végjátékot követően legyőzte Németországot is, így veretlenül, csoportelsőként jutott be az egyiptomi világbajnokság középdöntőjébe.

Ez a legnagyobb kihívás egy újonc számára

Formula
-
 Ma 08:47Forma1

Az F2-ben 14-15 csapattagból áll egy istálló, az F1-ben több száz fő alkotja: Nicholas Latifi szerint ez a fő nehézség egy jövevény számára, nem a vezetés.

A magyarországi németek szervezett elhurcolására emlékezünk – „A szerencsétlenség napja a hajósi svábok számára.…

A hajósi községházán felolvasták a telepítési listát, a családok sorszámot kaptak, majd egy különálló, a kitelepítendők számára elkülönített házban gyűjtötték össze őket.

ENISA útmutató: felhőszolgáltatások biztosítása egészségügy számára

NKI
-
 Ma 07:08Infotech

Az európai uniós kiberügynökség (ENISA) "Cloud Security for Healthcare Services" című jelentésében bemutatja a felhőszolgáltatásokat érintő főbb kiberfenyegetéseket, és javaslatokat fogalmaz meg a felhőtechnológiák biztonságos integrálásához az egészségügyi szektor számára. 

Kihívásokkal teli időszak volt a 2020-as év Balatonfűzfő számára

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

A poszton lévő képviselő-testület júliusban feloszlatta magát, így októberben időközi választásokat kellett tartani a településen.

A horvátországi földrengés károsultjai számára gyűjtöttek Fehérváron

A horvátországi földrengés károsultjai számára összegyűjtött adomány kedden indult útnak Sziszek városába a megyeszékhelyről, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házból.

Az Szte átalakulása a Dél-Alföld régió számára előnyös lehet

A Szegedi Tudományegyetemen a modellváltás azonban még nem eldöntött tény – jelentette ki Rovó László rektor.

Mi az egyik legnagyobb gyógyító erő egy beteg számára?

Egy a New England Journal of Medicine című lapban közzétett vizsgálat szerint a baráti kapcsolatok kiaknázása sokkal többet ér a beteg gyógyulása során, mint az, hogy az orvosokkal milyen intenzív a páciens kapcsolata.

Továbbra is lesz támogatás a külhoni intézmények és programok számára

Budapest. Folyamatosan kapják a forrásokat azok az intézmények, amelyeket kiemelten támogat a magyar kormány – mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a budapesti sajtótájékoztatóján. Potápi Árpád János úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen szükség van a külhoni nemzeti jelentőségű intézményekre és…