Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 294 hír

Mezőhegyesi ménesbirtok termelési igazgatója: nemcsak magunknak, hanem az egész országnak dolgozunk!

Vásárhely24
-
  Ma 11:26 Belföld

Isaszegi Norbert a Rádió7 hétfői Közös nevező című műsorában hangsúlyozta,a Mezőhegyesi Ménesbirtok szarvasmarhatelepét érintő legmodernebb beruházásokon túl egy mintagazdaság kialakítása is céljuk, és az oktatás is.

Ettől fél most a legtöbb magyar dolgozó: kirúgás, hosszabb munkaidő a toplistán

Pénzcentrum
-
  Ma 11:01 Karrier

A vírus tükröt mutatott a munkáltatóknak, amit a munkavállalók tartottak az orruk elé - árulta el a Pénzcentrumnak adott interjújában Nagy Tamás. Az EB&Beyond ügyvezetőjével a veszélyhelyzet miatt újrastrukturált HR-folyamatokról

A Delta Airlines tiltólistára tette a maszkviselést megtagadó utasokat

VG
-
  Ma 10:16 Gazdaság

„460 embert vettünk fel a tiltólistánkra, mert megtagadták a maszkviselési előírások betartását” – árulta el Ed Bastian, a légitársaság igazgatója.

Újabb összehajtható mobilon dolgozhat a Huawei

PCWorld
-
  Ma 10:02 Mobiltech

A legújabb összehajtható Huawei okostelefon a szivárgások szerint kagyló formájú lenne, mint a Motorola RAZR 5G.

103 évig dolgozhatna egy váci a pénzért, amit Bayer Zsolt rendezésre kapott

Míg egy átlag bérből és fizetésből élő magyar ember örül, ha kenyeret tud tenni az asztalra, addig Orbán leghűbb propagandistája 300 milliót kap, hogy rendezőset játszhasson.

Új navigációs algoritmuson dolgozik az Oppo, mely akár 1 méteres pontosságot kínál

Androgeek
-
  Ma 09:15 Mobiltech

Az Oppo bejelentette legújabb RTK technológiáját, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy javítsák vele a navigáció pontosságát, a cég szerint így akár 1 méteres precizitás is elérhető lehet vele minden különösebb felszerelés nélkül a jövőben. A cég a China Mobile-lal közös együttműködésben fejleszti a

117 év: Ennyit kellene dolgozni egy átlagos kaposvárinak Bayer Zsolt pénzéért

Míg egy átlag bérből és fizetésből élő magyar ember örül, ha kenyeret tud tenni az asztalra, addig Orbán leghűbb propagandistája 300 milliót kap, hogy rendezőset játszhasson.

Egyre nagyobb a nyomás a bolti dolgozókon a maszkviselés betartatása miatt

Hivatásos őrök felügyelhetik az év végi bevásárlásokat - írja a Magyar Nemzet.

A legrosszabbra készülnek a vendéglátásban dolgozók

Székelyhon
-
  Ma 08:21 Határtalan

A túlélésért és az alkalmazottak megtartásáért dolgoztak a vendéglátósok: a székelyföldi vendéglátóipari egységek zöménél veszteséges évvel számolnak. A szakmabeliek úgy vélik, azon döntés, hogy a teraszok továbbra is nyitva tarthatnak, csupán „kegyelemdöfés”.

Kénytelen NER-céggel dolgoztatni Karácsony?

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Lázad az egészségügy, már több, mint 18 ezer dolgozó tiltakozik az áthelyezések ellen

Érthető, hogy nem akarják, hogy a jogszabály alapján akár két évre is az ország bármely pontjára áthelyezhetők legyenek csak úgy egy tollvonással. Eddig több mint 18 ezren írták alá a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara petícióját, amely azt kéri, hogy a szolgálati jogviszonyról szóló törvény ne vonatkozzon a szakdolgozókra – számol be…

Üzemanyagot loptak a benzinkút dolgozói

A Győri Járási Ügyészség vádiratának tényállása szerint a négy férfi a benzinkút alkalmazottja volt, egyikük korábban töltőállomás-vezetői beosztásban is dolgozott. A különféle típusú üzemanyagot minden esetben I. r. vádlott tulajdonította el egy szivattyú segítségével. Társai abban voltak a segítségére, hogy elterelték a további munkatársak figyel

76 évig dolgozna egy újbudai azért a pénzért, amit Bayer Zsolt egy filmre kapott

Míg egy átlag bérből és fizetésből élő magyar ember örül, ha kenyeret tud tenni az asztalra, addig Orbán leghűbb propagandistája 300 milliót kap, hogy rendezőset játszhasson.

Kénytelen NER-céggel dolgoztatni Karácsony?

24.hu
-
  Ma 05:54 Belföld

Négyből három jelentkező a kormányoldalhoz köthető. Az esetleg túlárazás ismét tendervisszavonáshoz és a politikai harc folytatásához vezethet, miközben meglehet, a kormányközeli cégek megbízása miatt is magyarázkodnia kell a fővárosi vezetésnek.