Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Albérletpiac: nem csak az Airbnb a probléma

vg.hu
-
 Ma 16:51Vélemény

A koronavírus az albérletpiacon nem csak a bérleti díjak hosszú évek óta emelkedő trendjét törte meg, paradigmaváltás is történt. Vélemény.

16 év után VR-on tér vissza a Resident Evil 4, de csak egy fejesre jelenik meg

2005 egy rendkívül fontos állomás volt a Resident Evil sorozat történetében. Ekkor jelent meg ugyanis a sokak szerint legjobb felvonása, a zseniális Sindzsi Mikami dirigálta és Leon S. Kennedy-t ismét főszerepbe állító negyedik etap, ami nem csak felrázta a szériát, de minimum egy évtizedre előre ki is jelölte számára az irányt. Ez az irány egy

Csaknem 400 milliárd forintért vásárolta be magát az újrahasznosításba a Lidl cégcsoportja

HVG
-
 Ma 16:22Gazdaság

A Schwartz csoport a hulladék- és vízgazdálkodással foglalkozó Suez érdekeltségeiből vásárolt, több európai országban is.

Országos tiszti főorvos: Még nem dőlt el, kell-e harmadik oltás

Müller Cecília szerint nem érdemes abban reménykedni, hogy azok, akiket már beoltottak, megvédik majd a még be nem oltottakat.

Egy éven belül egy harmadik oltás is kellhet majd a Pfizer vakcinájából

Sőt, az is könnyen lehet, hogy minden évben kell majd egy emlékeztető oltás.

Chile az oltások élharcosa, csak hiányzik a fegyelem

Száz főre 38,94 adagnyi beadott oltás jut az országban: csak Izrael és az Egyesült Királyság előzi meg a dél-amerikai országot, amelyben ennek ellenére december óta nem csillapszik a járvány.

Operatív törzs: Tetőzik a harmadik hullám

A harmadik hullám tetején állunk, magas számokat látunk – mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs pénteki tájékoztatóján. A magas adatok ellenére “törékeny csökkenést” is érzékelni, a szennyvízből kinyerhető információkban ez viszont még nem mutatkozott meg. Mindez szerinte azt jelzi, hogy még körülbelül egy hétig…

Pfizer-BioNTech-vakcina: egy harmadik adagra is szükség lehet

A Pfizer amerikai gyógyszergyártó cég koronavírus elleni vakcináját beadatóknak valószínűleg egy harmadik adagra is szükségük lesz az elsőt követő 6-12 hónapon belül a védettség fenntartása érdekében – közölte a vállalat elnök-vezérigazgatója csütörtök este a CNBC amerikai tévének nyilatkozva.

Kvíz: Tudod hogy melyik filmben ki játszotta a főszereplőt? 10-ből csak 2-en tudják mind!

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt belépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet.

Müller Cecília: a járvány harmadik hulláma tetőzik, de enyhe csökkenés tapasztalható

Az elmúlt napokban egy alá csökkent a vírus reprodukciós rátája, ami azt jelenti, hogy átlagosan egy fertőzött legfeljebb egy embernek tudja átadni a vírust – közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki, online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília kiemelte, a járvány harmadik hulláma tet

Pfizer-vezérigazgató: egy harmadik adagra is szükség lehet

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a vakcina hatékonysága 94-95 százalékos.

Egy ember átlagosan már csak egy másiknak tudja átadni a vírust

Az operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos biztató adatokat közölt.

A Pfizer vakcinájából is szükség lehet egy harmadik oltásra egy éven belül, utána évente kellene ismételni

A cég vezérigazgatója szerint 6-12 hónappal a második után kellhet még egy emlékeztető vakcina, ezt követően pedig minden évben szükség lehet újabb oltásra.