Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

Mi az oka, hogy sok kisgyerek nem áll készen az óvodára?

Az óvodáskorú gyerekek közül sokan még nagyon fegyelmezetlenek, nem alkalmasak a közösségi életre, állapította meg a Michigan State University (MSU) által végzett legújabb kutatás. Az Amerikai Egyesült Államok különböző típusú óvodáiban a viselkedésbeli és szociális képességek elsajátításról a tanulási készségek fejlesztésére terelődött a…

Virtuális kiállítótérrel bővült a berlini magyar kulturális intézet

Az első kiállítást pénteken, a magyar kultúra napján nyitották meg.

Virtuális kiállítótérrel bővült a berlini magyar kulturális intézet

Az első kiállítást pénteken, a magyar kultúra napján nyitották meg.

Virtuális kiállítótérrel bővült a berlini magyar kulturális intézet

Beol
-
 Ma 14:10Kultúra

Az első kiállítást pénteken, a magyar kultúra napján nyitották meg.

Lenne lehetőség óvodaépítésre Tusnádfürdőn, az igényt azonban fenn kell tartani

Tusnádfürdő volt polgármestere tavaly egy új óvoda és napközi építését jelentette be magyar kormány Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Programja támogatásával. Az új városvezetés viszont ezzel kapcsolatban még semmilyen igényt nem jelzett – tudtuk meg.

Biztonságos Óvoda lett a bátaszéki ovi

Police
-
 Ma 12:45Belföld

Biztonságos Óvoda lett a bátaszéki ovi Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 23., szo - 12:45 A kitüntető címet jelző táblát Megyeri Zsolt r. alezredes adta át az intézmény vezetőjének, Simon Csabánénak.

A civil- és a magánszféra közös projekttel segíti a zselízi Cimbora Óvodát

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Csemadok Zselízi Alapszervezete pályázat útján fejlesztő-, javarészt technikai eszközökkel támogatta az új környezetben lévő zselízi Cimbora Óvodát, hogy fokozni tudja az oktatás-nevelés színvonalát. Azon pályázatuk „A többnyelvűség nem hátrány, hanem ajándék” címet viselve a többnyelvűség előnyeire…

1985: Gondolkodjunk az óvodákról!

A három-hat éves kor két­ségkívül a gyerek egyik legfo­gékonyabb korszaka. Ilyenkor hihetetlen ütemben gyarap­szik (megfelelő fejlesztés mel­lett) a szókincsük, ragadnak rájuk a versek, sőt, egy idegen nyelv szavai is. Kell-e, egyál­talán jó-e ebben az időszak­ban tanulni ?

Új óvoda épül Ózdon

HírTV
-
 Tegnap 21:41Vélemény

Az országos óvodafejlesztési program keretében a kisgyerekek egy korszerűbb és tágasabb intézménybe járhatnak majd a jövőben.

Munkáltatói igazolás nélkül is mehetnek a gyerekek óvodába Szabadkán

Hétfőtől teljes létszámban működhetnek az óvodai csoportok, tehát azok a gyermekek is visszatérhetnek az intézménybe, akiknek a szülei munkáltatói engedéllyel otthonról dolgozhatnak, vagy nem dolgozik

Bezártak az iskolák és az óvodák Pekingben, Szlovéniában enyhítenek

A kínai fővárosban az intézmények újranyitásának az időpontját egyelőre nem tűzték ki.

Több régióban is megnyílnak a sípályák, a plázák és az óvodák Szlovéniában

Bizonyos esetekben pedig - mint amilyen a családlátogatás is - 12 órás időtartamra koronavírus-teszt nélkül is be lehet lépni az országba.