Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A mai naptól kezdve több európai országba is ellátogathatunk 48 órára

Nyitókép: TASR/AP   Május 27-től, szerdától azok a személyek, akik állandó vagy ideiglenes lakhellyel rendelkeznek Szlovákiában 48 órára elutazhatnak Magyarországra, Lengyelországba, Csehországba, Ausztriába, Szlovéniában, Horvátországba, Németországba és Svájcba.   Amennyiben ezeknek a személyeknek a kint tartózkodása nem…

Több körösladányi házból is lopott egy férfi

Házakból, házak udvarából lopott egy 26 éves férfi Körösladányban. A rendőrök elfogták és büntetőeljárás indult ellene. Az ügyeinek vizsgálata a minap befejeződött.

Éjszaka rabolta el volt élettársa a nyírmihálydi nőt – videó az elfogásról

A rendőrök 8 nap alatt fogták el az elkövetőt, a nő sértetlenül megúszta. A rendőrségre egy nyírmihálydi asszony tett bejelentést 2020. május 17-én hajnalban, mely szerint egy arcát maszkkal eltakaró férfi, akinek vélhetően fegyvere is volt, rájuk tört a házukban, és erőszakkal magával vitte a 24 éves lányát. A nő hiába ellenkezett, a férfi kiránga

Volt élettársa egy autóba tuszkolta, és elrabolta a fiatal nyírmihálydi nőt

Volt élettársa egy autóba tuszkolta, és elrabolta a fiatal nyírmihálydi nőt

3793 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Az aktív fertőzöttek száma 1432 főre csökkent.

Több millió félrevezető és hamis hirdetést távolítottak el weboldalakról

Az Európai Bizottság felhívására folytatott átfogó ellenőrzési akció keretében az online platformok üzemeltetői több millió, a koronavírus okozta járvánnyal összefüggő félrevezető hirdetést és eladásra kínált termékreklámot távolítottak el vagy tiltottak le weboldalaikról - közölte az uniós bizottság kedden.

A többi autós teperte le a balesetet okozó nőt

Több autós kapott el és tepert földre egy nőt, miután az autójával balesetet okozott az M5-ös autópálya bevezetőjén.

Több dokumentum titkosítását is feloldotta a távozó amerikai hírszerző

Trump még a választási kampányban szeretné elérni az Oroszországgal kapcsolatos vizsgálatokra vonatkozó dokumentumok nyilvánosságra hozatalát.

Naponta több száz műanyagdarabot nyelnek le a folyópartokon élő madarak

A Cardiffi Egyetem kutatói által elkészített tanulmány a szakértők szerint az első bizonyítéka annak, hogy a folyókban lévő műanyagszennyezés utat talált a vadvilágba, és bekerült a táplálékláncba, ugyanakkor az élőlényekre kifejtett hatása egyelőre nem tisztázott.

Többször lopott, ügyészség elé került az ügye

Többször lopott, ügyészség elé került az ügye Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 27., sze - 07:49 Házakból, házak udvarából lopott egy 26 éves férfi Körösladányban. A rendőrök elfogták és büntetőeljárás indult ellene. Az ügyeinek vizsgálata befejeződött.

Élő adásban borult ki Mesterházy a kormány költségvetési tervezete miatt

ATV
-
  Ma 07:47 Belföld

A kormány 2021-es költségvetési tervezete alkalmatlan, elégtelen és bizonytalan. Erről Mesterházy Attila, a parlament költségvetési bizottságának MSZP-s tagja beszélt az ATV Start című műsorában.

Liga 1: haladékot adott az UEFA a folytatás vagy a berekesztés bejelentésére

Maszol
-
  Ma 07:46 Határtalan

Az eddigi tervek szerint június 13-án lépnének újra pályára a csapatok.

A pocsék időjárás miatt a tervezettnél később, csak jövő héten nyitják ki a Hullámfürdőt

Az eddig tervezett május 30-i nyitás helyett június 2-án, azaz kedden nyit újra a pécsi Hullámfürdő strandja, az előrejelzések szerinti esős időjárás miatt, közölte a PSN Zrt.    Az írták, hogy a koronavírus okozta fennakadásokat követően újra üzembe helyezik a Hullámfürdő strandját és kültéri medencéit, azonban továbbra is szükséges a fokozott…