Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 255 hír

Merkel: kompromisszumkészség szükséges az uniós keretköltségvetés és a helyreállítási alap ügyében

A közös cél érdekében tett kölcsönös engedményeken alapuló megállapodás iránti nyitottság szükséges valamennyi féltől az Európai Unió (EU) következő hétéves keretköltségvetése és a koronavírus-járvány utáni helyreállítást szolgáló alap elfogadásához - mondta Angela Merkel német kancellár hétfőn Berlinben.

Merkel a kompromisszumkészséget hiányolja a EU-költségvetés ügyében

A német kancellár szerint valamennyi tagország elégedettségének kiváltása annyira nehéz, mint a kör négyszögesítése.

Merkel: Kompromisszumkészség szükséges az uniós keretköltségvetés és a helyreállítási alap ügyében

A német kancellár erről a a tagországi parlamentek uniós ügyekkel foglalkozó bizottságainak (Cosac) online elnöki találkozóján beszélt.

A versenyben maradásért küzdenek Szoboszlaiék

A versenyben maradás a tét a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Salzburg számára a Lokomotiv Moszkva elleni idegenbeli mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

3 szintes, 3 küzdőteres, 5 edzőtermes, 5035 ülőhelyes lesz a Kanizsa Aréna

Kedves Kanizsaiak!A múlt hét egyik legfontosabb és számomra legörömtelibb pillanata a Kanizsa Arénánál megtartott bokrétaünnep volt.Ehhez kapcsolódóan egy kis statisztikával készültem Önöknek. Íme, a Kanizsa Aréna számokban, a kivitelező ZÁÉV Építőipari Zrt. egy héttel ezelőtti tájékoztatása alapján: 3 – ennyi szintje van az…

„Vért, verejtéket sem kímélve, könnyekkel a szemedben küzdöttél érte” – Maradona legjobb barátja védi majd az ember…

Blikk
-
 Ma 15:55Foci

Maradona négy nővére is kérte az igazságszolgáltatást, hogy vizsgálják ki a volt futballista halálának körülményeit. A sajtótájékoztatón megjelent Matias Morla, az egykori sztár jó barátja és ügyvédje is, majd egy meglepő bejelentést tett.

Kezdenek összeállni a részletek VV Fanni ügyében – Erre derült fény a mai tárgyaláson

Meghallgatták az informatikai szakértőt. A szakember a vádlott telefonjàból nyert adatok alapján elmondta, hogy a B. László telefonja valóban azokon a helyeken forgalmazott, amelyek a vádiratban is megjelölésre kerültek. Ezen adatok alapján határozta később még az FBI teljesen pontosan azokat a helyeket, ahol Fanni eltűnése után a vádlott…

Lassan minden összeáll: ez derült ki ma a Vv Fanni megölése ügyében zajló tárgyaláson

Blikk
-
 Ma 14:23Bulvár

- Informatikus szakértő meghallgatàsàval folytatódott a Fővárosi Törvényszéken a VV Fanni megölése miatt indított bűntetőper mai tárgyalàsa.

Demeter Szilárd: lehet írni bármit, de én nem eltartott kisujjal küzdök

Demeter Szilárd – akit a Wikipédia magyar íróként, politikai elemzőként és publicistaként aposztrofál –, Székelyudvarhelyen született 1976-ban. Romániában tanítóképzőt végzett, később a Babeș–Bolyai Tudományegyetemen filozófusi diplomát szerzett. Oktatóként létrehozta a Partiumi Keresztény Egyetem egyetemi kiadóját és felelős…

Önvédelemre hivatkozott a bíróságon Amerika leghírhedtebb női sorozatgyilkosa

„Ártatlan vagyok, megerőszakoltak! Remélem, egyszer magukat is meg fogják! Amerika szemétládái!” – fakadt ki a hét floridai férfi meggyilkolásával vádolt Aileen Wuornos, miután 1991. január 27-én az esküdtszék bűnösnek találta. Négy nappal később halálra ítélték. Az ügy körül kialakult nagy médiahírverés miatt – tévesen – az USA első női…

Eljönnek a magyarok gyerekeiért – fenyegetőzött Beregszászon egy maszkos férfi

HVG
-
 Ma 12:28Külföld

Egy felvételen egy maszkos férfi a kárpátaljai magyarokat fenyegette meg.

Döntött a bíróság: megszületett az ítélet a bűnbanda ügyében, amelyik a Balaton partján terítette a drogot

Elítélte a bűnmegelőzésre alakult, ám a Balaton déli partján éveken át kábítószert terjesztő egyesület vezetőjét és társait a Kaposvári Törvényszék – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

A fennmaradásért küzd a Kelemen Kabátban

Horváth Boldi nem titkolja, minden erőfeszítésükkel azon dolgoznak, hogy a formáció rendben átvészelje a járványhelyzetet.

Megvádolták a rendőröket a megvert francia producer ügyében

A rendőrök nem tagadják, hogy erőszakot alkalmaztak. De szerintük a férfi erős kannabiszszagot árasztott, és ellenállt.