Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Negatív teszttel rövidíthető lesz az angliai karantén

A jövő hónap közepétől lényegesen rövidebb időt kell karanténban tölteniük azoknak a külföldről Angliába érkező utasoknak, akik negatív koronavírus tesztet mutatnak be. A brit kormány jelenleg érvényes rendelkezése alapján 14 napra elkülönítésbe kell vonulniuk azoknak, akik a karanténkötelezettség alól nem mentesített országokból utaznak…

Negatív teszttel rövidíthető lesz a karantén a beutazóknak, akár kétharmadával is Angliában

A jövő hónap közepétől lényegesen rövidebb időt kell karanténban tölteniük azoknak a külföldről Angliába érkező utasoknak, akik koronavírus-szűrésnek vetik alá magukat, és negatív leletet kapnak.

A home office nem a lógás helye – amíg ezt nem értjük, nem lesz járványügyi áttörés

A járvány első hullámában minden nehézséggel együtt nagyon sok új és az életünket könnyebbé és biztonságosabbá tevő megoldás született. Rájöttünk, hogy nem kötelező órákat ülni az orvosi rendelőben, otthonról is tudunk dolgozni, tanulni, sportolni, és még vásárolnunk sem kell kényszeresen… Viszont most, a második hullámban mintha az…

Note széria nem lesz, de toll a Z Fold3-hoz igen

Egyre valószínűbb, hogy tényleg nem lesz több Note, de az S21 egyes modelljei és a Z Fold3 rendelkezhet érintőceruzával.

A hét nagy részében ködös, szürke időben lesz részünk

Ma a köd ugyan felszállhat, délután előbújhat a nap, ám szerdától már zömmel párás, ködös, borult, egyhangú időre számíthatunk.

Láng Zsolt: Ha ilyen irányba indul el a fővárosi vezetés, annak nagyon súlyos következményei lesznek

ATV
-
 Ma 10:04Belföld

Levélben kéri a Fidesz fővárosi frakciója Karácsony Gergely főpolgármestertől, hogy vizsgálja ki a BKV buszbérlésének ügyét.

Lesz-e idén céges buli? Itt a válasz

Napi.hu
-
 Ma 10:03Belföld

A vállalatok meglepő módon nem akarnak lemondani az év végi céges bulikról annak ellenére, hogy a járvány miatt nem lehet összerántani a dolgozókat egy vendéglőbe. A rendezvényszervezők erre is kínálnak megoldást.

Jövőre gyorsabb lesz a meghibásodott termékek javítása

A 2021. január 1-jétől jelentősen megváltozó kötelező jótállási szabályok a javítási határnapok, feltételek módosításával is a vásárlók érdekeit szolgálják.

Új vezetője lesz a győri hajléktalanszállónak

Ezt a szokásos COVID-híradójában jelentette be Dézsi Csaba András polgármester.

A valóságshow-rajongók nagy örömére 2021-ben is lesz Exatlon

SG
-
 Ma 09:56Film

Lesz harmadik szezonja is az Exatlonnak.

Idén is hiánycikk lesz az Erős Pistás szaloncukor?

Karácsonyi hiánycikké vált tavaly az Erős Pistás szaloncukor, és az óriási érdeklődést látva a kecskeméti Univer Product az idén már országosan forgalomba hozta. Újdonságként a lágyan csípős szaloncukrok mellé tett sokkal karakteresebb Haragos Pista változatot is. Így a bátrabbak kipróbálhatják, milyen az, amikor Erős Pista extra…

“Mindent eladtunk, az összeset” – A Sony megerősítette, világszerte elfogyott a PS5

Leet
-
 Ma 09:30Gaming

Vélhetően sok PlayStation játékos számolta úgy, hogy ők bizony csak karácsonyra időzítik az újgenerációs átállást. Kivárnak a PS5 vásárlással, nem vesznek részt az első rohamban, szépen majd az ünnepi akciók során megveszik a maguk darabját. Nos, a Sony közleménye szerint ők most nagyon rosszul jártak. Mostantól ugyanis a gyártók…

Szinte lehetetlen 100%-os táppénzt igényelni, ha a munkahelyünkön leszünk koronavírusosak

Mérce
-
 Ma 09:30Egészség

A rendszer rossz a betegnek, hiszen számos ponton ki van szolgáltatva a folyamat különböző szereplőinek és rossz az orvosnak, akinek a koronavírus-járvány miatt amúgy is rettenetesen megnövekedtek a terhei.

Idén is lesz Kék Vödör akció, segíthetnek a debreceniek

Debrecen – A járványhelyzetre való tekintettel érintésmentes gyűjtésére is lehetőség nyílik a Dorkász honlapján.