Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Összesen 88 autót kapott el a rendőrség a buszsávban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal közösen tartott sajtótájékoztatót a buszsávok ellenőrzéséről. A budapesti közlekedési rendőrök a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság munkatársaival közösen két nap alatt 88 szabálytalankodót kaptak el az akcióban – számolt be a rendőrség oldala az eredményekről. 81…

Felszentelték a felújított Arany János Líceumot Mezőkaszonyban (videó)

Mezőkaszonyban felavatták az Arany János Líceumot, amely a KMKSZ közbenjárásával 67 millió hrivnya összegben újulhatott meg a bázis iskola program keretein belül.

Hibrid rendszert kapott a frissített Fiat Panda

Egy visszafogottabb hibrid rendszer segítségével tették hatékonyabbá. Van sport konstrukció is, amely egész jó extrákat tartalmaz.

„Orbán Viktorral közösen valljuk, Európának bátor népekre van szüksége”

Bátor népekre van szükség, akik emlékeztetik Európát valódi identitására, mivel csakis erre lehet jövőt építeni – nyilatkozta Giorgia Meloni.

Hatalmas bírságot kapott a gyógyszercég, amely tömegeket szoktatott rá az ópiáttartalmú fájdalomcsillapítóra

Népszava
-
  Ma 08:03 Külföld

A cég elnöke bocsánatot kért a múltban elkövetett hibákért, és azt mondta, már megváltoztak.

Rekord: majd’ kétezer bika kapott lajstromszámot

Tenyészbikák: csak tiszta forrásból érdemes vásárolni a megbízható minőségért.

Óriási büntetést kapott a gyógyszercég

Több mint nyolcmilliárd dollárra büntették a Purdue gyógyszergyárat az opiátválságban játszott szerepéért - jelentette be az amerikai igazságügyi minisztérium.

A temetésen a feleség odasúgott valamit halott férje fülébe. Két hónappal később megrázó híreket kapott a kórházban...

Blikk
-
  Ma 07:35 Életmód

Néha előfordul, hogy az élet egyidejűleg elvesz és ad, és a gyász idejét gyorsan ellensúlyozhatja valami örömteli.

Dührohamot kapott, és késsel támadt a maszktagadó

Rátámadt a boltosra egy maszktagadó fiatalember Budapesten, a Józsefvárosban. A szakemberek szerint a járványhelyzet még inkább kihozhatja az arra hajlamosakból a lappangó agressziót, aminek egyszer akár tragédia is lehet a vége.

Az ismert magyar tudós szerint a kommunista időket idézi az Orbán-kormány

Hírklikk
-
  Ma 07:29 Belföld

„Elég volt!" – ez a címe annak a nyilatkozatnak, amit a Színház- és Filmművészeti Egyetem védelmében adott ki 58 magyar tudós, köztük Jeszenszky Géza, Pálinkás József, Elek István, Körösényi András, Lányi András és Csaba László. Az állásfoglalást több száz ember támogatta. Mint mondják, valóban „elég volt a kormány felforgató, rendbontó…

Meghalt egy orvos, koronavírus-oltóanyag tesztelésében volt benne, de placebót kapott

24.hu
-
  Ma 07:10 Külföld

Brazíliában történt az eset, két olyan kórházban is dolgozott az orvos, amelyek a koronavírus elleni küzdelem frontvonalába tartoznak.

Hogyan büntesse meg úgy az EU Orbánt, hogy közben a magyarokat ne bántsa?

Azonnali
-
  Ma 07:05 Vélemény

Mostanában lett igazán hot topic az EU-ban, hogy ne járjon EU-s pénz olyan tagállamoknak, amelyek megsértik a jogállamiságot és pláne ahol ellopják az EU-s pénzeket. Az ellenzék nagyon örülne, ha ekként megbüntetné Orbánt az EU, pedig ellenzéki vezetésű önkormányzatokra is visszaütne, ha hirtelen elapadnának az uniós források, sőt, az…

Az idő Orbán ellen dolgozna?

Klubrádió
-
  Ma 07:02 Vélemény

A német kormányt is hibáztatja Orbán jogállamot eltipró rendszeréért Daniel Freund, német zöldpárti EP-képviselő. Szerinte a magyar rezsim vezetője úgy gondolja, az EU úgy sem tehet ellene semmit, és valószínű, igaza van, ezért várhatóan tényleg megkapja a hatalmasnak kinéző újabb uniós pénzügyi támogatást. Erről ír a Spiegel, meg egy…