Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 413 hír

A realizmus változásait járja körül a Nemzeti Galéria megújult állandó kiállítása

A realizmus változásait járja körül a megújult állandó Munkácsy-kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában (MNG). MTI A Változatok realizmusra - Munkácsytól Mednyánszkyig című kiállítás pénteki sajtóbemutatóján Szücs György, az MNG tudományos főigazgató-helyettese kiemelte: a hagyományosan Munkácsy Mihály (1844-1900) életművét központba…

Hamarosan megújul a Munkácsy Emlékház

Behír
-
  Ma 16:18 Gazdaság

A Munkácsy Emlékházhoz látogatókat november eleje óta egy tábla figyelmezteti az épület átalakítására. Jelenleg a beltér rendezése, kiürítése zajlik, de hamarosan elkezdődik a tényleges felújítás is.

Friss és magyar - Megújult arculattal vár a Deák St. Kitchen

Nem csak a név, de a menü is megújult a díjnyertes étteremnél.

Hofi Géza felesége: "Mintha egy hideg kőszobrot simogattam volna..."

Life
-
  Ma 16:00 Bulvár

Hofi Géza felesége: "Mintha egy hideg kőszobrot simogattam volna..."

Megújul a borászok szakmai szervezete

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa küldöttgyűlése a főtitkárválasztás során újabb öt évre bizalmat szavazott Brazsil Dávid eddigi főtitkárnak, aki bevezetné az elektronikus közigazgatást.

Forgalomkorlátozás az Erzsébet hídon

Police
-
  Ma 14:32 Baleset-bűnügy

Forgalomkorlátozás az Erzsébet hídon Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 11. 15., p - 14:32 Műszaki munkálatok miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2019. november 18-án Budapesten az Erzsébet hídon.

A művészet híd a nemzetek között

Győr Plusz
-
  Ma 13:40 Megyei

Pápai Emese művészettörténész megnyitó beszédében felidézte: nyolc évvel ezelőtt, 2011-ben, alakult a győri Art World Hungary Egyesület festő- és grafikusművészeket, szobrászokat, iparművészeket, fotóművészeket tömörítő társasága.  Érdekes egybeesés, hogy éppen 100 évvel azelőtt, 1911-ben alapították a partner művésztársaság, a…

A Facebookba épülhet az Instagram funkciója

24
-
  Ma 13:37 Mobiltech

Újabb fejlesztést vennének át a képmegosztóból.

Hidvéghi: gyalázatos, ahogy a magyar bevándorláspárti ellenzék a nemzeti érdeket támadja

Gyalázatos és példátlan, ahogy a magyar bevándorláspárti ellenzék a magyar nemzeti érdekeket támadja - mondta Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, ahol Várhelyi Olivér magyar uniósbiztos-jelölt előző napi EP-meghallgatására reagált.

Így épült fel a Puskás Aréna

Promotions
-
  Ma 13:04 Foci

A magyar labdarúgó-válogatott Uruguay elleni mérkőzésével nyitja meg kapuit az új Puskás Aréna.

Nyirati Klára: szökőkút helyett több zöld terület legyen Baján!

Ez a lényeg
-
  Ma 12:29 Belföld

Nyirati Klára, Baja polgár mester asszony szűnni nem akaró találkozókon, megbeszéléseken és eseményeken vesz részt az elmúlt időben, ezek fontosságáról készített egy részletes beszámolót a Hivatalos Facebook Oldalára.