Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

Mbappé egy alapítványt támogatott egy nagyobb összeggel

M4 Sport
-
  Tegnap 22:15 Sport

Most minden a koronavírus-járvány körül forog, de mindeközben másokon is segíteni kell.

A nyarat idézte az elmúlt heti forgalom a veszprémi építőanyag-kereskedésben

Veol
-
  Tegnap 17:30 Gazdaság

A telepvezető azt tanácsolja a most építkezőknek, hogy fizessék ki és vigyék el az árut, mert nem lehet megjósolni azt sem, hogy mi lesz egy hét múlva. Bezárást, leállást amúgy nem tervez a cég, próbálnak kitartani, de ez a helyzet bármelyik pillanatban megváltozhat a járvány miatt.

Szereti a gömbölyű formákat a Valorant támogató karaktere, Sage

GameStar
-
  Tegnap 17:05 Gaming

Ha meg kell menteni a csapattársak hátsóját, akkor Sage a legmegfelelőbb a feladatra. Megmutatjuk, hogy miért.

Peking tiltakozik, amiért Donald Trump aláírt egy Tajvant támogató törvényt

Tajvan jelenleg 15 országgal ápol teljes értékű diplomáciai kapcsolatot.

Peking tiltakozik, amiért Donald Trump aláírt egy Tajvant támogató törvényt

Peking tiltakozását fejezte ki pénteken, miután Donald Trump amerikai elnök aláírt egy, Tajvan nemzetközi kapcsolatépítését támogató törvényt.

Bemutatkozik Sage, a VALORANT kínai támogató karaktere

Leet
-
  Tegnap 10:30 Gaming

Hetente érkeznek a VALORANT karakterek hivatalos bemutatóvideói. Az angol Phoenix, az amerikai Viper, na meg az orosz Sova után most egy kínai ügynökön a sor. Sage-ről korábban már szivárogtak ki információk a belsős alfatesztelést követően, most viszont a Riot Games szemszögéből is megismerhetjük a támogatót. SAGE /// China"Let them…

Hashtagekkel osztják meg tananyagaikat a veszprémi Lovassy diákjai

Ez a lényeg
-
  Tegnap 09:10 Belföld

Remek megoldást találtak a Lovassy László Gimnáziumban az onine tananyagok megosztására.

Ez a Veszprémi Napló ajándéka

Egy hónappal ezelőtt kevesen sejtették, hogy mindennapi életünk ilyen mértékű fordulatot vesz. A koronavírus okozta járvány hatására minden megváltozott. Aki teheti, otthon marad, onnan követi a híreket. Többet olvasunk, keressük az információt, a hiteles forrásokat.

Nagy Dániel a 888-nak: furcsa kutatással cáfolta a koronavírus-törvény támogatottságát a Medián

A Medián közvélemény-kutató cég a saját Facebook-követői között megosztott szavazását úgy kommentálta, hogy a nagy többség nem támogatja a határidő nélküli koronavírus-törvény elfogadását, amely szükséghelyzetben arányosan több jogot adna a kormánynak a gyors intézkedések megtételére. Miközben az ellenzék nem szavazta…

Így jótékonykodtak a veszprémi kézisek

Blikk
-
  20.03.26 17:42 Sport

Habár a koronavírus-járványnak hatalmas veszteségeket okoz és megpróbáltatást jelent az egészségügyi rendszerek számára világszerte, időről időre napvilágot látnak a világjárvánnyal járó pozitív hírek is.

Férfi kézi Bl: Mikkel Hansen szerint értelmetlen, a veszprémi szerint hülyeség az Ehf terve

NSO
-
  20.03.26 16:42 Kézilabda

Mint ismert, az Európai Kézilabda-szövetség a koronavírus-járvány miatt augusztus végére halasztotta a férfi Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének időpontját, amivel kapcsolatban számos klasszis jelezte nemtetszését.

Karácsony Gergely: támogatom a kijárási korlátozást, ősszel egy második járványra készülünk

Támogatná Budapesten a koronavírus miatt a kijárási korlátozás bevezetését, mert „minden korlátozó intézkedésről kiderült utólag, hogy indokolt volt” – jelezte a 24.hu-nak adott interjúban Karácsony Gergely. A főpolgármester azt is mondta: „a járvány nyáron mérséklődni fog, és arra készülünk, hogy ősszel lesz egy második hullám.”

Kiütéses veszprémi futballsiker

Veol
-
  20.03.26 07:00 Sport

Nagyarányú győzelmeket könyvelhetett el a VFC USE és a Pápai ELC U14-es gárdája is a II. osztályú korosztályos utánpótlás-bajnokság legutóbbi tavaszi fordulóiban. Íme, az eddigi eredmények.

Támogatói sörcsomaggal segíti a kraftsör bárokat a hazai kisüzemi sörös színtér egyik leismertebb főzdéje

Noizz
-
  20.03.25 19:42 Bulvár

A hazai kisüzemi sörös színtér egyik legdinamikusabb fejlődő főzdéje egy olyan csomagot tett fel a webshopjába, aminek az eladásaiból befolyó bevétel teljes egészét a helyek személyzetének ajánlják fel.