Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 325 hír

Pokolgép robbant Kabulban, egy helyi televízió két munkatársa meghalt

Négy másik ember megsérült. Eddig egyetlen csoport sem jelentkezett a merénylet elkövetőjeként.

Megvan, mikortól lehetnek ismét teltházas mérkőzések Spanyolországban

A Spanyol Labdarúgó Liga elképzelései szerint a következő bajnoki szezonban csak fokozatosan, három ütemben térhetnének vissza a szurkolók a lelátókra.

La Liga: csak januárban lehetnek telt házas mérkőzések

A Spanyol Labdarúgóliga elképzelései szerint a következő bajnoki szezonban csak fokozatosan, három ütemben térhetnek vissza a szurkolók a lelátókra.

Januártól lehetnek ismét teltházas meccsek Spanyolországban

Két hét múlva zárt kapuk mögött folytatódik a bajnokság, utána fokozatosan nyitják meg a stadionokat.

La Liga - Csak januárban lehetnek teltházas mérkőzések

Az El País napilap információ szerint a liga optimistán, ugyanakkor óvatosan tervez a nézők visszatérésével kapcsolatban. Ennek megfelelően a szeptember 12-ei rajton a stadionok nézőtéri kapacitásának 30 százalékával tervezhetnek a klubok. Novemberben már 50 százalékos lehet a látogatottság, de csak januártól rendezhetnének ismét…

Boldog István-ügy: újabb politikusok lehetnek a gyanúsítottak között

Magyar Hang
-
  Ma 13:41 Belföld

Négyen viseltek választott tisztséget – derül ki a Központi Nyomozó Főügyészség érdeklődésünkre küldött tájékoztatásából.

Serie A: a klubok elfogadták a sportminiszter javaslatát az újrakezdésre

NSO
-
  Ma 13:21 Foci

Az olasz élvonalban szereplő húsz labdarúgóklub pénteken elfogadta Vincenzo Spadafora sportminiszter csütörtöki javaslatát a szezon újrakezdésére.

La Liga – Csak januárban lehetnek teltházas mérkőzések – addig is így térhetnek vissza a nézők

A Spanyol Labdarúgó Liga elképzelései szerint a következő bajnoki szezonban csak fokozatosan, három ütemben térhetnének vissza a szurkolók a lelátókra.     Az El País napilap információ szerint a liga optimistán, ugyanakkor óvatosan tervez a nézők visszatérésével kapcsolatban. Ennek megfelelően a szeptember 12-ei rajton a stadionok…

Mikortól lesz szabadon átjárható a román-magyar határ?

A magyarországi operatív törzs ügyeleti központjának vezetője válaszolt a kérdésre.

Csak januárban lehetnek teltházas mérkőzések a La Ligában

Fokozatosan, három ütemben térhetnének vissza a szurkolók a lelátókra.

MK-döntő: Megvan, mikor indul a jegyértékesítés - 15 ezren sem lehetnek a Puskás Arénában

Kedden indul a jegyértékesítés a szerdai Magyar Kupa-fináléra, amelyet a Mezőkövesd Zsóry FC és a Budapest Honvéd vív egymással a 68 ezres Puskás Arénában.

Védőfalak munkatársai és ügyfelei védelme érdekében

okosipar.hu
-
  Ma 12:07 Cégvilág

A kialakult helyzet új kihívások elé állítja a kis- és nagyvállalatokat egyaránt. Az egyik legfontosabb feladat, hogy a lehető legjobban gátoljuk a vírus terjedését, ezzel óvva ügyfeleink és munkatársaink egészségét. Ebben segítenek a Bosch Rexroth alumíniumprofil-vázas átlátszó védőfalai. Legyen szó recepciós pultról, pénztárról, irodai…

Csak januárban lehetnek teli a lelátók  

A Spanyol Labdarúgó Liga elképzelései szerint a következő bajnoki szezonban csak fokozatosan, három ütemben térhetnének vissza a szurkolók a lelátókra.

Spórolni akart a költségeken, ezért dupla annyit vontatott, mint lehetne

Egy lengyel járműszerelvényt Németországban állítottak meg a ludwigsburgi rendőrök Leonberg és Stuttgart között. A mindössze két traktor szállítására tervezett járműszerelvényen…