Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az új vasúti menetrend kedvező változást hoz – a szegedi utasoknak is

Véli a közlekedéspolitikáért felelős államtitkár.

Mosóczi László: az új vasúti menetrend kedvező változást hoz az utasoknak

Az új vasúti menetrend számos kedvező változást hoz az utasok számára, bővül a választható vonatok száma, minősége, javul a szolgáltatási színvonal – mondta Mosóczi László vasárnap sajtótájékoztatón, Budapesten.

Ilyen, amikor egy idegen behatol a család wifi-rendszerébe, és a kamera is hozzá kerül

HVG
-
  Ma 10:50 Infotech

Eltartott pár percig, amíg a nebraskai Krcilek-család tudatáig eljutott, hogy egy ismeretlen férfi feltörte wifi-hálózatukat, és társalogni kezd velük.

Az új vasúti menetrend kedvező változást hoz az utasoknak

Mosóczi László államtitkár kiemelte, 2015-től négy év alatt 138,2 millióról 141,8 millióra nőtt a Máv-Start utasainak száma, az idei első három negyedévben 105 millió utast szállított a vasúttársaság.

Mosóczi László: Az új vasúti menetrend kedvező változást hoz az utasoknak

Az Itm közlekedéspolitikáért felelős államtitkára hangsúlyozta, tárcája stratégiai célja a vasúti személy- és áruszállítási szolgáltatások színvonalának és hatékonyságának javítása

Jumanji – A következő szint – kritika

A videójáték piac egyik rákfenéje az évente megjelenő, általában a következő évszámot tartalmazó, érdemi újítást csak ritkán felmutató sportjátékok, amik nyilván a meglévő jogok és a pénz miatt készülnek el. Ha párat kihagy az ember, akkor érzékelhet nagyobb újításokat, de két közvetlen részt összemérve csak keveset. Valami ilyesmi a helyzet a…

Korszakos változást hoz az új menetrend

Az új vasúti menetrend számos kedvező változást hoz az utasok számára, bővül a választható vonatok száma, minősége, javul a szolgáltatási színvonal.

Végleges döntést hozott Meghan hercegné, nem hajlandó változtatni a döntésén

Blikk
-
  Ma 10:35 Bulvár

Novemberben még kérdéses volt, hogy Harry herceg és felesége hol töltik a karácsonyt, de most már minden kérdésünkre választ kaptunk.

Magyarországnak jó hír, hogy Nagy-Britannia akár 2022-ig is fizetheti uniós költségvetési hozzájárulását

A brit Konzervatív Párt nagyarányú választási győzelme alapján Boris Johnson miniszterelnök január végéig kilépteti országát az Európai Unióból, de az átmeneti időszak végéig – akár 2022-ig – megmarad Nagy-Britannia uniós költségvetési hozzájárulása, és ez Magyarország számára jó hír – mondta Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettese…

Tudod, miért kell karácsony napján mákot darálni? Különös népi babonák, amelyek szerencsét hozhatnak

Femina
-
  Ma 10:10 Karácsony

Számos olyan furcsa babona és népszokás létezik, amelyek akár még ma is alkalmazhatók, ha gazdagságról vagy szerelemről szeretnénk jósolni.

Fél órával közelebb a Balatonhoz – kedvező változást hoz az új vasúti menetrend

Vasárnap lépett életbe a MÁV és a GYSEV 2019-2020-as menetrendje. A közlekedéspolitikáért felelős államtitkár szerint mostantól a korábbiakhoz képest Budapest és Sátoraljaújhely között 35 perccel, Budapest és Zalaegerszeg között 34 perccel, Győr és a Balaton között közel 30 perccel, a főváros és Szeged között 18 perccel, Budapest és…

2020 januári horoszkóp: az új év első hónapja gyökeres változásokat hoz a te életedben is

Ha kíváncsi vagy mit tartogatnak számodra a csillagok 2020 első havában, akkor a januári horoszkópunkból megtudhatsz mindent, amit szeretnél!

Könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása

Könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása jövőre az elektronikus meghatalmazás lehetőségével. A meghatalmazást és a törvényes képviseletet bármely kormányablakban és a lakossági portálon online is lehet rögzíteni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-vel.

Eeszt: Könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása

Jövőre az EESZT állampolgári portál szolgáltatásai lehetővé teszik majd az elektronikus meghatalmazást. Ezáltal jóval könnyebb lesz kiváltani a kiskorú gyermekek, nehezen mozgó vagy mozgásképtelen betegek e-receptjeit. A hozzátartozóknak nem lesz szükségük papíralapú igazolásra a gyógyszerek vásárlásához. A meghatalmazás és a…