Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Euro 6d: Az Audi már átállította modellpalettáját

A 2021-es naptári év kezdetével az Audi az Euro 6d kipufogógáz-szabvány új szintjére állította át modellválasztékát, így jelenlegi értékesítési programjában szereplő minden gépkocsija megfelel az Euro 6d-ISC-FCM szabvány szigorú határértékeinek.

Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio újra közös filmmel jelentkezik

Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio újra közös filmmel jelentkezik Folyik a Killers of The Flower Moon szereplőválogatása, melyet a rendezőlegenda Martin Scorsese dirigál és főszerepben kedvenc színésze, Leonardo DiCaprio lesz látható. Scorsese elmondta, hogy online, kvázi a Zoom és a Facetime segítéségével jelenleg is zajlik új filmjének,…

A brit lakosság 10%-a már átesett a koronavírus-fertőzésen

A brit statisztikai hivatal (ONS) kedden ismertetett legújabb becslése szerint a brit lakosság tíz százalékának szervezetében lehet jelen koronavírus-antitest.

Erős évet zárt az agrár pénzügyi piac, nőtt a gazdák jövedelme

Jók a tapasztalatai a Takarékbanknak az agrárvállalkozásokról: a gazdák jó adósok és gyorsan alkalmazkodnak.

Böröcz: Sikerült megvédeni a Márványmenyasszonyt

Az I. kerületi baloldali összefogás polgármestere, V. Naszályi Márta már megegyezett egy vállalkozóval, hogy részlegesen elbonthatja az épületet. A dolog pikantériája, hogy ezek után (érthetetlen módon) sikerként kommunikálta ezt a kétes megállapodást – nyilatkozta a Vasárnapnak a bontás ellen fellépő Böröcz László országgyűlési képviselő.

Már több mint 700-an írták alá Szabó Szabolcs petícióját a csepeli hévért

Az aláírásgyűjtés indulása óta már több mint 700-an szólították fel a Fidesz-kormányt, hogy a helyiek kapják végre vissza a csepeli hévet. Megkérdeztük Szabó Szabolcsot is az ügyben. Mutatjuk, mit mondott:

Operatív törzs: már megvan, hogy hány éveseket oltanak majd elsőként az idősek közül

Az operatív törzs megtartotta keddi sajtótájékoztatóját, ahol a friss információkat ismertették.

Komoly gondok vannak Yoruval – Már a pályán is áteshetünk vele

Leet
-
 Ma 13:00Gaming

A Valorant új epizódjával egy teljesen új ügynök is érkezett. Yoru egy Duelist, aki teleportálni, láthatatlanná válni, sőt még flashelni is tud. Tipikusan olyan karakter, akivel akár egy személyben is felvehetjük a versenyt ellenfeleinkkel. Ha szeretsz az ellenséges vonalak mögé kerülni és meglepni az ellent, az új ügynököt neked találták ki. Bár m

Szijjártó pénteken már szerződne az orosz vakcina beszerzéséről

Jelenleg az orosz vakcina gyártását vizsgálják az OGYÉI emberei Moszkvában. 

Ezt látnia kell! Exkluzív film mutatja be Maradona életének árnyoldalait

Blikk
-
 Ma 12:46Film

Zseni, legenda, függő. Egy hullámvölgyekkel teli életút, melyet a kábítószerfüggőség uralt és amely végül tönkretette az életét. Diego Maradona utcai csibészből lett futball isten, aki tragikus hirtelenséggel, mindössze 60 évesen hunyt el szívelégtelenségben. De mi lehet a halálának valódi oka? Erre a kérdésre keresi a választ a legújabb dokumentum

Kézműtét és koronavírus - Koza Márk soha nem adja fel!

fmc
-
 Ma 12:44Életmód

Mindig, minden helyzetben feltalálja magát a székesfehérvári kempo világbajnok, Koza Márk. Amikor megsérült az Uwskf Világkupán, s meg kellett műteni a kezét, akkor sem mozdult az edzőteremből (bár nem léphetett tatamira), mert úgy érezte, nem ülhet tétlenül.

Már készülőfélben lehet a Fallout: New Vegas 2!

Metabro
-
 Ma 12:44Gaming

Egy 10 éve dédelgetett álom válna valóra!

David Alaba már az orvosi vizsgálaton is átesett a Realnál

Sajtóhírek szerint négy évre ír alá a spanyol fővárosi klubnál.

Már költözik a honvédség a Központi Raktárba

A Magyar Honvédség új Központ Raktára a tervek szerint idén nyártól már részben bekapcsolódik az alakulatok logisztikai ellátásába is.