Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

Letelepedés érdekében fejlesztenek Tolmácson

Nool
-
 Ma 07:08Belföld

Sok kisgyermek él jelenleg is a faluban, az önkormányzat azonban szeretné, ha még tovább emelkedne a számuk.

Megfejtették a tökéletes mosoly titkát: így trükközz a nyelveddel a siker érdekében

Life
-
 Tegnap 20:56Életmód

Van egy titkos módja annak, hogy a nyelveddel jobbá tedd fotóid.

Mentő előtt büntetőfékezett a BMW-s az M7-esen

Nem kispályázott a BMW-s az M7-esen: először a leállósávban jobbról előzte meg a mentőt, majd szándékosan fékezett előtte.

Új utcanévtáblákat helyeztek ki Gyergyószentmiklóson

Székelyhon
-
 Tegnap 16:12Határtalan

A lakók több éves kérésének tett eleget a városvezetés, miután pénteken új utcanévtáblákat helyeztek el a mellékgazdaság munkatársai Gyergyószentmiklóson, a Dr. Fejér Dávid utcában.  

Az energiahatékonyság érdekében tett intézkedések ellenőrzése

ÁSZ
-
 Tegnap 14:50Gazdaság

Az Állami Számvevőszék a környezettudatos tervezésre és az energiafogyasztási címkézésre vonatkozó intézkedésekhez kapcsolódó feladatok végrehajtását ellenőrzi a megyeszékhely szerinti járási hivataloknál, a Budapest Főváros Kormányhivatala - Meteorológiai és Műszaki Felügyeleti Főosztály Piacfelügyeleti Osztálynál, valamint az…

Személyautónak ütközött egy autós az M7-esen Nagykanizsánál

Egy 42 éves román állampolgárságú férfi közlekedett 2021. január 14-én 17 óra 10 perckor autójával az M7-es autópályán Nagykanizsa irányából Zalakomár felé.

Mentőt büntetett egy BMW-s az M7-esen

Vezess
-
 21.01.14 16:25Autó-motor

Nagyon elszomorító, hogy valakinek eszébe jut ilyen módszerekkel megregulázni egy mentő sofőrjét, mert várnia kellett, amíg a mentő kielőz egy másik járművet.

Kampányba kezd a kormány az oltás népszerűsítése érdekében

Népszerűsítési kampányba kezd Magyarország kormánya, hogy minél többet beadassák maguknak a a koronavírus elleni vakcinát – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön, online közvetített sajtótájékoztatón. Gulyás Gergely arról beszélt, az oltás önkéntes, és a kormány a jövőben sem teszi kötelezővé azt, ugyanakkor…

Esettanulmány a vállalkozási tevékenység érdekében térítés nélkül átadott eszközökről és az ide kapcsolódó nyilatkozat…

Adó
-
 21.01.14 07:45Gazdaság

Az alábbi esettanulmányban egy furcsa, disszonáns helyzetre szeretném felhívni a figyelmet a térítés nélkül átadott eszközök számviteli- és adójogi kezelésével kapcsolatban.

Orvos: A harmadik hullám elkerülése érdekében is fontos lenne a tesztelés

Már itthon is kimutatták az új típusú koronavírus angol mutációját. Az országos tisztifőorvos szerint: három beteg mintájában azonosították az új változatot.A új vírusváltozatról azt is tudják a kutatók, hogy nagyobb arányban fertőzi meg a 40 év alattiakat.

Szemléletformáló projektet indított a tudatos vízfelhasználás érdekében a DRV Zrt.

ma.hu
-
 21.01.14 03:30BelföldEnergia

A projekt a Környezeti és energiahatékonysági operatív programnak (Kehop) köszönhetően valósul meg.

Impeachment: Kétpárti támogatással vád alá helyezték Trumpot

A javaslatra még a republikánusok közül is többen szavaztak igennel. Eközben Trump egy közleményben azt kérte az amerikaiaktól, ne legyen erőszak.

Emléktáblát helyeztek el a Maros utcai vérengzés áldozatainak emlékére

A XII. kerületi Maros utcai rendelőintézet, az egykori zsidókórház udvarán emléktáblát avattak az 1945. január 12-én lezajlott nyilas tömegmészárlás évfordulóján. Ezen a helyen 40 férfit és 44 nőt öltek meg, ápolókat, orvosokat, betegeket egyaránt.