Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

60 milliárdos kárt szenvedett a turizmus Ukrajnában

Ukrajnában a turisztikai ágazat 2020-ban mintegy 60 milliárd hrivnyát kárt szenvedett a Covid–19-es koronavírus járvány miatt.

Látogatók és alkotók nélkül nyíltak meg a 66. Vásárhelyi Őszi Tárlat kiemelt díjazottjainak kiállításai

„Az elmúlt év során könnyen és kényelmesen átjárhatóvá váltak a valóságos és a virtuális létezés területei, miközben ez az átjáró a lehetőségek mellett veszélyek és problémák forrásává is vált.” – vezette fel Szabó Noémi művészettörténész a 2019. évi Vásárhelyi Őszi Tárlat kiemelt díjazott művészei, Szabó Klára Petra, Kármán Dániel és Gresa…

Fejlesztik a nógrádi és a Bükk-vidéki geoparkok turizmusát

Szlovák–magyar, határon átnyúló együttműködési program keretében fejlesztik a Novohrad–Nógrád UNESCO Globális Geopark és az aspiráns Bükk-vidék Geopark turizmusát.

Elstartolna a turizmus, de ráfékezhet az uniós szigor

A hét végére szigorodtak az uniós járványügyi intézkedések, ami az Európa-szerte érezhetően élénkülő utazások iránti keresletet nyomhatja el.

Felmerült egy akadály – a Palotaszálló dönthet a lillafüredi kerékpárút sorsáról

Borsod24
-
 Ma 07:04Megyei

Kétségtelen, hogy Magyarország egyik leggyönyörűbb kerékpárútja lehet, amennyiben sikerül megtalálni a megoldást. Sokadik alkalommal ültek össze a bőven több mint egy évtizede húzódó Diósgyőri vár — Lillafüred kerékpárút ügyében. A 700 millió forintra becsült projekt nagy változásokat hozna Miskolc életébe. Társadalmi haszna óriási lenne…

Megszenvedte a járványt a német turizmus is

Közel kétharmadával esett vissza tavaly az első három negyedévben a német turisztikai ágazat forgalma a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis jelentése alapján. Tavaly januártól szeptemberig

Hévízen már felkészülten várják a turizmus újraindulását

A hévízi szállásadók már tűkön ülve várják a koronavírus-járvány miatti korlátozások feloldását: közel négyszáz magánszálláshely, panzió, vendégszállásház és apartman tulajdonosa készen áll a nyitásra.

Összezsugorodott a turizmus kormányzati mentőcsomagja

Tragikus állapotban van a hazai turizmus, de a kormány mentőcsomagja sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket: mindössze 3 milliárd forint lett a támogatás 2020 végén, mert sokan inkább elbocsátottak dolgozókat, így pedig nem járt a segítség.

Az oltásigazolás mentőöv a turizmusnak

VG
-
 Tegnap 16:10Gazdaság

Néhol meghosszabbították a járvány elleni szigorú korlátozásokat, azonban az EU egyes részeiben a vakcinázásban bízva már a nemzetközi utazást elősegítő intézkedéseket szorgalmaznak.

A turizmus legjobbja a Sóstó Természetvédelmi Terület honlapja

Feol
-
 Tegnap 13:45Megyei

Bár testközelből a legjobb, online sem rossz! A Sóstó Természetvédelmi Területről van szó.

Kortárs fiatalos frissesség a Tornyai-múzeumban: bemutatkoznak a 66. Vásárhelyi Őszi Tárlat kiemelt díjazottjai

Három fiatal képzőművész mintegy hetven alkotása került a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum falaira, hogy a ma esti megnyitót és a járványügyi korlátozások miatti zárvatartás feloldását követően az érdeklődők is megtekinthessék Szabó Klára Petra, Kármán Dániel és Gresa Márton egyéni kiállításait. A Solo, Interrealism és Flash című…

Bemutatkoznak a 66. Vásárhelyi Őszi Tárlat kiemelt díjazottjai

Három fiatal képzőművész mintegy hetven alkotása került a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum falaira, hogy a ma esti megnyitót és a járványügyi korlátozások miatti zárvatartás feloldását követően az érdeklődők is megtekinthessék Szabó Klára Petra, Kármán Dániel és Gresa Márton egyéni kiállításait. A Solo, Interrealism és Flash című…

Minőségi Újságírás-díj: a kiemelt munkák között az Azonnali interjúsorozata

Azonnali
-
 Tegnap 07:24Vélemény

Gulyás Márton és a Partizán Gajdics Ottóval tarolt, TGM és a többi véleményvezér pedig a nyomukban!

Mától minden megváltozik: Rekordot dönthet az időjárás

BorsOnline
-
 Tegnap 06:00Időjárás

A szeles idő ma még megmarad, de délutánra változás érkezik, ami az egész hétvége, sőt, nagy valószínűséggel a jövő hét időjárását is körvonalazza.

A másodosztályból jött, mégis ő döntheti meg Messi uralmát

Origo
-
 Tegnap 05:58Foci

A Celta Vigo klublegendája megpróbálkozott a Liverpoolnál és a Sevillánál is, de egyik helyen sem érezte magát úgy, mint szülőföldjén.