Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Külön államtitkárság szervezi az oltást az Egyesült Királyságban

Külön államtitkárságot hozott létre a brit kormány a koronavírus-járvány elleni oltási kampány megszervezésére és irányítására.

Fának ütközött egy kisbusz a 84-es főúton, Sümegnél

Két embert a tűzoltók szabadítottak ki a járműből.

Egyszerűen kimutatják a mérgeket a mézből

A mézelő méhekre nézve komoly veszélyt jelentő közönséges rovarölő szereket egy egyszerű új módszernek köszönhetően ma már hatékonyan ki lehet mutatni a mézben.

Elhagyott a férjem egy másik nőért. Most beteg lett és hazajött meghalni, és én még mindig ápolom

Blikk
-
 Ma 08:37Életmód

22 éve kezdődött a szerelmünk, amikor én még alig 17 éves voltam. Ő sem volt sokkal több: éppen 18 éves volt.

Ilyen, ha egy szörnnyel találkozik az F1-világbajnok

2016 Forma-1-es világbajnoka azt is megörökítette, hogy amint odalépett a Rimac C_Two hiperautónak, még az alapítóra is rájött a frász az anyósülésen ülve.

Őrizetbe vettek egy dagesztáni rendőr ezredest a 2010-es moszkvai metrótámadás ügyében

Őrizetbe vettek egy rendőr ezredest Dagesztánban a moszkvai metróban 2010 márciusában elkövetett terrormerényletek ügyében – közölte hétfőn a kiemelt bűnügyekben eljáró orosz Nyomozó Bizottság (SZK). Moszkvában 2010. március 29-én két nő öngyilkos merényletet hajtott végre a reggeli csúcsforgalomban a Lubjanka és a Park Kulturi…

Pannon Egyetem – Kiemelkedő munkabérrel startolnak a friss diplomások

A vidéki egyetemek között az első, az országos TOP10-ben a hatodik helyet foglalja el a Pannon Egyetem abban a rangsorban, amely a friss diplomás, kezdő munkavállalók havi bruttó átlagjövedelmét hasonlítja össze. A Figyelő Felsőoktatási Rangsor 2021-es kiadásából kiderül, hogy a Pannon Egyetemen megszerzett diplomának komoly értéke van…

Hatalmas tűz ütött ki egy harkivi piacon

Hatalmas tűz ütött ki Harkivban, a Barabosovo piacon november 28-ra virradóra. A lángokat 15 tűzoltóegység és hat speciális jármű próbálta megfékezni.

Fának ütközött egy kisbusz a 84-es főúton, Sümegnél

Megcsúszott és fának csapódott egy kisbusz a 84-es főúton, Sümeg határában. A város önkormányzati tűzoltói két embert kiszabadítottak a járműből, majd átadták őket a mentőknek. Az egység áramtalanította a gépkocsit. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Montenegró és Szerbia kölcsönösen kiutasította egymás nagykövetét

Montenegró szerint becsmérelte az országot a szerb Vladimir Bozovic. A kiutasításra válaszul kellett elhagynia Tarzan Milosevic montenegrói nagykövetnek Szerbiát.

Almás, fahéjas kelt palacsinta régi családi recept szerint: egyáltalán nem bonyolult

Femina
-
 Ma 08:24Recept

Ha szereted a pihe-puha kelt tésztát és a palacsintát is, akkor ezt az almás édességet feltétlenül meg kell kóstolnod.

Kiutasította egymás nagyköveteit Szerbia és Montenegró

A kezdőlépést Montenegró tette meg Vladimir Božović szerb nagykövet kiutasításával,

Egyáltalán nem klímabarátak a plug-in hibridek egy kutatás szerint

autopro
-
 Ma 08:22Gazdaság

A hivatalosnál akár tizenkétszer nagyobb emissziót is produkálhatnak független tesztek alapján. A gyártók nem hagyták válasz nélkül az eredményeket.

Itt a vissza nem térő alkalom egy utolsó bubizásra

November 29-én, vasárnap lehet utoljára tekerni a Mol Bubi bringáival, mielőtt a közbringarendszert vasárnap éjfélkor leállítják. A felújítás a tervek szerint tavaszig tart, ekkor egy modernebb, az elmúlt hat év alatt fokozatosan megváltozott felhasználói igényekhez illeszkedő közbringarendszer indul el.