Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tavaszig zárva maradnak a fürdők

A télen már biztosan nem indulhatnak újra a fürdők és nem fogadhatnak turistákat a szállodák. Március elsejéig érvényben maradnak a jelenlegi korlátozások.

Márciusig maradnak a korlátozások Magyarországon

A kormány a szerdai ülésén meghallgatta az operatív törzs ajánlását.

Már csak néhány napunk maradt a gazdálkodási napló beküldésére

Mivel idén a megszokott január 31-i határidő vasárnapra esik, február 1-jéig (hétfőig) kell beadni a gazdálkodási napló egyes adatait. A határidő jogvesztő, az adatszolgáltatás elmulasztása akár a támogatás 30 százalékának levonásával is járhat!

Itt a bejelentés: március 1-jéig biztosan maradnak a korlátozások

Indirekt
-
 Ma 12:30Belföld

A csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, március 1-jéig maradnak a korlátozások. A minisztert az érettségizők és tanáraik soron kívüli oltásáról, a veszélyhelyzet meghosszabbításáról és vakcinákkal kapcsolatos hírekről kérdeztük. Gulyás Gergely a Kormányinfón beszámolt a szerdai kormányülés…

Fenntarthatósági programot indított üzleti ügyfeleinek az Air France-KLM

Programot indított az Air France-KLM, amellyel a vállalati ügyfelei utazásaik szén-dioxid-kibocsátása után éves szinten felajánlásokat tudnak tenni fenntartható üzemanyag beszerzéséhez, így járulva hozzá a légiközlekedés zöldebbé tételéhez.

Gulyás Gergely: bármilyen enyhítés újabb járványhullámhoz vezetne, március 1-jéig maradnak a jelenlegi szabályok

A kormány a koronavírus-járvány miatt november óta érvényben lévő szabályok hatályát újabb egy hónappal, március 1-jéig meghosszabbítja - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön online sajtótájékoztatón.

Kormányinfó: Március elsejéig maradnak a jelenlegi szabályok

Behír
-
 Ma 12:17Belföld

Bármilyen enyhítés újbóli járványhullámhoz vezethet – mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón. A tájékoztatón elhangzott, hogy a jelenlegi szabályok enyhítésére csak akkor van lehetőség, ha a járvány terjedése tovább csökken, illetve ha kellő számú vakcina érkezik az országba.

Vádat emeltek a magyar kriminalisztika eddigi legnagyobb kábítószerfogási ügyében

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség a magyar kriminalisztika történetének eddigi legnagyobb kábítószerfogása ügyében. A vádhatóság a távollevő vádlottra életfogytig, letartóztatásban levő 49 éves társára határozott ideig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

Gulyás: Márciusig maradnak a korlátozások

A kormányinfón a kormány legfrissebb döntőseiről tájékoztatott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Stabil maradhat az uniós juhhústermelés

VG
-
 Ma 12:12Gazdaság

A húsfogyasztás következő tíz évben várható csökkenése elkerüli majd a juhágazatot, miközben a termelés is szinten maradhat.

Gulyás: Március 1-jéig maradnak a korlátozó intézkedések

Március 1-jéig maradnak a korlátozások, jelentette be a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Kérni fogják az országgyűlést, hogy hosszabbítsa meg a járványügyi veszélyhelyzetet.

Szabó Bálint: Márki-Zay Péter fogjon össze Lázár Jánossal K’Art ügyben

Hódpress
-
 Ma 12:09Megyei

Szabó Bálint elmondása szerint Márki-Zay Péternek az a megszólalása késztette most cselekvésre, miszerint ha a polgármesteren múlna, Kendi Imre lenne a város alpolgármestere. Szabó Bálint szerint ugyanis Kendi Imre egy gazember és milliárdos, sertepertélő vállalkozó, és rendezni kellene végre mintegy 60 vásárhelyi…

Eldőlt: március 1-ig maradnak a járványügyi korlátozások

Legközelebb február második felében vizsgálják felül, hogy fenntartsák-e a védelmi intézkedéseket. A hvg.hu beszámolója.   Március 1-ig fenntartja járványügyi védelmi intézkedéseket a kormány – jelentette be Gulyás Gergely Miniszerelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón. A miniszter szerint kérni fogják az országgyűlést,…

Magyarországon maradnak a járványügyi intézkedések

Magyarországon március 1-ig érvényben maradnak a jelenleg bevezetett járványügyi óvintézkedések – ezt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be a ma délelőtt Kormányinfón.

A szájával tartotta fel a benzinkúti rablót a nő... igen, úgy, ahogy elsőre gondolta

Blikk
-
 Ma 12:07Külföld

Nem mindennapi eset történt: furcsán végződött egy szlovákiai benzinkútrablás.