Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

Egységes márkanévvel folytatja tevékenységét az MVM

Új, egységes márkanévvel folytatja tevékenységét az MVM csoport január 1-jétől. Az NKM-vállalatok elnevezéseiben is megjelenik, hogy a csoporthoz tartoznak. Az MVM Magyar Villamos Művek új neve pedig MVM Energetika lesz.

6 kreatív karácsonyi projekt ovisoknak

Bien
-
 Ma 14:31Otthon

Az elmúlt héten kontakt miatt karanténban volt a kislányom, úgyhogy minden kreativitásomat be kellett dobnom, hogy lefoglaljam, miközben közösen készülünk az ünnepekre.

Új vezetővel erősít az NN

Bár kinevezése csak a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti engedélyét követően lesz hivatalos, Holló Bence, az NN Biztosító leendő vezérigazgatója már december elsejével megkezdi a munkát a társaságnál. A szakember eddigi karrierjéről és további terveiről beszél. A kezdeti időszakban a társaság folyamatainak, célkitűzéseinek,…

Mick Schumacher is az F1-ben folytatja, a Haas versenyzője lesz

A Haas hivatalos oldalán erősítette meg, hogy többéves szerződést kötött a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiával, Mick Schumacherrel.

Szabó Zsófia egy korábbi Tour de France győztes csapatában folytatja

Velo
-
 Ma 08:15Sport

A 2010-es Tour de France-győztes, Andy Schleck által is szponzorált luxemburgi klubnál folytatja pályafutását Szabó Zsófia.

Kreatív betlehemek és adventi civil börze – Az online térbe költözött a civil sajtóreggeli

Az online térbe költözött a decemberi civil sajtóreggeli: a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (VMCKSZK) Kőszegi utcai irodájából Meskó Krisztián, a Hegypásztor Kör szakmai vezetője köszöntötte vendégeit és a nézőket.

Erste Liga: a Titánok még mélyebb gödörbe lökték az Acélbikákat

Egyre mélyebb gödörbe kerül a hazai bázisú nemzetközi jégkorongbajnokságban szereplő Dunaújvárosi Acélbikák, amely kedd este a Titánok vendégeként szenvedett újabb csúnya vereséget.

Húsznál is több csapat és válogatott edzője volt, de jövőre már nem folytatja

Eurosport
-
 Tegnap 19:28Foci

"Tudom, hogy ezt mondtam már korábban, de ezek lesznek az utolsó hónapjaim klubedzőként."

Tokió 2020: a bokszolók Londonban, áprilisban folytatják a kvalifikációt

Az ökölvívók áprilisban ugyanott, vagyis Londonban folytatják a tokiói olimpiára selejtező tornájukat, amely idén március közepén három nap után félbeszakadt a koronavírus-járvány miatt. Az angol fővárosban Gálos Roland kvótát szerzett.

Péter Beáta: Otthonoktatás kreatívan – segíteni egymáson és segítséget kérni

Képmás
-
 Tegnap 13:48Életmód

A koronavírus miatt az iskolák Erdélyben is bezártak, emiatt a szülők, pedagógusok és gyerekek ott is halmozottan nehéz helyzetbe kerültek. Ehhez próbál kapaszkodót adni az a Facebook-csoport, amelyet egy csíki édesanya hozott létre segítőivel. A kezdeményezésről Péter Beáta írt cikket, akinek Liget.ro felületén megjelent írása a külhoni Média a Cs

Schöner Alfréd főrabbi folytatja munkáját

Szombat.org
-
 Tegnap 11:55Belföld

November elején Dr. Schöner Alfréd főrabbi, a Hegedűs Gyula utcai zsinagóga vallási vezetője egy időre felfüggesztette rabbinikus tevékenységét.  Akkor a főrabbi azt nyilatkozta, hogy az év végéig átbeszélik a világi vezetéssel a folytatás lehetőségét. A napokban Schöner főrabbi …

Húsz előterjesztésről szóló szavazással folytatja munkáját az Országgyűlés

A többi között a képviselők dönthetnek az NMHH jövő évi költségvetéséről és a NAV személyi állományának új jogállásáról is.