Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 163 hír

Hivatalosan is Rigó Csaba Balázs a Gvh elnöke

Médiapiac
-
  Ma 13:27 GazdaságGVH

Az eskü letétele után az új elnök átvette kinevezési okmányát.

Hivatalos: mély recesszióba került a francia gazdaság

Mély recesszióba taszította a francia gazdaságot a koronavírus-járvány a francia jegybank szerdán publikált jelentése szerint.

Úgy nem szállt el az infláció hivatalosan, hogy valójában elszállt

G7
-
  Ma 12:26 Gazdaság

Az élelmiszerek ára nőtt, az üzemanyagé csökkent. Csak az előbbiből sokkal többet, az utóbbiból sokkal kevesebbet veszünk.

Kezünkben az új, 2020-as iPad Pro – teszt és vélemény

Szifon
-
  Ma 11:06 Infotech

Reggel arra keltem, hogy éppen 10 éve fogtam először a kezembe az eredeti iPadet, és ugye azt még maga Steve Jobs mutatta be. Én akkor jóformán kukába dobtam a terméket, mert egy nagyranőtt iPhone volt. Aztán valamikor 8 évvel később már olyan stádiumba került a készülék, hogy elkezdett érdekelni, míg mára már az iPadOS-szel…

Hivatalosan is véget ért a vuhani vesztegzár

Szerda 0 órától Vuhanban hivatalosan is feloldották a január 23-a óta érvényben lévő vesztegzárat.

A 2020-as Campus Fesztiválra még van esély!

Cívishír
-
  Ma 10:16 Megyei

A debreceni szervezők kivárnak a legvégsőkig.

Realista-e az F1 a 2020-as bajnokságát illetően?

M4 Sport
-
  Ma 10:05 Forma1

Miközben a Forma–1 azon dolgozik, hogy menthetőt mentve elindítsa soron következő szezonját, egyre többen kételkednek abban, lesz-e egyáltalán bajnokság, és ha igen, milyen.

Nem fizet osztalékot a Mol, és visszavonja a 2020-as eredmény-előrejelzését

A Mol részletesen tájékoztatta a befektetőket a koronavírus miatt szükséges intézkedésekről, és annak hatásairól a vállalat működésére tekintettel. Az igazgatóság a vállalatok nagy részéhez hasonlóan a jelenlegi bizonytalan helyzetre való tekintettel nem javasol idén osztalékkifizetést. A Mol egy sor készpénzmegőrzésre irányul intézkedést hozott, i

Hivatalosan bemutatkozott a PS5 kontrollere: íme a DualSense!

Game Channel
-
  Ma 08:00 Gaming

A Sony a tegnap esti órákban minden előjel nélkül bemutatta a nagyvilágnak a PS5 kontrollerét, mely a várakozásokkal ellentétben nem a DualShock termékcsalád legújabb generációja lesz, hanem egy DualSense névre keresztelt újdonság. Az új név természetesen új dizájnt is hozott, ami alapvetően nyilán a korábbi DualShock-termé...

Hivatalos videó jött a Windows új, átdizájnolt Start menüjéről

A Microsoft - miután egy hónappal ezelőtt egy stream keretében már megvillantotta - a héten egy külön videóban is bemutatta, hogy miként tervezi átalakítani a Windows-ok Start menüjét. A klip nem csak megerősíti a korábban erről tudottakat, de újdonságokat is tartalmaz.

A Sony hivatalosan is megmutatta a PlayStation 5 kontrollerét

A Sony végre elkezdte a fizikai valóját is leleplezni a következő generációs konzoljának. Bár magát a konzolt továbbra is rejtély övezi a következő generációs kontrollert legalább már alaposan szemügyre vehetjük. A következő generáció: Sony DualSense A generáció váltás most olyan nagyra sikerült, hogy az eddig DualShock helyett most már…

Kína hivatalosan föloldotta a vuhani vesztegzárat

Január 23-tól április 8-ig állt az élet a 11 milliós városban. Most lassan megindul. Az emberek az utcákon találkoznak a rokonaikkal.

Itt a tavaszi szünet - Mi a helyzet a 2019/2020-as tanévvel?

Alon
-
  Tegnap 21:48 Megyei

Hosszabb lesz-e a tanév? További tanítási szünetek az idén. Mutatjuk:

Görög László, az egri színház volt színésze kapta a 2020-as Gábor Miklós-díjat

Egri Ügyek
-
  Tegnap 21:31 Megyei

Az övét találták a legjobb Shakespeare-alakításnak idén.