Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Így segítenek a polgárőrök Csongrád környékén a veszélyhelyzet alatt

Délmagyar
-
 Tegnap 20:57Belföld

Járőrözés, bevásárlás, égő ház oltása – ezek mind csak egy kis szeletei a Csongrád járási polgárőrök életének.

„Állati” nagy bajban is hősként segítenek a Nógrád megyei tűzoltók

Nool
-
 Tegnap 19:50Belföld

A lánglovagok nemcsak műszaki mentésekhez és tűzesetekhez vonulnak, de bajba jutott állatokon is segítenek, ha kell. Előfordult, hogy kutyát, macskát, lovat és tehenet is megmentettek már Nógrád megye tűzoltói.

Speciális rehabilitációval segítenék itthon a koronavíruson átesett betegeket

A rehabilitációs programot az Egészségügyi Világszervezet és a Who ajánlásával terveznék meg. 

Lázas a gyerek és nem tudjuk mit tegyünk? A pécsi tudósok applikációval segítenek!

Gyakorló apukaként tudom, ha lázas lesz a gyerek, akkor rögtön nő az izgalom, meg ott a kérdés: kell-e csillapítani a lázát, vagy sem? Miben tud segíteni egy ilyen applikáció? Dönt helyettünk? - teszi fel a kérdést Dr. Szőke Henrik. Támogat minket a döntésünkben Ma már szakmai konszenzus, hogy általában nem kell lázat…

Késik a Need for Speed következő része – A Battlefield 6-nál segítenek be a fejlesztők

Leet
-
 Tegnap 09:00Gaming

Az EA Games novemberben azt ígérte, hogy legalább hat játékuk meg fog jelenni a következő generációs konzolokra és PC-re 2021. április 1. és 2022. március 31. között. Az egyik húzócím természetesen ezek közül a Battlefield 6, melynek leleplezésére már nem kell sokat várnunk. Ezen kívül szinte biztosra vehettük, hogy egy új Need for Speed…

Védőnők és iskolaorvosok segítenek a kiskunhalasi kórházban

Baon
-
 Tegnap 06:55Belföld

A napokban álltak munkába az iskolaorvosok és a védőnők a halasi kórházban, hogy segítsenek a dolgozóknak az SBO-n és a szülészeten.

Speciális rehabilitációval segítenék a hosszú Covidban szenvedő magyar betegeket

Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO ajánlását alapul véve kidolgozták azt a komplex programot Magyarországon, amely a koronavírus-fertőzésen átesett betegek rehabilitációjában segíthet.

Egy évvel halasztják az új Need For Speedet, mert a fejlesztők inkább az új Battlefieldbe segítenek be

Game Channel
-
 21.03.01 19:01Gaming

Az Electronic Arts úgy határozott, hogy egy évvel odébb tolja az új Need For Speed megjelenését, hogy az azt fejlesztő stúdiót, a Criteriont ráállítsák egy másik projektre, a...

A keto receptek segítenek a fogyásban és energiával töltenek fel

Szoljon
-
 21.03.01 15:21Megyei

A ketodiétát nagyon sokan követik. Nem csak a hétköznapi emberek egyik kedvenc fogyókúrás módszere, hanem sok sztár kedvelt diétája is.

Kásler Miklós bejelentette: segítenek a 100 tagú cigányzenekarnak

Úgy tűnik, Kásler Miklós segítségével lelhet új otthonra a 100 tagú cigányzenekar: a miniszter a közösségi oldalán jelezte, hogy új helyet keresnek nekik a próbákra.

Szajkók segítenek az erdőmegújításban

Elfeledett makkok. Érdekes erdőmegújítási módszerről számoltak be a Pilisi Parkerdő szakemberei. Az ún. szárnyas felújítás során maguk az erdészek készítik úgy elő a terepet, hogy a szajkók végezzék el a munka nagyját. Veresegyház határában most egy rossz egészségi állapotú fenyvesben kamerával is rögzítették a folyamatot. Az…

Majonézzel segítenek az olajat nyelt izraeli teknősökön

hirado.hu
-
 21.02.28 14:59Tudomány

Sok kátránnyal borított teknős már a partra sodródott Izraelben, közülük néhány már elpusztult.

Ilyet még nem láttál: tollas kis önkéntesek segítenek egy erdő felújításában

Az ökológiai szempontból rendkívül értékes „szárnyas” erdőfelújítás felbujtói az erdészek, elkövetői a szajkók, a természetgyarapítás cselekményének helyszíne Veresegyház községhatárában egy rossz egészségi állapotú fenyves.

A zsákfalut szerencsére elkerüli a baj, de ha kell, segítenek a csánigi önkéntes tűzoltók

Vaol
-
 21.02.28 07:00Megyei

Csánig Majdnem 140 éves múltra tekint vissza a Csánigi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, amely mai formájában is már lassan harminc éve működik. Egy kézen megszámolható, hányszor kell káresethez vonulniuk, az egyesület mégis aktívan működik és élteti közösségét.

Őrsi: Parkolóőreink is segítenek a közterületek takarításában

"A héten már több helyszínen is találkozhattak parkolóőreinkkel, amint besegítettek az ingatlanok előtti járdák rendbetételébe." - írja Őrsi Gergely, a II. kerület megválasztott polgármestere Facebook-oldalán.