Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 309 hír

ismét tűzvész pusztít Argentínában

Patagónia északi határán több mint hatezer hektáron ég a vadon.

´Hogyan lehetett apró gyerekeket tűzbe dobni?´

Glamour
-
 Ma 10:31Kultúra

Kornis Ottó Füst című könyvéről

A férfi a kerítés alatt átmászva hordta el a tűzifát

Egy tolnai férfi tett feljelentést január 25-én, mert azt vette észre, hogy az udvarán tárolt felhasogatott tűzifából hiányzik.

Tűzvészek túlélője

A Kisfaludi Stróbl Zsigmond alkotta szobor nemcsak a második világháború pusztításait élte túl, de a Magyar Nemzeti Múzeum 1956-os tűzvészét is.

Balesetekhez és tűzesetekhez is riasztották a megyei tűzoltókat

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei tűzoltók kedden három tűzesethez és két műszaki mentéshez vonultak.

Tűz ütött ki a vidéki iskolában: a kazánházból csaptak elő a lángok

Még a hét elején rendkívüli szünetet rendeltek el a királyhegyesi általános iskolában, mától pedig a művelődési házban indul újra az oktatás. Az ok: a hétvégén tűz ütött ki az iskola kazánházában, így az épületet nem tudják fűteni - írja a Délmagyar.

Etesi árokból mentettek meg egy kutyát a tűzoltók

Két méter mély árokba esett egy kutya Etesen, a Felszabadulás úton január 26-án este. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók pokróc segítségével emelték ki az állatot, majd átadták a gazdájának.

Három vízsugárral oltották a hajdúböszörményi tűzet

A katasztrófavédelmi beavatkozás mellett rendőri intézkedésekre is sort került a megyében.

Mészáros cégét lekörözve nyerte el a pécsi tűzoltólaktanya felújítását három furcsa társaság

Véget érhet a pécsi tűzoltólaktanya kálváriája: sikerült megtalálni a kivitelezőket, akik összesen 4,2 milliárd forintból végezhetik el a szükséges fejlesztéseket

Tűz ütött ki egy győri lakóházban

A város tűzoltói utómunkálatokat végeznek a helyszínen. Tűz ütött ki egy lakóépület egyik helyiségében Győrben, a Naspolya utcában. A győri tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakók megkezdték a tűz oltását, amelyet végül a város hivatásos egységei oltottak el. A tűzoltók az utómunkálatokat végzik a helyszínen. (Katasztrófavédelem)

Tűz keletkezett egy győri lakóházban

A város tűzoltói utómunkálatokat végeznek a helyszínen.

Több tűzesethez, cseréphulláshoz és balesethez is siettek a tűzoltók Hajdú-Biharban

Hétfő hajnalban egy lakatlan családi ház tetőszerkezetében keletkezett tűz Debrecenben, a Kinizsi utcában – tette közzé a megyei katasztrófavédelem. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. Kora délután egy kerítés áthidalójáról hullottak a cserepek Debrecenben, a Nyíl utcában. A gyalogos forgalmat veszélyeztette, ezért a

Gázolt a vonat Rákosrendezőn, tűzoltók segítenek az utasoknak a helyszínen

Elgázolt egy embert a vonat Zuglóban, a rákosrendezői állomásnál - írja a katasztrófavédelem.A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók az utasoknak is segítenek majd átszállni a mentesítő járatra. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen!A helyszínelés miatt mindegyik vágányon szünetel a vonatközlekedés, emiatt…