Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rozit a menhely utolsó ketrece sem tartotta vissza új gazdáitól

24.hu
-
  Ma 07:51 Színes

Rozit hét éve hoztuk el az Illatos úti ebtelepről. Vasárnap délelőtt volt, szemerkélt az eső, és a nagyon kutyás csajomnak pont addigra jött el az a pillanata, hogy nem bírja már tovább kutya nélkül. Neki már másfél éve tartott ez az állapot.

WHO: hiányt szenved az egyéb betegségekkel küzdők ellátása

A koronavírus-járvány miatt kevesebb ellátás jut a más betegségektől szenvedő pácienseknek, olvasható a WHO hétfőn közzétett felméréséből.

Holttestet találtak egy kilencemeletesnél Szombathelyen

Vaol
-
  Ma 07:31 Baleset-bűnügy

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Vérfürdő Gyulán – Két embert késelt meg a 18 éves Robi

Alig több, mint egy héttel a Deák téri késelés után ismét egy 18 éves fiú gyilkolt. Ezúttal Gyulán torkollott vérfürdőbe egy mulatozással induló este, R. Róbert egy 27 éves férfival végzett, és kis híján a saját barátját is megölte.

Kiskunhalason találták meg a rendőrök a Verseny utcából ellopott autót

Egy kiskunhalasi autókereskedőnél találták meg a rendőrök a múlt héten, a Verseny utcából ellopott autót.Május 26-án reggel tett feljelentést az a férfi, akinek az éjszaka folyamán ellopták az autóját a Verseny utcából.A nyomozók az ellopott gépkocsira körözést adtak ki, és forró nyomon megkezdték az elkövetők felkutatását és az autó…

Más, súlyos betegségben szenvedők maradnak ellátatlanul a koronavírus miatt

Borsod24
-
  Ma 07:18 Megyei

Magyarországon a járvány során az egyik legnagyobb botrányt az okozta, hogy az egyébként is túlterhelt egészségügyi intézményekben a kórházi ágyak 60%-át kötelezően fel kellett szabadítani a vírus lehetséges, nagymértékű terjedése miatt, bár ezt a miniszter később simán letagadta. Ez viszont sok más beteg esetében jár borzalmas…

Egy férfi két nőt pórázon sétáltatott Temesváron

Nuus
-
  Ma 07:18 Bulvár

Az okát nem tudjuk, de szépen felöltöztek.

Holttestet találtak a szombathelyi Joskar-Ola lakótelepen

Egyelőre nem tudni, hogy öngyilkosság történt-e.

Lukács Mária: A takarító személyzeten most majdnem kétszeres a terhelés

Semmelweis
-
  Ma 07:00 Egészség

Megkérdeztük a Belgyógyászati és Hematológiai Klinika takarítási csoportvezetőjét, hogyan végzik munkájukat a járvány idején.

Nem csak az állam, az önkormányzatok is két kézzel szórják a pénzt versenysportra

G7
-
  Ma 06:42 Gazdaság

Főleg néhány megyeszékhelynél durvult el a pénzköltés a sportlétesítmények fenntartására. A lakosság egészségügyi állapota ettől biztosan nem lesz jobb.

Idős kutya a családban – Gyakori betegségek 1. rész

Imádnivaló kisöregünk pofija őszbe hajlik, mozgása lassulni látszik, ám egyéb változásokat is érzékelhetünk rajta. Gondos gazdiként mindent megteszünk boldogságáért, ezért is jó, ha tisztában vagyunk azzal, milyen jelekre érdemes odafigyelni és mire utalhatnak a tünetek?

Újabb migránscsoportot találtak Hercegszántónál

Jogellenesen jutott be az ország területére tizenkét szír férfi.

Több mint 50 éve szépítik az utakat az E-osztály kétajtósai

A W114/115 sorozat, azaz a '60-as/'70-es évek E-osztálya nagy sikernek örvendett, amikor 1968-ban a Mercedes a "Stroke/8" nevű változattal útjára

24 milliárd vissza nem térítendő támogatás a gazdáknak - két hét van az igények benyújtására

Három szakaszban hirdeti meg az Agrárminisztérium azt a 25 milliárd forintos rendkívüli támogatási csomagot, amellyel a koronavírus-járvány kedvezőtlen agrárgazdasági hatásait kívánják enyhíteni. Korábban viszont a kormány körülbelül 20 milliárd forintot elvont a tárca idei büdzséjéből a járvány elleni országos védekezéshez.