Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gamerek tisztelegnek az ’56-os hősök előtt egy új CoD-videóban

888.hu
-
  Ma 11:40 Vélemény

Ezt most nagyon eltalálták a Palóc Videotéka alkotói. A fiatalok a világhírű Call of Duty (CoD) videójátékot magyarították, 17 perces kisfilmben mutatták be a magyar fiatalság gerillaharcát a komcsik ellen az 1956-os forradalom idején.

Szép új világ: “együttműködési” ajánlat és lejárató szórólapok Mártélyon

Hódpress
-
  Ma 11:40 Megyei

Az ellenségeskedés azonban újabb szintet lépett: az új polgármester “bűneit” sorolják fel szórólapon, miközben Putz Anita szerint az azokon olvasható állítások tételesen cáfolhatóak.

Csirkés-bárányos kuszkusz egyiptomi módra

Női NetCafe
-
  Ma 11:38 Recept

Különleges egyiptomi receptet mutatunk be a csirkés és bárányos kuszkusz receptjét!

Egy elkapó mutatta be az elmúlt évtized legkomolyabb védekezését

Player
-
  Ma 11:36 Sport

Szavak nincsenek arra, amit Dk Metcalf, a Seattle Seahawks elkapója tett az éjjel, úgyhogy csak csodáljuk tátott szájjal.

Részeg volt az ukrán sofőr, a jakabszállási halálos baleset okozója

Baon
-
  Ma 11:35 Baleset-bűnügy

Őrizetbe vette a rendőrség és kezdeményezik az előzetes letartóztatását annak az 31 éves ukrán férfinak, aki vasárnap késő délután halálos balesetet.

Mészáros Ferenc: régen egyéniségeket neveltek, ma sablonedzőket, sablonjátékosokat

PécsiStop
-
  Ma 11:34 Sport

Pécsi labdarúgóként 21 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban, többek között VB- és EB-selejtezőkön, hat alkalommal játszott olimpiai selejtezőn is, csatárhoz illően több gólt is rúgott, közel egy éve megalakította a Pécs Öregfiúk Egyesületét. Az egykori labdarúgóval, Mészáros Ferenccel beszélgettünk.

Te tudod, kire vágysz? Ezeket az értékeket kell keresni egy partnerben

Life
-
  Ma 11:33 Életmód

Te tudod, kire vágysz? Ezeket az értékeket kell keresni egy partnerben

Online tartják az idei Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivált

November utolsó és december első napjaiban mintegy húsz filmmel és kísérőprogrammal érkezik a „Zsifi”. Az idei évben a vetítéseket és kísérőprogramokat kizárólag online tartják meg. A fesztiválon az elmúlt évek legjobb, a zsidó kultúrát, életmódot, emlékezetet bemutató …

Mutatjuk, mely cikkek voltak a legérdekesebbek az elmúlt héten

Szoljon
-
  Ma 11:30 Belföld

Illegálisan átalakított autókra vadásztak a rendőrök Szolnokon, a Szandaszőlősi Általános Iskolában több osztály is karantéba került.

Lövöldözés volt egy debreceni lakótelepen

A lakótelepen élők halára rémültek a fiatal férfi őrjöngése miatt.

Négy hónapot várunk egy villanyszerelőre, hármat a kőművesre

Sonline
-
  Ma 11:30 Belföld

Egy friss felmérés összesítette, hány napig kell várnunk a mesteremberekre. Ráadásul a várakozási idő tovább nőhet, jövőre ugyanis 3 millió forintot is visszaigényelhetnek az államtól azok, akik felújítják a lakásaikat.

Karácsony Gergely bejelentette: Visszavonják a budapesti maszkszabályokat

A magasabb szintű kormányrendeletbe ütköznek a budapesti szabályok. Szerdán a Fővárosi Önkormányzat visszavonja a budapesti maszkhasználatról szóló rendeletét – erősítette meg az Indexnek Karácsony Gergely főpolgármester. A védekezésről szóló, szeptember 15-én módosított önkormányzati rendelet mellett a kormány szeptember…

Egymilliárd ember figyelhet Budapestre az MTV European Music Awards gálájának köszönhetően

A turizmus élénkülését várja az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show műsorától Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró, aki az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában hangsúlyozta: egymilliárd ember láthatja Budapest értékeit.