Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Hétfőtől minden gyermek járhat oviba Szabadkán

Munkahelyi igazolás nem, de hét napnál nem régebbi orvosi igazolás viszont kell annak a gyermeknek, aki újra szeretne óvodába járni, tudatta a Babamama portál. Hétfőtől,

Így spórolhatnak a vállalkozások! Hétfőtől elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag

A csomag az egyre kevésbé nélkülözhető digitális hozzáférés lehetőségét teremti meg a magyar embereknek, amivel sok pénzt takaríthatnak meg a vállakozások.

Hétfőtől csak online bejelentkezés után lehet részt venni antigéntesztelésen a dunaszerdahelyi kórháznál

Ez tehát azt jelenti, hogy hétfőtől kizárólag az időponttal rendelkező személyeket tesztelik le a kórház épületében kialakított antigén mintavételi ponton. Időpontot igényelni a korona.gov.sk oldalon keresztül lehet. (parameter)

Hétfőtől elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag

A csomag az egyre kevésbé nélkülözhető digitális hozzáférés lehetőségét teremti meg a magyar embereknek.

Hétfőtől elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag

Hétfőtől válik elérhetővé az ingyenesen letölthető digitális jólét szoftver alapcsomag, amellyel a kormány az egyre kevésbé nélkülözhető digitális hozzáférés lehetőségét teremti meg a magyar embereknek - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) vasárnap az MTI-vel.

Hétfőtől mindenkinek elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag

Hétfőtől válik elérhetővé az ingyenesen letölthető digitális jólét szoftver alapcsomag, amellyel a kormány az egyre kevésbé nélkülözhető digitális hozzáférés lehetőségét teremti meg a magyar embereknek - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) vasárnap az Mti-vel.

Hétfőtől elérhető az ingyenes szoftver alapcsomag

Hétfőtől válik elérhetővé az ingyenesen letölthető digitális jólét szoftver alapcsomag, amellyel a kormány az egyre kevésbé nélkülözhető digitális hozzáférés lehetőségét teremti meg a magyar embereknek – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Hétfőtől elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag

Az alapcsomag böngésző, levelező és multimédia programokat tartalmaz és magyar nyelvű útmutató, segédlet és oktatóanyagokat is tartalmaz.

Hétfőtől elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag

A megfelelő informatikai háttér bármely helyzetben, minden korosztály életét megkönnyíti.

Hétfőtől elérhető a Fideszes miniszter által javasolt ingyenes operációs rendszer és felhasználói szoftver csomag

A tárca a közleményében hangsúlyozta, a koronavírus-járvány minden eddiginél látványosabban rámutatott: a megfelelő informatikai háttér bármely helyzetben, minden korosztály életét megkönnyíti. A digitális jólét szoftver alapcsomag könnyen telepíthető és használható operációs rendszer és felhasználói szoftverek együttese, amely nyílt…

Hétfőtől elérhető lesz a digitális jólét szoftver alapcsomag

A kormány az egyre kevésbé nélkülözhető digitális hozzáférés lehetőségét teremtené meg az embereknek.

Hétfőtől elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag

Az idősebbek testre szabott, felhasználóbarát profilt kérhetnek, a gyermekeknek biztosított fiókokban pedig nem engedik betölteni a veszélyesnek minősített oldalakat.

Hétfőtől letölthető a Digitális Jólét Szoftver Alapcsomag

Az ITM szerint sokat spórolhatnak a kkv-k is a nyílt forráskódú alapcsomaggal.

Hétfőtől ingyenesen letölthetők a legfontosabb szoftverek a kormánytól

Hétfőn indul el nyílt forráskodú, a fizetős szoftverek alternatíváiból összeállított Digitális Jólét Szoftver Alapcsomag - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium vasárnap.

Hétfőtől érhető el a Digitális Jólét szoftver alapcsomag

Budapest -  A termék felgyorsíthatja a zárt, fizetős programok mellett valós alternatívát jelentő nyílt forráskódú szoftverek elterjesztését is.