Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 425 hír

Indítványozták az ajka-padragkúti halálos baleset okozójának letartóztatását

Veol
-
  Ma 12:34 Baleset-bűnügy

Indítványozták a rendőrök az ügyészségnél a 30 éves ajkai férfi letartóztatását, aki a gyanú szerint ajka-padragkúti halálos balesetet okozta május 24-én, késő este, tudtuk meg Nagy Judit, megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Jelen címmel Lakner Zoltán új hetilapot indít

A 168 Óra és az egykori Népszabadság volt munkatársaival.

Új hetilapot és fizetős portált indítanak a 168 óra volt munkatársai

Lakner Zoltán politológus szerint nem céljuk a nagy hírportálokkal versenyezni.

Deadpool alkotója kezd átlépni egy határt, teljes vendettát indított a Disney ellen

GameStar
-
  Ma 11:30 Film

A Deadpoolt megalkotó Rob Liefeld eddig sem rejtette véka alá, hogy mennyire a bögyében van a Disney, de most talán kezdi már picit túlzásba vinni a hisztimaratont.

Új hetilapot indítanak Jelen címmel a 168 Óra egykori munkatársai

Az új hetilap elindítását Lakner Zoltán főszerkesztő és helyettese, Krajczár Gyula jelentette be a Facebookon nem sokkal ezelőtt.

Jelentős nyereséggel indított az MKB Bank-csoport

A Budapesti Értéktőzsdén közzétett gyorsjelentése szerint 7,9 milliárd forintos adózás utáni profitot ért el, ami több mint a háromszorosa az előző év azonos időszakáénak. Bruttó bevétele pedig a másfélszerese lett a Budapest Bankkal és a Takarék Csoporttal egyesülni készülő Mészáros Lőrinc-érdekeltségnek.

A Bmw tovább tökéletesítette az 5-ös sorozatot

Player
-
  Ma 10:14 Autó-motor

A pályafutása felénél a Bmw alaposan megújította az 5-ös sorozat jelenlegi generációját, aminek a formája finoman változott, a kínálatban pedig többféle hibrid változat is lesz.

Március 15. ünnepnappá nyilvánítása: levették a napirendről a törvénytervezetet

Maszol
-
  Ma 09:52 Határtalan

Visszaküldték a szakbizottságoknak, és két hét múlva írják ki szavazásra.

Új hetilapot indít Lakner Zoltán, több volt 168 Óra-munkatárs is a csapatban

Jelen címmel új hetilap indul csütörtökön. Ezt Lakner Zoltán politológus, egykori 168óra-főszerkesztő-helyettese, a Pesti Hírlapnak is publikáló külsős szerző jelentette be a Facebookján. Ti hülyék vagytok, azt hiszem ez volt a legspontánabb – amúgy támogató – reakció, amit arra kaptam, hogy lapot alapítunk, pont itt és pont most. Nyilván tudjuk,…

Világraszóló hírverést indítottunk el a Balatonról?

A világlapok sorra írnak arról, hogy Király Zsoltnak, Európa legjobb kormányosának köszönhetően most szelet kaphat a balatoni turizmus vitorlája.