Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 144 hír

Magyar módszerrel segíthetjük a természetet

24.hu
-
 Ma 10:00Tudomány

A növényzet pontozásán alapuló, hazánkban kifejlesztett és alkalmazott módszer az ökológiai rehabilitációt segíti, ami pedig egyre hangsúlyosabb törekvés az Európai Unióban.

Metánkibocsátást fog vizsgálni a SpaceX, ami segíthet a klímaváltozás megállításában

A SpaceX új műholdat fog indítani hamarosan a földi légkörben lévő metán mennyiségének nyomon követésére 2022-ben, ugyanis a MethaneSAT nevű kis műholdat kifejezetten a globális metánkibocsátás felkutatására, számszerűsítésére és nyomon követésére tervezték. A SpaceX aláírta a műhold pályára állítását a Falcon 9 rakétához k

Napi 3 adag ebből segíthet, hogy tovább élj

Brit és amerikai kutatók szerint napi három csésze kávéval meghosszabbíthatjuk az életünket. Az Annals of Internal Medicine című lapban közzétett kutatások összefüggést mutattak ki a kávéfogyasztás, valamint a májbetegségek, keringési és emésztési betegségek kockázatának csökkenése között.

Műemlékvédelmi eljárást indít a Miniszterelnökség a Márványmenyasszony és a Wichmann épületeire

A Fidesz miután elvette az építésügyi jogköröket az önkormányzatoktól, az ellenzéki kerületvezetéseket vádolta amiért nem akadályozták meg a történelmi jelentőségű épületek bontási engedélyének kiadását.

Shane Tusup segíthet magasabb szintre jutni a szexi magyar teniszcsillagnak – A közös munkáról vallott Stollár Fanny

Blikk
-
 Tegnap 20:06Sport

Shane Tusup segíthet magasabb szintre jutni Stollár Fanny (22) teniszezőnek. A volt feleségét, Hosszú Katinkát úszóedzőként három olimpiai bajnoki címhez segítő amerikai szakember december óta dolgozik együtt a sportolónővel. A tréner szerepvállalása vajon meghozhatja az áttörést pályafutásában?

A napenergia segítheti a vakcinaelosztást Afrikában

Infostart
-
 Tegnap 14:24Tudomány

A hatékony és biztonságos oltások megjelenése a világjárvány végének ígéretét hozta, de ennek bekövetkeztéhez az alacsony és közepes bevételű országokban is megfelelő átoltottságot kell elérni. Afrikában a hideg tárolás nagy probléma, melyben a napenergia nyútjhat segítő kezet.

Orrunk is segíthet az ízületi sérülésen?

Női NetCafe
-
 Tegnap 12:39Egészség

Svájci orvosok az orrporc sejtjeinek felhasználásával sikeresen kezelték 10 felnőtt sérült térdét. Két évvel az átültetés után a legtöbb betegnek új porc képződött a térdében, melynek köszönhetően csökkent a fájdalmuk, s javult az életminőségük.

Műemléki védettségi eljárást indítottak a Wichmann-kocsma és a Márványmenyasszony étterem miatt

Múlt héten derült ki, hogy a főváros építészeti örökségének újabb két, értékes darabját ítélték bontásra.

Műemléki védettségi eljárást indítottak a Wichmann-kocsma miatt

Megindult a műemléki védettségi eljárás két ikonikus budapesti vendéglátóhely épületének megóvásáért.

Műemléki védettségi eljárás megindításáról döntött Gulyás Gergely

Gulyás Gergely elrendelte a Márványmenyasszony és a Wichmann-kocsma esetében a műemléki védettségi eljárás megindítását.

Gulyás Gergely elrendelte a műemléki védelmi eljárás megindítását a Wichmann-kocsma és a Márványmenyasszony épül…

Az eljárás befejezéséig nem lehet bontást vagy bármilyen építési munkálatot végezni.