Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 172 hír

Kínai járművekre épít a Renault mobilitási szolgáltatója, a Mobilize

Autómegosztó-szolgáltatóként találkozhatnak majd az emberek a Mobilize nevű márkával.

Mobiltelefont talált a fűben a férfi, eltette, majd a rendőrök eljárást indítottak ellene

Mobiltelefont talált a fűben a férfi, eltette, majd a rendőrök eljárást indítottak ellene Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 19., k - 14:57 A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A Mobiliti különdíjas lett az Év Applikációja pályázaton

Origo
-
 Ma 14:52Gazdaság

Mintegy 37 országban, itthon és külföldön bő 280 töltőhálózat közel 120 ezer töltőpontjával használható.

Koronavírus - Mobiladatok alapján vizsgálták magyar kutatók a járványügyi intézkedések hatásait több európai országb…

A magyar kutatók ausztrál munkatársaikkal együttműködve publikus mobiltelefonos mozgási adatok alapján Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban,...

Acer gamer notebookok akár RYZEN 5000-es mobil processzorral is

iPON!
-
 Ma 12:36Infotech

Az Acer nem feledkezett meg a gamerekről, új és frissített konfigurációval várja őket szinte minden szinten.

Az LG reagált arra a feltételezésre, hogy kilépnének a mobilpiacról

Az okostelefonos világ híreit követők számára közismert tény, hogy az LG mobilos részlege az elmúlt években messze nem teljesített olyan jól, mint korábban, az egykor szebb napokat látott gyártó finoman szólva is a háttérbe szorult. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne dolgoztak volna mindenféle készülékeken, sőt, néhány általuk piacra dobott mobil…

Mobiladatok felhasználása a járvány kezeléséhez

Az ELKH Ökológiai Kutatóközpont (ÖK) és az ELTE kutatói a szolgáltató által közzétett iPhone-mobiladatok felhasználásával vizsgálták a tavaszi koronavírus járvány ellen hozott intézkedések hatásait kilenc európai országban.

Ez a 4 tényező határozza meg, hányan halnak meg koronavírusban - Mobiladatok elemzéséből jöttek rá

Az ELKH Ökológiai Kutatóközpont (ÖK) és az ELTE kutatói a szolgáltató által közzétett iPhone-mobiladatok felhasználásával vizsgálták a tavaszi koronavírus járvány ellen hozott intézkedések hatásait kilenc európai országban - közölte az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) kedden.

Csökkent a mobiltelefonok kiszállítása Kínában

A koronavírus-járvány hatására csökkent a mobilok kiszállítása.

Koronavírus : magyar kutatók mobiladatok alapján vizsgálták a járványügyi intézkedések hatásait

Az ELKH Ökológiai Kutatóközpont (ÖK) és az ELTE kutatói a szolgáltató által közzétett iPhone-mobiladatok felhasználásával vizsgálták a tavaszi koronavírus járvány ellen hozott intézkedések hatásait kilenc európai országban - közölte az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) kedden.

Mobiladatok alapján vizsgálták magyar kutatók a járványügyi intézkedések hatásait több európai országban

A magyar kutatók ausztrál munkatársaikkal együttműködve publikus mobiltelefonos mozgási adatok alapján Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Hollandiában, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban és Svédországban vizsgálták a járvány ellen hozott intézkedések, illetve az emberek…

Mobiladatokat vizsgálva derült ki, milyen hatással van az emberekre a kijárási korlátozás

Az ELKH Ökológiai Kutatóközpont (ÖK) és az ELTE kutatói a szolgáltató által közzétett iPhone-mobiladatok felhasználásával vizsgálták a tavaszi koronavírus járvány ellen hozott intézkedések hatásait kilenc európai országban – közölte az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) kedden.

Mobiladatok alapján vizsgálták magyar kutatók a járványügyi intézkedések hatásait több európai országban

Budapest - A szolgáltató által közzétett iPhone-mobiladatok felhasználásával vizsgálták a tavaszi koronavírus járvány ellen hozott intézkedések hatásait kilenc európai országban.