Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A két nemhez csak úgy juthat el az ember, ha igent mond a hitre

Az Írás azt mondja: Isten férfinek és nőnek teremtette az embert. Cégeink erről a jelek szerint nem tudnak.

Hulk Hogan szerint Chris Hemsworth most már elég kigyúrt ahhoz, hogy eljátssza őt egy filmben

24.hu
-
 Ma 16:41Színes

Merthogy a pankrátorról szóló életrajzi filmben Hemsworth lesz a főszereplő.

Deák Dániel: Sikeres volt Magyarország és Lengyelország közös fellépése

Kompromisszumos megállapodás születhet az EU-ban az úgynevezett „jogállamisági mechanizmus” kapcsán.

Gyöngyösi Márton: Úgy látszik Orbánnál elfogyott a bátorság

Persze értjük az aggodalmát, hiszen a gazdaság zuhan, a járványhelyzetben tömegesen vesztik el az emberek a megélhetésüket.

A kütyük voltak a legkelendőbbek az Extreme Digital Black Friday-hétvégéjén

Összesen közel 106 ezer darab terméket rendeltek meg a cég fekete pénteki hétvégéjén, ami 32 százalékos növekedés 2019-hez képest

Müller Cecília elárulta, hogy melyik településeken várható, hogy megugrik a fertőzöttek száma

Már a magyarországi települések 91 százalékában van igazolt fertőzött – közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília azt mondta, a legtöbb fertőzött Budapesten és Pest megyében van, ahol 29 240 és 19 191 igazolt pozitív embert regisztráltak. A legkevese

Újból a belügyminiszterhez fordult az értelmi fogyatékosok szövetsége a maszkhasználat ügyében

Az Operatív Törzs november 16-án elutasította az értelmi fogyatékosok országos szövetségének a maszkviselés mentességére szóló kérését, de három nappal később ezt biztosította az autistáknak. Ezért most újra a belügyminiszterhez és az Emmihez fordultak.

Két óra a csabai piacon is csak az időseké

A kormány rendelete értelmében az élelmiszerüzletekben és gyógyszertárakban hétköznap 9 és 11 óra között, illetve hétvégén 8 és 10 óra között csak a 65 éven felüliek tartózkodhatnak. Az idősávot a békéscsabai piacon is be kell tartani.

Varga Judit: A szuverenitás elvét tiszteletben kell tartani

A nemzeti parlamenteknek kellő szerepet kell kapniuk.

Felgyorsul és egyszerűsödik a közjegyzői ügyintézés az ingatlanügyekben

A Magyar Bankszövetség és a tárca javaslataira építve hat intézkedést fogadott el az operatív törzs kedden, ezek mindegyike egyszerűbbé, olcsóbbá, és gyorsabbá teszi a pénzügyek intézését – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a gazdaságvédelmi operatív törzs ülését követően kedden Budapesten.

Repülés csak oltási bizonyítvánnyal?

A jövőben a Qantas által üzemeltetett nemzetközi légi járatok utasai csak akkor szállhatnak repülőgépre, ha igazolják, hogy korábban beoltották őket koronavírus ellen – jelentette ki az ausztrál légitársaság vezérigazgatója, Alan Joyce.

Bug, ami csak a PlayStation 5 Standard Edition-t érinti

theGeek
-
 Ma 16:26Gaming

Van egy olyan bug a PlayStation 5-ben, ami csak a lemezes kiadást érinti. A Reddit és a ResetEra is arról beszél, hogy a PlayStation 5 Standard Editionben található Ultra HD Blu-Ray meghajtóban véletlenszerűen, ok nélkül 45-60 percenként elkezdi forgatni a berakott lemezeket még akkor is, ha egy digitális játékkal, vagy valami mással játszunk.…

Szépséget ajándékba: 7 hasznos és szépítő krém, ami tökéletes ajándék lehet a fa alá mindenkinek

Joy
-
 Ma 16:22Divat

Válogatásunkban minden bőrtípus és ajándékozott számára mutatunk megfelelő alternatívákat, melyeket ráadásul most szuper kedvezményes áron szerezhetsz be a fa alá!