Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 330 hír

Az alkimistát alaposan megelőzte a debreceni zenekar

Dehir
-
  Ma 09:43 Zene

Debrecen – Korabeli, amatőr technikával készült klip a dalhoz, amit a Teheran Juice játszott.

A két legjobb debreceni tábor a gyermekek számára

Novák Katalin államtitkár szerdán jelentette be, hogy június közepétől lehet ottalvós táborokat tartani. Ennek eredményeképpen elképesztő gyorsasággal indult meg a táboroztatási dömping. 

Újkerti praktikákat ismerhetnek meg a debreceni gyerekek

Dehir
-
  Ma 08:55 Megyei

Debrecen - Az Újkerti Közösségi Ház online kézműves alkotóhelyében minden csütörtökön újabb technikákat ismerhetnek meg az érdeklődők.

Itt a lehetőség a debreceni zenekaroknak és produkcióknak

Dehir
-
  Ma 08:41 Zene

Debrecen – Pár perc zene egyenesen a hálószobából, nappaliból, a garázsból, vagy épp a zöldövezetből – írja a PusztaHang.

Gyenge kísérlet egy egyetem megmentésére: fideszes ötlet, amit csak az ellenzék támogatott

Magyar Narancs
-
  Ma 08:10 Belföld

A somogyi megyeszékhelyen még sokáig téma lesz az Országgyűlés elé került, a felsőoktatásról szóló törvényjavaslat módosítása. Ennek alapján 2020. augusztus elsejétől a Kaposvári Egyetem összeolvad a Szent István Egyetem, Gödöllő székhellyel.

Vízmértékkel verte haragosát az utcán egy debreceni férfi

Dehir
-
  Ma 08:09 Baleset-bűnügy

Debrecen - Vádat emeltek a férfi ellen, aki korábbi nézeteltérés miatt autójából kiszállva, az úton ütötte meg többször is a sértettet.

Rendkívüli! Az Oxford Egyetem tudósai kifejlesztették az új koronavírus ellenszerét!

Pascal Soriot, az AstraZeneca gyógyszeripari óriáscég igazgatója a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorának nyilatkozva kijelentette: a cég nagyon bízik abban, hogy a már tesztelés alatt álló vakcina hatékonynak bizonyul a koronavírus ellen- számolt be a contextus.hu. Az Oxfordi Egyetem tudósai kifejlesztették Az egyetem már meg is…

Két konkurenciát is kaphat a debreceni katonaiskola

Hódmezővásárhelyen és Székesfehárváron is új katonai középiskolákat építhet a kormány – tudta meg a Magyar Nemzet. Jelenleg egyetlen ilyen intézmény, a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium működik az országban. A kormányközeli lap szerint Hódmezővásárhelyen már befejeződtek az új katonai középiskola és…

Gyönyörű dupla szivárványt hozott magával a vasárnap esti debreceni zuhé

Haon
-
  Tegnap 20:00 Időjárás

Keretbe foglalta a hétvége második napját az esős időjárás, de egyáltalán nem bánjuk.

Kecsegtető híreket közölt a pécsi egyetem a japán koronavírus elleni gyógyszerről

Korai fázisban adagolva a Japánban törzskönyvezett Avigan nevű, favipiravir összetevőjű gyógyszer alkalmasnak látszik arra, hogy eltüntesse az új típusú koronavírust a garat- és orrváladékból - közölte a gyógyszer hazai klinikai vizsgálatát koordináló konzorciumot vezető Pécsi Tudományegyetem (PTE) vasárnap az MTI-vel.

A Debreceni Egyetem vonzerőt jelent a DEAC floorballosai számára

Dehir
-
  Tegnap 17:28 Megyei

Debrecen - Lánczi András szakosztályvezető számított arra, hogy lezárják a bajnokságot. Szeretnének egyre több fiatalt is beépíteni a felnőtt keretbe. Interjú.

Az eső sem volt akadály, újra várta a látogatókat a debreceni régiségvásár

Haon
-
  Tegnap 15:59 Kultúra

Az időjárás nem kedvezett a kincskeresőknek, a legkitartóbbaknak azonban ez sem szegte kedvét.

Tűz volt egy lakatlan épületben Mezőlakon

Egy lakatlan családi ház egyik szobájában keletkezett tűz Mezőlakon, az Ady utcában. Az esethez a pápai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését.

Százhúsz éves a jogi egyetem épülete – Elveszítette kupoláját a háborúban a belvárosi palota

PestBuda
-
  Tegnap 14:00 Kultúra

Az ELTE Egyetem téri központi épületét, amely a hazai jogászképzés fellegváraként is ismert, 120 évvel ezelőtt, 1900 májusában adták át ünnepélyes külsőségek között. A négyszintes neobarokk palota külső megjelenésében a mellette álló templomépület stílusához alkalmazkodott, tervezői a hazai iskolaépítészet legtevékenyebb alkotói,…

Betett az eső a debreceni trolinak, reggel a menetrend is változott

Debrecen - Összegyűlt a csapadékvíz, rövidebb útvonalon volt kénytelen közlekedni a 3-as és az 5-ös trolibusz.