Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megsegíti a rászoruló milliárdosokat az Orbán-kormány

A gazdagokból csinál még gazdagabbat az Orbán-kormány azzal, hogy milliárdos üzletembereknek ad vissza nem térítendő százmilliókat szállodaépítésre. Az Ináncsy-család a Közvágóhíd eladásából lett milliárdos, de a családfő felesége és fia is inkább közpénzből csinosítja ki a szállását.

Bozóki: Orbánt a harc élteti, de Kádár János lett belőle

HVG
-
  Ma 14:30 Belföld

Tíz éves a Nemzeti Együttműködés Rendszere, amit a CEU politológus professzorával, Bozóki Andrással beszéltünk át, aki először fogalmazta meg, hogy a rendszer nem más, mint kívülről korlátozott hibrid rezsim. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.

Két új plakát érkezett a Monster Hunter filmhez, és nyugi, vannak rajtuk órási fegyverek

A film mindkét főszereplője saját plakátot kapott, de a sorozat rajongói bizonyára a jellegzetes kardokat fogják először észrevenni.

Ilyen a lakodalom, ha a vőlegénynek két menyasszonya van

Velvet
-
  Ma 14:15 Életmód

Ők hárman 2012 óta élnek poliamóriában Los Angelesben, úgy döntöttek, rendeznek egy lagzit, még a nászéjszakáról is van kép!

Van olyan taxishiéna, aki két fuvarral napi 50 ezret keres

ATV
-
  Ma 14:04 Belföld

Taxishiénák. Szinte mindenki találkozott már velük, hallott rémtörténeteket róluk, és valószínűleg, sokan azt is megtapasztalták már, hogy milyen az, ha átvernek. A Heti Napló riportja.

Valaki közel két milliós kártérítést is kaphat a Volkswagentől!

Az elmúlt napok egyértelműen legnagyobb autóipari híre az volt, hogy a Volkswagen és a német autóvásárlókat képviselő Német Fogyasztóvédelmi Csoportok Szövetsége (VZBV) megegyezett Németországban, hogy az autógyártó 830 millió eurós kártérítést fizet több mint 260 ezer Volkswagen-tulajdonosnak. A kártérítés az ún.

Genetikai bizonyíték: A vörös pandák nem egy, hanem valójában két fajba tartoznak

Genetikai vizsgálattal kínai kutatók bebizonyították, hogy a veszélyeztetett vörös pandák valójában nem egy, hanem két külön faj. A vörös pandák, más néven vörös macskamedvék vagy kis pandák Kína, India, Nepál, Bhután és Mianmar magasan fekvő erdőségeiben élnek. A szakértők becslései szerint mára nagyjából 10 ezer példány…

Koronavírus: csúcstalálkozóra hívják Orbán Viktort

Visegrádi országok kormányfői csúcstalálkozót tartanak szerdán Prágában, az értekezleten a többi között megvitatják a koronavírus terjedése miatt kialakult helyzetet is - erősítette meg szombaton a CTK hírügynökségnek Andrej Babis cseh kormányfő.

Szijjártó Péter: Törökország előtt gyakorlatilag két lehetőség van

A tárcavezető elmondta: minden olyan döntést és lépést támogatnak, amely elkerülhetővé teszi újabb több százezer vagy millió illegális migráns megjelenését a Nyugat-Balkánon, ezáltal hazánk déli határán.

Csapataink harcban állnak – mondja, akit már rommá vertek

Bárcsak meggyőzné valaki, hogy ami most Magyarországon történik, az tényleg egy központi terv végrehajtása. Merthogy a kormány munkája nyomán csak a káoszt látja azon a három szakterületen, amelyhez eddigi élete során köze volt – mondta egy szegedi nyugdíjas bölcsész, a Háttal Európának című jelentést értékelve. Az Oktatói Hálózat…

Élvezzék az árvizeket – mondta a jakartai vezető

24
-
  Ma 13:29 Színes

Jakartát és a környező településeket a heves esőzések után újra elöntötte a víz, ami miatt panaszkodnak is az emberek. Ettől azonban nem nagyon

Egy magyar kisváros egész éves pénzét herdálhatja el Orbán Viktor kedvenc történésze

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványnak 2,9 milliárd forint többlettámogatás jutott. Így Orbán Viktor kedvenc történésze, Schmidt Mária egy kisváros egész éves költvegtésének megfelelő összegből gazdálkodik. Pénteken a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint a kormány 10 339 288…