Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Baj van az egyik IKEA-ban kapható termékkel

Fogyasztása megnövelheti egyes daganatos betegségek kialakulásának kockázatát.

Regionálisan terjeszkedne az i-Cell

A MOL-lal kezd közös termékfejlesztésekbe és a nemzetközi piacokat célozza az i-Cell, amelyben a közelmúltban szerzett tulajdonrészt a Lead Ventures. A scaleupokra specializálódott, budapesti székhelyű kockázati- és magántőkebefektető cég 100 millió eurós tőkéjű alapjainak a MOL, az MFB és az Eximbank a legnagyobb befektetője. Az…

Szakmai vélemény az egyes energetikai és hulladékgazdálkodási tárgyú törvények módosításáról szóló tervezetről

A hulladékgazdálkodási törvénymódosításokkal kapcsolatos mindössze online információ megszerzése számos kérdést és kételyt vetett fel.

AM: szakmaközi szervezetként működhet a Cukor Terméktanács

ma.hu
-
 Ma 05:29Gazdaság

Ez olyan működési előnyöket biztosít az érdekképviseletnek, amelyek lehetővé teszik az ágazat stabilabb és kiszámíthatóbb tevékenységét.

A fátyolfelhőzet napközben átmenetileg nagyobb területen is megvastagodhat

Várható időjárás az ország területén péntek estig A fátyolfelhőzet napközben átmenetileg nagyobb területen is megvastagodhat, de némi szűrt napsütésre - a tartósan borult északkeleti részek kivételével - szinte mindenhol számíthatunk. Kisebb eső, záporeső legnagyobb eséllyel az Északi-középhegység, az Észak-Alföld, illetve a főváros…

Borzalom, térddel rúgta áldozata arcát a gödöllői szexragadozó

Egyre több drámai részlet derül ki a HÉV-en megtámadott nő ügyéről, aki csodával határos módon élte túl a támadást.

Történelmi csúcson a villamos­energia-rendszer ­terhelése

A magyarországi erőművek együttes teljesítménye 2019-ben az előző évhez képest 563 megawattal gyarapodott, alapvetően a megújuló forrásokra épített kapacitásoknak köszönhetően.

Koronavírus: szabadtéren is könnyen elkaphatjuk?

Sokan közös szabadtéri programokkal igyekeznek helyettesíteni a megszokott családi és baráti összejöveteleket, hogy elkerüljék a koronavírus-fertőzést. De vajon mekkora kockázattal járnak ezek a tevékenységek?

Gyerekekre támadt Szombathelyen egy börtönből szabadult férfi: „Ültem már, simán leszúrok bárkit”

A Szombathelyi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás és más bűncselekmény miatt emelt vádat két férfi ellen, akik késsel fenyegettek, bántalmaztak és kiraboltak három fiatalt Szombathely Fő terén, és egy kiskorút megkíséreltek kirabolni.

Ti ajánlottátok: szabadtéri sportpályák, séta- és kirándulóhelyek Dél-Pesten és környékén

Vajon hol lehet télen mozogni, sportolni, kirándulni, vagy csak sétálni a környéken, ha a megszokott sportpályák, edzőtermek zárva vannak a koronavírus miatt? Környékbeli kiránduló, sétáló, sportos helyeket kerestünk, a ti javaslataitokat vártuk. Ezeket gyűjtöttük most össze egy csokorba.17-18. kerületBélatelep Tünde utca végén a Keresztúri…

Pénteki színház

Port
-
 Ma 00:00Kultúra

Válogatás az online térben zajló színpadi programok közül A magyar kultúra napjának. A teljes kínálatért kattintgass az oldalainkon.

Ha autópálya-tempónál ez történik, abból ritkán szabadulsz ki

A sietős autó sofőrjének óriási szerencséje volt. Az autó mozgását látva kevesen tudták volna megtartani az uralmukat az autó felett…

Híres emberek, akik akkor hagyták el szerelmüket, amikor az terhes volt

Joy
-
 Tegnap 22:12Bulvár

Csúnya sztorikat szedtünk elő a sztárvilágból!

A Naphegy téri volt Duna TV székházba költözött az SZFE

hirado.hu
-
 Tegnap 21:47Belföld

A kancellár felidézte, hogy borzasztó állapotokat találtak az SZFE kollégiumában is, ezért a kollégisták elhelyezését új helyszínen valósítják meg, ahol az eddigi 50 helyett 70 főnek tudnak szállást biztosítani.