Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Szijjártó Péter és a 4.5 milliárd forintos beruházás: „Rendkívüli idők, rendkívüli megoldások!”

Magyarország külgazdasági és külügyminisztere legutóbb egy 4.5 milliárd forintos beruházásról tett említést, ami több mint 100 új munkahelyet hoz létre.

Íme a legegyszerűbb megoldások a narancsbőr ellen

Femcafe
-
 Tegnap 20:20Divat

Nők milliói küzdenek ezzel a problémával.

A pandémia lendületet ad az ipari drónhasználatnak

A Falcon Eye Drone, vagyis a Közel-Kelet vezető, és világszinten is jegyzett drónszolgáltató vállalatának vezetője arról számolt be, hogy a Covid-19 járvány óta egyre nő a kereskedelmi forgalomban használatos drónok száma a Közel-Keleten. A kormányok és a magáncégek ugyanis egyaránt meglátták a lehetőséget, amit az UAV-ok jelentenek…

Jövőálló megoldások a bankszektorban - vagy ez már maga a jelen?

SzMo
-
 Tegnap 15:07Cégvilág

Már 5-10 évre előre tekintenek, miközben a jelenben is a lehető legújabb technológiákkal dolgoznak. Az újításokra nyitott szemlélet pedig minden évben egyre több szakembert vonz az OTP Bank fejlesztési központjához.

Válságból új ipari forradalom: a netre költözött a Manufacture IT konferencia

Bitport
-
 Tegnap 14:57Infotech

A válsághelyzetre való tekintettel mi is teljesen új formát adtunk negyedik éve megrendezett ipari-informatikai eseményünknek.

Az ipari IoT vonalán is erősít az AWS

Bitport
-
 Tegnap 10:40Infotech

A gépek teljesítményét és hasznos működési idejét is felhúzzák az Amazon Web Services héten bejelentett eszközei.

Megkezdődött az új debreceni ipari park kialakítása, megváltozik a város déli kapuja

Dehir
-
 Tegnap 10:26Megyei

Debrecen – A város déli részén kiépülő GSV Ipari Parkban kis- és középvállalkozások találnak majd otthonra.

Nyomtatópatront lopott, őt keresi a rendőrség!

A nyíregyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Mobilalkalmazás a fenntartható növényvédelmi megoldások kiválasztásához

Egy olyan új mobilalkalmazás vált elérhetővé, amely segíti a termelőket a növényvédelemben és abban, hogy alkalmazkodóképesebb és fenntarthatóbb mezőgazdasági termelési rendszereket alakítsanak ki.

Az ipari termelői árak éves összevetésben 5,9 százalékkal emelkedtek

Októberben az ipari termelői árak 5,9 százalékkal meghaladták az előző év azonos időszakiakat. A belföldi értékesítés árai 1,3 százalékkal, az exportértékesítés árai 8,3 százalékkal emelkedtek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Zenészből ipari alpinista, színészből villanyszerelő lett – B tervek a járvány alatt

SzMo
-
 Tegnap 07:01Karrier

A padlóra került kulturális élet egyre több szereplője kezd bele valami teljesen újba, felismerve, hogy a jelenlegi helyzetben nem árt több lábon állni. Négyen meséltek motivációikról.

12 lézerfejes 3D nyomtatót mutattak be

okosipar.hu
-
 Tegnap 05:03Cégvilág

Az SLM Solutions az online megrendezett Formnext Connect kereskedelmi kiállításon mutatta be új, nagy teljesítményű 3D nyomtató berendezését, az NXG XII 600-at, amely már 12 darab, egyenként egy kW-os lézerrel működik, írta meg a 3D Printing Industry. Az egyszerre üzemelő lézerfejek (amelyekből tehát többször annyi van a gépben, mint egy…

Elektronikus zenei megoldások élő hangszerekkel – bemutatkozik a Bumel zenekar

Első klipjük a szakítás utáni önironikus hangulatot idézi meg drum and bass lüktetéssel, nagybőgővel, pozannal, orgonával és egyedi stílusú gitározással.

Beruházásokat megvalósító, új munkahelyeket létrehozó cégek költöznek a Szépmezői Ipari Parkba

Székelyhon
-
 20.12.02 20:15Határtalan

Összesen kétmillió eurós beruházást valósít meg és 39 új munkahelyet hoz létre az a három cég, amely betelepszik a Sepsiszentgyörgy határában levő ipari parkba – tájékoztatott szerdai sajtótájékoztatón Miklós Zoltán a létesítmény igazgatója.

Ipari park: Siófok visszaadja a 575 millió forintot

Szerkesztőségünk arról értesült, hogy Lengyel Róbert polgármester a képviselő-testület hatáskörét gyakorolva arról döntött, Siófok visszaadja az ipari park projektre elnyert 575 millió forint vissza nem térítendő támogatást.