Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Törtetők című sorozatból reboot készülhet

Filmezzünk!
-
 Ma 09:33Film

A Törtetők című sorozatból reboot készülhet A Törtetők (Entourage) az HBO tv-csatorna által készített amerikai sorozat, ami az HBO gyártásában masszív sikernek örvend mindmáig.  A 8 évados sorozat, ami 2004–től 2011-ig futott, összesen 96 epizódból állt. A Doug Ellin által kitalált sorozat Vincent Chase-ről – a fiatal filmszínészről –, és…

Ezekkel a sörcsomagokkal készülj fel az ünnepekre: Stari Ötcsillagos Társaság

Magyarország egyik első kisüzemi sörfőzdéjétől, egyenesen a Balaton-felvidékről tartalmaz 5 szuper sört és egy kóstolópoharat a Stari Ötcsillagos Társaság. Ez a sörválogatás minden alkalomra jó választás, elmondjuk miért!

Bezerédi Zoltánnal és Mertz Tiborral készül a Mamu alatt izzik a parázs a Pinceszínházban

Habár előadásokat nem tudnak tartani, a próbák zajlanak a Pinceszínházban. Kacagtató kétszereplős norvég komédiával készül az újranyitásra a Pinceszínház: Bezerédi Zoltán és Mertz Tibor egy idősotthonban egymással háborúzó két nyolcvanéves nénit személyesít meg a Mamu alatt izzik a parázs című darabban. Maggi, az idősotthon alfanősténye…

Annyira OP lett az egyik CoD perk, hogy a kiadó már készül is a nerfre

Leet
-
 Ma 09:00Gaming

A Black Ops Cold War már egy ideje elérhető és a játékosok türelmesen várják az 1. szezon megjelenését. Nemcsak új térképeket és hibajavításokat tartalmaz majd, hanem jön a fegyver balance is – ám erre most a Flak Jacket perknek is nagy szüksége van. A Cold War community mostanság a Flak Jacket perk ellen szólalt fel,

Vezérváltás készülődik az UniCreditnél? Váratlan tanácskozást tartottak

Váratlan megbeszélést tartottak vasárnap az UniCreditnél, hogy átbeszéljék a bank irányításával és stratégiájával kapcsolatban felmerülő feladatokat. A Bloomberg cikke szerint a bankvezér Jean Pierre Mustier állása is veszélybe kerülhet.

Itt kell készülni havazásra

Hideg lesz a hét közepéig, és bár rövidebb-hosszabb időre kisüt a nap, azért a felhőké marad a főszerep. Havazásra is készülhetünk, előrejelzésünkben megmutatjuk, az ország mely részén.

Kunhalmi: fel vagyunk készülve arra, hogy elképesztő támadások fogják érni az ellenzéki pártokat

Az MSZP társelnöke nem elégszik meg annyival, hogy Demeter Szilárd visszavonta a publicisztikáját és letörölte a Facebook-oldalát. Kunhalmi Ágnes örömmel fogadta, hogy a Momentum a közös lista mellett döntött.

Torlódásra készüljünk kedden a Kishegyesi úton

Haon
-
 Ma 07:56Belföld

Várhatóan egész nap aszfaltoznak a vasúti átjáró környékén.

Nagyon ötletes videóval készült a város vezetése Adventre

A város karácsonyfájának felállítását láthatjuk gyorsítva, karácsonyi aláfestéssel. Ötletes, le a kalappal!

5 növény, ami 2021-ben gazdagságot hozhat számodra

Nemcsak mutatósak, de akár pénzt is hozhatnak a házba.

5 növény, ami 2021-ben gazdagságot hozhat számodra

Nemcsak mutatósak, de akár pénzt is hozhatnak a házba.

Az elefántember létezett, az életéből készült filmet a valóság írta

David Lynch nagysikerű filmjében nem egy kitalált főszereplő éli fura életét, hanem egy átlagos férfi.

Van, ahol meghosszabbították a vesztegzárat, máshol a feloldásra készülnek

Nagyszeben, Nagydisznód, Nagytalmács és Sellenberk is azon települések közé tartozik, ahol hétfőn újabb héttel meghosszabbították a vesztegzárat. A Szeben megyei vészhelyzeti bizottság vasárnap az elmúlt két hét lakosságarányos fertőzési rátája alapján döntött, hogy melyik településen maradjanak életben a korlátozó intézkedések.…

Készüljön: havazással és ónos esővel köszönt be a tél, kemény mínuszokra ébredhetünk – Ilyen időre számítson a nap…

A következő napokban folytatódik a hideg, télies idő, kisebb-nagyobb napsütésre leginkább a Dunántúlon lehet majd számítani.