Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 152 hír

Bővülnek az európai e-autó töltőállomások

Az Ionity az ABB-t az választotta az európai töltőhálózata bővítésének második üteméhez.

Megírták a központi írásbeli felvételit

Remegő kézzel, de bizakodva írták meg a központi írásbeli felvételit a nyolcadikos diákok. Országszerte január 18-án 10 órakor kezdték el a tanulók a magyar és matematika feladatlapok megoldását, mindkettőre 45 perc állt a rendelkezésükre. A Vak Bottyán Gimnáziumot 78 gyermek választotta a dolgozat megírásának helyszínéül.

Tovább bővül a PC-s Master Chief Collection

A következő játék pedig nem más, mint a Halo: Combat Evolved - Anniversary, melynek a tesztelése heteken belül már kezdetét is veszi, sőt, ha szerencsénk van, februártól mi is csatlakozhatunk a mókához.

Költözik a Szombathelyi Tankerületi Központ, mert kinőtte az épületét

Nyugat
-
  Ma 14:41 Megyei

Nem lesz egyszerű új bérlőt találni a Kossuth utca 11.-re.

Bővült a Balatoni KÖR

Gyenesdiáson tartotta meg éves rendes közgyűlését a balatoni vendéglátókat tömörítő Balatoni KÖR. A szervezet előtt álló feladatok számbavétele, valamint a legközelebbi programok véglegesítése mellett új tagokat is választottak soraikba.  (Fotó: Balatoni KÖR) A most szombaton megrendezésre kerülő BalatoniKÖR Gasztro Piknik…

Évi 12 ezer hívást kap nőket, gyerekeket érintő erőszak miatt a miskolci áldozatsegítő központ

Az Isztambuli Egyezmény ratifikálása ellen kampányolva Varga Judit maga hozta nyilvánosságra, mennyire súlyos a helyzet Magyarországon.

Hasznos funkcióval bővülhet a Joy-Con

GameStar
-
  Ma 11:47 Gaming

A Nintendo azt tervezi, hogy kicsit felturbózza az egyébként is sokoldalú kontrollereket.

Bővülés a bukaresti reptéren

Tavaly 6 százalékkal nőtt a bukaresti Henri Coanda-Otopeni repülőtér utasforgalma az előző évhez mérten, a légi kikötő 14,7 millió utast szolgált ki.

Vadiúj funkcióval bővült a Windows 10 beépített számológépe

PC Fórum
-
  Ma 09:30 Infotech

A Microsoft a múlt hét végén egy új előzetest adott ki Windows 10 rendszere következő verziójából, ami több apróság mellett egy igen érdekes fejlesztéssel érkezik az egyik beépített programja vonatkozásában. A szóban forgó új Insider kiadásban ugyanis a Számológép már képessé vált a függvények eredményeinek grafikus ábrázolására is.

Új e-learning központ segít felfuttatni a webáruházunkat

BDPST24
-
  Ma 09:01 Életmód

Manapság egyre többen ismerik fel, mekkora lehetőség rejlik egy webáruház indításában – mégis sokaknak alábbhagy a lelkesedése, amikor először szembesülnek a fenntartás költségeivel, a jogi vagy épp technikai macerákkal, vagy egyszerűen csak azzal, hogy áruházuk nem hozza a kívánt eredményeket. Nekik nyújtanak segítséget az M. I.…

Todt: Ne panaszkodjunk a bővülő versenynaptár miatt!

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt azt mondja, nem kellene panaszkodniuk az egyre bővülő versenynaptár miatt azoknak, akik a Forma-1-ben dolgoznak – inkább érezzék magukat szerencsésnek, hogy ebben a sportban dolgozhatnak.

Ez az 5 wellnesstrend lesz a meghatározó 2020-ban

woohoo
-
  Ma 07:00 Életmód

A következő trendek egyáltalán nem függetlenek a világ aktuális helyzetétől, az uralkodó gondolkodási sémáktól – épp ezért képesek nagy port felverni. Íme, az idei év legfontosabbnak jósolt irányzatai – vajon melyikből lesz hosszú távú trend, és melyik bizonyul majd rövid fellángolásnak? Fitnesz: a városi közösségi terektől a személyre…

Egyre népszerűbb a művelődési központ jótékonysági akciója

Szoljon
-
  Ma 06:45 Belföld

„A jó alkosson egységet!” – ezzel a mottóval csatlakozott évekkel ezelőtt a Szabadfogas-mozgalomhoz a törökszentmiklósi Ipolyi Arnold Közművelődési Központ.

Napi wellness

Wellazine
-
  Ma 06:40 Életmód

- Minden Napra Egy Új Kifejezést Tartogatunk - Tangentor, Kneipp ösvény, nobutries. Csak hogy egy-egy többé kevésbé (inkább kevésbé) ismert kifejezést kiemeljünk, a wellness kezelések alkotta nagy halmazból; melyeket a köznyelvben leginkább csak idegen szavakkal illetünk. Mit jelent? Mire való? Hogy alkalmazzák? Ezekre keressük a…