Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vészhelyzetet hirdettek Hongkongban a koronavírus miatt

Egészségügyi vészhelyzetet hirdetett ki Hongkongban szombaton Carrie Lam kormányzó a koronavírus terjedése miatt. Ez azt jelenti, hogy korlátozzák a kapcsolatokat Kínával, ahol már 41-en meghaltak, és csaknem 1300-an megfertőződtek - írta az MTI-re hivatkozva a Klubrádió.hu.

„Meghurcoltak és megszégyenítettek" – kesereg a felmentett Oszter Sándor, aki szerint sok milliós összeget vesztett a…

Évekig húzódott Oszter Sándor bírósági ügye, amelyben a színészt és hat társát befolyással üzérkedéssel vádolták. A 71 éves Oszterre az ügyészség négy év hét hónap letöltendő börtönbüntetést kért, a másodfokú tárgyalás ítélete azonban tisztázta a vádak alól.

Elsőfokú figyelmeztetés ónos eső miatt Bács-Kiskunban is

Az ónos eső veszélye miatt több megyére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton.

„Nem Borkai szexvideója miatt bukott a rendszer”

Vasárnap Győr szavaz: a szexbotrányba keveredett és utána lemondott Borkai Zsolt utódját választják meg a polgármesteri posztra. A fideszes Dézsi Csaba András szerint a Borkainál megismert kapcsolati háló nem olyan nagy, pillanatok alatt el lehet ollózni a szálait.

Madárinfluenza miatt karantén alá került a bojnicei állatkert!

Parameter
-
  Ma 13:59 Határtalan

Jelenleg folyamatban van az állatok izolálása, amennyiben viszont a fertőzés terjedésnek indul, radikális megoldás következhet. A bojnicei állatkertet pénteken este megelőzési céllal zárták be, mivel elpusztult két kacsa. A boncolás során merült fel a madárinfluenza gyanúja, ami mostanra be is igazolódott.  Bíreš közlése szerint…

Kihirdette a vészhelyzetet Hongkong a Koronavírus miatt

Egészségügyi vészhelyzetet hirdetett ki Hongkonban szombaton Carrie Lam kormányzó a koronavírus terjedése miatt.

Az LMP közérdekű adatigénylést nyújt be a Roszatom miatt

Közérdekű adatigénylést nyújt be a párt, és nemzetbiztonsági bizottsági vizsgálatot kezdeményeznek. Az LMP közérdekű adatigénylések sorát nyújtja be, hogy megtudja, mennyibe kerül és mivel jár majd az orosz állami atomenergetikai konszern, a Roszatom regionális központjának Budapestre költözése – mondta az ellenzéki párt…

Egészségügyi vészhelyzetet hirdettek a koronavírus miatt Hongkonban

Korlátozzák a terület fizikai kapcsolatát az anyaországgal, hivatalos látogatásokat függesztenek fel, az oktatási intézmények pedig február 17-éig zárva lesznek.

Menczer Tamás: Senki ne utazzon a kínai Hubei tartományba a koronavírus tüdőgyulladás-járvány miatt!

Jelenleg senkinek nem ajánlott a kínai Hubei tartományba utazni, mert a hatóságok a koronavírus miatt teljesen lezárták, így nem lehet elhagyni sem – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

Öt magyar él a járvány miatt lezárt területeken Kínában

A külügy szerint ők jól vannak, de a zárlat miatt nem tudnak hazatérni. Az amerikaiak bérelt repülővel, a franciák buszokkal menekítik állampolgáraikat. Járvány gyorsan terjed, már Európában is megjelent. Kínában már 4 fölött van a halálos áldozatok száma.

A magyar külügyminisztérium figyelmeztetetést adott ki a koronavírus miatt

VG
-
  Ma 13:13 Gazdaság

A minisztérium a Kínába utazókat arra kéri, hogy kellő körültekintéssel járjanak el.

Egészségügyi vészhelyzetet hirdettek ki a koronavírus miatt

Teljesen leáll a légi és a gyorsvasúti közlekedés Hongkong és a Hupej tartománybeli Vuhan város között. Egészségügyi vészhelyzetet hirdetett ki Hongkonban szombaton Carrie Lam, a különleges közigazgatású kínai terület kormányzója a koronavírus terjedése miatt. Ez egyebek között azt jelenti, hogy korlátozzák a terület fizikai kapcsolatát az…

Senki ne utazzon a kínai Hubei tartományba a koronavírus miatt

Jelenleg senkinek nem ajánlott a kínai Hubei tartományba utazni, mert a hatóságok a koronavírus miatt teljesen lezárták, így nem lehet elhagyni sem – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel. Menczer Tamás közleménye szerint Vuhan…

Útmutatókat készített a Nébih a szarvasmarha-gümőkór elleni védekezéshez

Elérhetőek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján a szarvasmarha-gümőkór elleni védekezéshez támpontot nyújtó útmutatók.