Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

Nvi-elnök: az informatikai átállás miatt volt szolgáltatáskiesés az eredményközlésben

A napközbeni részvételi adatokat közlő honlapról az eredményeket közlő honlapra történő átállás tartott a tervezettnél tovább, ezért volt szolgáltatáskiesés a választási honlap működésében - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke vasárnap késő esti sajtótájékoztatóján.

Informatikai átállás miatt volt szolgáltatáskiesés a választási eredmények közlésében

A szavazókörök este 7 órai zárása után csak körülbelül két óra múlva jelentek meg az első eredmények a Nemzeti Választási Iroda honlapján. Az átállás a tervezettnél több időt vett igénybe, mondta az NVI elnöke, Pálffy Ilona.

Az informatikai átállás miatt volt szolgáltatáskiesés

A napközbeni részvételi adatokat közlő honlapról az eredményeket közlő honlapra történő átállás tartott a tervezettnél tovább.

Bárcsak minden játék úgy lenne élő szolgáltatás, mint a Hitman 2!

IGN
-
  Tegnap 08:12 Gaming

Lehet barátságosan is alkalmazni az üzleti modellt A nagy kiadók üzleti húzásai sok felhasználónak kedvét szegték a „live service” játékoktól. Pedig lehetne szimpatikusan is használni az üzleti modellt.

NVI-elnök: Az informatikai átállás miatt volt szolgáltatáskiesés az eredményközlésben

A napközbeni részvételi adatokat közlő honlapról az eredményeket közlő honlapra történő átállás tartott a tervezettnél tovább, ezért volt szolgáltatáskiesés a választási honlap működésében - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke vasárnap késő esti sajtótájékoztatóján.

Pálffy Ilona: Az informatikai átállás miatt volt szolgáltatáskiesés az eredményközlésben

A szavazókörök zárása után csak két óra elteltével jelentek meg az első eredmények az NVI-n.

Az informatikai átállás miatt volt szolgáltatáskiesés az eredményközlésben

A hét órai zárást követően mintegy két óra elteltével jelentek meg az első eredmények.

NVI-elnök: az informatikai átállás miatt volt szolgáltatáskiesés az eredményközlésben

A napközbeni részvételi adatokat közlő honlapról az eredményeket közlő honlapra történő átállás tartott a tervezettnél tovább, ezért volt szolgáltatáskiesés a választási honlap működésében – mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke vasárnap késő esti sajtótájékoztatóján. A szavazókörök este 7 órai zárását követően csak…

Új szolgáltatás a büki gyógyfürdőben

Turizmus Online
-
  19.10.13 21:34 Utazás

A Bükfürdő Thermal & Spa® új Medical Wellness szolgáltatása az október 10-i hivatalos megnyitó ünnepséget követően október 11-től várja vendégeit.

Az Airbnb ’állati élmény’ szolgáltatásában barikkal teázhatunk vagy malacokkal piknikezhetünk

Morzsafarm
-
  19.10.13 17:51 Életmód

Nyaralás extrákkal. Itt az ideje kipróbálni valami újat, az Airbnb ugyanis mostantól extra szolgáltatást kínál: az ’állati élmény’ során meglepő dolgokban vehetünk részt. Mintegy ezerféle élményből választhatunk, amelyeket világszerte a legkülönfélébb állatok társaságában élhetünk át. Nem kérdés, hogy maradandó, emlékezetes üdülésre…

Páratlan új szolgáltatás a Google Térképben

Computerworld
-
  19.10.13 10:00 Mobiltech

Gyaloglás közben az app hangos utasításokkal látja el a vakokat és a gyengén látókat. Ez az első olyan funkció, ami kifejezetten e hátrányos helyzetű csoport megsegítésére született.

2-szer akkora a szolgáltatási piac, mint a gyártás. Ezért legyen szolgáltatásod is!

Minner
-
  19.10.11 13:01 Cégvilág

Nem véletlen, hogy a GDP -ben a legnagyobb értéket a szolgáltatások adják. Sokkal könnyebb skálázni őket, sokkal nagyobb volumenben lehet létrehozni, mint egy terméket. A cikk első nagyobb bekezdése azt gondolom megfogja változtatni a gondolkodásodat, főleg ha eddig úgy gondoltad, hogy Magyarország akkor lehet nagy és erős gazdaság, ha…

Hogy mi? 42 településen megszűnt a televíziós szolgáltatás, mert négy hajléktalan kábeleket lopott

Salgótarjánban lopott informatikai kábelt négy hajléktalan, ezzel hatalmas galibát okoztak.

A felhő alapú szolgáltatások húzzák az SAP-t

Portfolio
-
  19.10.11 10:42 Gazdaság

Az SAP erős harmadik negyedéves számokat tett közzé, az előzetes adatok alapján nagyot nőttek a cég felhő alapú megrendelései. Az SAP emellett bejelentette, hogy távozik posztjáról a társaság vezérigazgatója, Bill McDermott helyét a társvezérigazgatói pozícióban a vállalat igazgatótanácsának két tagja veszi át.