Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A fejlesztők leleplezték, ilyen volt Thresh emberi alakja!

Esport 1
-
  Ma 13:09 Gaming

A League of Legends: Realms of Runeterra könyvben leleplezték, hogy milyen is volt Thresh emberi alakja!

Egyre többen aggódnak Európában

A műanyaghulladék az egyik legnagyobb globális környezeti kihívás az európai fogyasztók több mint 53 százaléka szerint, 44 százalékuk szerint pedig a klímaváltozás. Amikor a legfontosabb, környezeti szempontból aggodalomra okot adó tényezőről kérdezték, az európai válaszadók 23 százaléka említette a műanyaghulladékot, szemben a globális…

Iskolai erőszak: vádat emeltek egy szegedi középiskolás ellen

Vádat emeltek az osztálytársát bántalmazó szegedi középiskolás ellen.

Daruval emeltek ki egy autót az árokból Mohácson

Csütörtökön délután Mohácson, a Kossuth Lajos utcában egy személyautó az árokba hajtott, a közúti forgalmat veszélyeztette.  Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt, a járművet vezető személy saját erejéből elhagyta a gépkocsit.A mohácsi hivatásos tűzoltók a helyszínt terelő kúpokkal és egy habbal oltó készülékkel…

Elszabadult egy sertés a Keletinél

Vezess
-
  Ma 13:02 Autó-motor

Láttunk már városba tévedt vaddisznót, őzet, nyulat, rókát, de az viszonylag ritka, hogy egy kifejlett házi sertés rohangáljon az autók között, ráadásul a Keletinél.

Második helyezést ért el az abai Sárvíz Alapfokú Művészeti Iskola

Feol
-
  Ma 13:00 Megyei

Második helyezést ért el az abai Sárvíz Alapfokú Művészeti Iskola egy, az év csapatát, legjobb csapatait kereső, kitüntetni kész pályázaton!

Megbírságolta a bíróság a TV2-t, mert nem eleget egy jogerős ítéletnek

Media1
-
  Ma 12:57 Média

A médiavállalat ugyanis nem közölt le egy jogerős ítéletben szereplő helyreigazítást, majd az elrendelt végrehajtási eljárás sem járt sikerrel.

Palkovics új törvényjavaslata alapján jövőre bezárhatnak a Waldorf iskolák

444
-
  Ma 12:56 Tudomány

Az MTA után az alternatív iskoláknak megy neki a miniszter. Csak az maradhatna, amelyiknek az oktatási miniszter ezt szubjektív döntése alapján megengedi.

Rács, riasztó, figyelő szomszédok, azaz mit nem szeret egy betörő

Police
-
  Ma 12:52 Baleset-bűnügy

Rács, riasztó, figyelő szomszédok, azaz mit nem szeret egy betörő Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 15., p - 12:52 Fogadja meg vagyonvédelmi tanácsainkat!

Szelfihalál történt egy thaiföldi vízesésnél

Egy francia turista halt bele az önfotózásba.

Munkácson felborult egy teherszállító mikrobusz

A kárpátaljai Munkácson, a Prjasivszka utcában november 14-én reggel felborult egy teherszállító Mercedes Benz típusú mikrobusz. Csodával határos módon a balesetben senki nem sérült meg - tudatja a Pmg.ua internetes kiadvány....

Milliókat rejtegettek a kandalló tűzterében, de a tolvaj megtalálta

Nem csak a pénzt vitte el a rabló, de a tulajdonost is bántalmazta, a bűncselekménnyel gyanúsított fiatalembert elfogták a dunakeszi rendőrök.

Verstappen: Ez volt a legokosabb döntés

A Red Bull-os Max Verstappen szerint a csapat jól döntött, amikor a nyári szünet után melléje ültetett Alexander Albonnak adtak lehetőséget 2020-ra.

Egyre ellenállóbb mikrobák miatt bukik az EU 500 milliárd forintot

HVG
-
  Ma 12:41 Gazdaság

Az EU egyelőre számottevő eredmény nélkül harcol a multirezisztens mikrobákkal, így még mindig eurómilliárdokat bukunk emiatt – olvasható az Európai Számvevőszék új jelentésében.

Cser-Palkovics szerint a Fidesz alkalmatlanozós kampánya alkalmatlan volt győzelemre

A székesfehérvári polgármester inkább azt hangsúlyozta volna, hogy folytatják a munkát tarlóssal, de már mindegy.